Bir erkeğe hangisini dersem daha değerli olurum ?

E peki arayıp sorması mesajlaşması nasıl ?

Cidden şu "cok yoğunum, zamanım yok" ayaklarına hiç inanmıyorum. Ben eşimle tanışırken asistan doktordu daha ve 24 saat nöbetleri vardı. Başka şehirde çalışıyordu. Bazen o nöbetlerden çıkıp trene atlayıp yanıma geliyordu sırf kısa görmek için. Bir kac sefer omuzumda uyuya kalmışlığı var. Hatta bir kere cafede buluştuk. Yemek yedik felan. Bir baktım adam uyuya kalmış :D ne yalan söyliyim uyandirmadim. Ama resimini çektim ara sıra gösteriyorum hala :D uzun lafın kısası: Bir erkek seni görmek isterse, arada gerçekten acil bir durum yoksa, gelip görür. Gelip görmüyorsa yeterli kadar önemsemiyor demektir. Bence kendine seni önemseyen birini ara

Evet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak
Biz ayda 2 sefer anca buluşuyorduk, ama uzak mesafeydi bizim ayda bir anca geliyodu

lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.

o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.

bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum

1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.

2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.

3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım
Cnm sen birinci olanı yaz daha mantıklı
Cnm bide ben inanmıyorum sevgisine
Boşuna heveslen me: (

ona göre yaşamaya bırakmanı tavsiye ederim. bütün gün telefon elinde o çağırmasını bekliyormuş gibi bi hava var anlattıklarında. bi kere de müsaitim dediğinde sen müsait olma. ama bu gerçekten olsun. ondan başka yoğun bir hayatın olsun. sadece bu ilişki için söylemiyorum genel olarak bunu kendine ilke edin.

İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mı
Hayır hiçbir şey deme hiçbir şey ortaya dökme. Onu önemsediğini bilmesine gerek yok değmez zaten. Umursama bitir. Üyenin biri yazmış elinde telefonla çağırmasıni bekliyorsun. Bu durumdan çıkman için bu adamdan kurtul önce.

Ne zaman değerli olursun biliyor musun?
Hakkımda ne düşündüğü s..ime kadar. Diye düşünürsen. Ciddi ciddi düşüneceksin ama, düşünüyormuş gibi yapmayacaksın :)

1.yi yazarsan seni ezik görür
Zaten siz sürekli müsaitsiniz her zaman gidiyorsunuz direkt eksi puan bu sizin için
Görüşmeyi o iptal ediyorsa yenisini o teklif etmeli ve siz sürekli müsait olmamalısınız
Mesela p.tesi buluşalım mı dedi a o gün bir işim var ama çarşamba olabilir demelisiniz

Evet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak
2 ayda 7 kere buluşma ve 2 saat, daha nasıl olması gerekirdi, daha 2 ay olmuş, her gün mü buluşmayı bekliyordunuz

Neden hep sen diyosun görüşelim diye? Ben diyemem şahsen onurum zedelenir.Ben sana aşık olsam naparsın demekte ayrı bir sorunsal..nedir yani bu? Adam karmaşık,bundan bir cacık olmaz.

Benim erkek arkadaşımında kendi işi. Biz ilk tanıştığımızda yeniydi çok, ilk senesi dolacak hala çok yoğun. Hep yoğundu yine yoğun. Hatta geçen gün bununla ilgili konu açmıştım. Flört zamanının verdiği heycanla biz çok sık görüşüyorduk. Haftada 4 gün falan. Sonra tabi beyfendi garantileyince rahat moduna geçtik son dönem de zaten iyice iş güç moduna geçti. Haftada 2 gün anca görüşebiliyoruz. Bence flört dönemlerinin daha yoğun daha heyecanlı geçmesi gerekiyor ya sonuçta ilk defa tanıştıgın biri daha yakından sık görüşerek tanımak ister insan.
Ama sizinki de normal geldi bana. Bence biraz zamana bırakın.

Trip atarak ve o konusmayi yaparak hicbir sey elde edemezsin. Zamamninda cok yapmisligim var:) ilgilenmeyen, deger vermeyen adam o konusma ile birden ilgiye bogmuyor. Haklisin, bu ara boyle cok yogunum, duZelecek diyecektir ama bir sey degismeyecek. Bence onu hayatinin merkezinden cikar yada oyle davran. Sen de kendine planlar yap, arkadaslarinla cik gez, o her aradiginda musait olma ama hic trip de atma. Bunu yapabilirsen belki duzelme olur

Back
X