Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ayda 2 sefer anca buluşuyorduk, ama uzak mesafeydi bizim ayda bir anca geliyoduEvet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak
Bence iyi canim 2 saatte az bi vakit değil yaniEvet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak
Cnm sen birinci olanı yaz daha mantıklılütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.
o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.
bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum
1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.
2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.
3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım
Hayır hiçbir şey deme hiçbir şey ortaya dökme. Onu önemsediğini bilmesine gerek yok değmez zaten. Umursama bitir. Üyenin biri yazmış elinde telefonla çağırmasıni bekliyorsun. Bu durumdan çıkman için bu adamdan kurtul önce.İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mı
2 ayda 7 kere buluşma ve 2 saat, daha nasıl olması gerekirdi, daha 2 ay olmuş, her gün mü buluşmayı bekliyordunuzEvet iyi ama hepsi 2 saatlik falan oluyor yoğun biliyorum ama insanlar yoğun olsada vakit ayırabilir. Cidden iyi mi ya 7 kez buluşmak