Evet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak2 ayda 7 kez flört döneminde gayet iyi bence
Ciddi düşünmüyoruz ikimizde hala birbirimizi tanıma evresiDaha simdiden zaman bulamiyorsa sonrasini dusunemiyorum yazmak icin bile zamani yok.Ayrica onemli olan sana zaman bulmasi degil senin icin zamnini ayirmasi arkadaslik mesafeni koru derim sonu yok gibi.Olsa bile evlilik vs. Gec gelmeler hep is yogunlugu olcak haliyle hep olumlu karsilayamiyorsun bu durumu hamile oluyosun psikoli degisiyo canin skkn oluyo o zmnlarda tek kalmayi goze alirsan devam et derim.☹
Tam da yazacağım cümleler. Acayip katılıyorum bu cümlelere. Bak konu sahibi; çok klişedir ama %100 çalışır -> her zaman kaçan kovalanır. Sen de biraz nazlı ol. Ay işim çıktı , yok müsait değilim falan. Sık sık değil ama arada sırada yap bi nabzını ölç. Özlettir kendiniAdama hiç bir şey yazmayın,
Siz buluşma teklif etmeyin,
O aramadan aramayın, mesaj atmadan yazmayın.
Ve arada da sizin işiniz olsun.
Adam ertelemiş, gelmemiş, ayağına çağırmış siz hep musaitmissiniz.
Zaten bunları yaparsanız sanmıyorum ki devam etsin.
İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mıYa bu flört olayı iki kişinin arasında hissedilen duyguları belli etmeme evreni değil mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Böyle buluşursun, konuşursun, kahve içersin sohbet sohbeti açar içinde böyle kelebekler uçuşur hissedersin ama karşı tarafa söylemezsin. Karşı tarafta hisseder söylemez birbirinize ufak tefek mimiklerinizle belli edersiniz. Güzel bir zaman sohbet derken açılırsınız falan.
Yani ne bileyim ben böyle biliyorum “sana asık olursam ne hissedersin” diye soru mu olur. Bütün büyüyü kaçırmıs adam yahu. Buluşmak icin cabaladıgınız diyalog ayrı komik. Yok işmiş yok yoğunmuş insan 30 dakikada olsa 1 dakikada olsa süslenir, püslenir heyecanla o anı bekler zamanını üretir. Yok sen gel yok ben geleyim arkadas arkadaslığına dönmüş resmen olay.
Hiçbir şey sorma, yazma biraz ağır ve cool ol. İlgilenirse ilgilenir, ilgilenmezse ilgilenmez. Eline bir kağıt al -,+ yazarak sohbette davranışlarında size olan tutumunuza nasıl yaklasıyor eksiye artıya yaz. Hangi skor fazlaysa ona göre hareket et. Mesela eksiyse eğer inceden inceden yolu ver. Artıysa devam et.
Ay yeni flörte basladım icimde albatros kuşları kanat cırpıyor. Adam konustukca efsunlasıyorum. Su an beni uyuyor zannediyor ama ben oturdum kk’da hatunlarıma yazı yazıyorum. Değerimizi bilelim kızlar.
Konu sahibi, gelişmeleri haber et.
Yaramaz. Hiç yaramaz. Adı üstünde flört “anaaaaa kız neler bekliyormus benden” der sonra. Cool olun. Adam tuhaf zaten. Dediğim gibi ilişkiyi olduracagı varsa oldurur. Oldurmayacagı varsa sinsi sinsi yolunu verin. Gerekirse hiç ilgi gösterip aramayın.İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mı
Benim yazacağım her şeyi yazmış ekstra olarak trip atmayın hayatinizda bir önemi yokmuş gibi davranın.Adama hiç bir şey yazmayın,
Adama hiç bir şey yazmayın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?