Bir erkeğe ısrar etmenin zararları,faydaları...

Bu tarz konularda iradeyi kullanmak herzaman kişiyi çok zorlar. Bunun yerine ısrarcı olmanın faydası olmayacağı konusunda kendinizi ikna edebilirseniz çok daha tutarlı davranırsınız. Öncelikle şuna emin olun ki bir insan bizi istemiyorsa ne yaparsak yapalım istemez. Böyle durumlar, kaderinize güvenmek ve teslimiyet duygusunu yaşamak için harika fırsatlardır. Yaşamın size getireceklerine güvenin ve akışına bırakın. Bu şekilde düşünürseniz, zorlanmadan kendiliğinden bir irade göstermiş olursunuz.

Karşı taraf hisleri olmadığı konusunda netse hiç uğraşmayın aksine kendinizden daha da soğutursunuz. Israrla sevgili olsanız bile değerinizi bilmesi çok zor. Bence hiç zorlamayın kader deyip birakin.

Israr ise yaramaz, hic sevmedikleri bj tarzdir,,, kadinlar ister israr edilsin

ısrar bir yerini kaldırır.isteyen her türlü gelir istemeyen kendini parcalasanda bisey cıkmaz salla gitsin

Dogur anladiysam eger;
eşimi dikkate aliyorum. Mesela biseyi 2 kere soylerim 3. De ters teper kizar israr etme der
Veya annem. Ona 2. Soylememde tm madem der kabul eder istedigimi
Kisiden kisiye degisiyo galiba

Tam tersini dusun bi adam seni cok seviyor sen istemiyorsun israr edip duruyor ne kadar itici demi.Sevmiyorsam denemem erkekler icinde oyle bi de israt edilince iyice itici oluyor.Tabi seven taraf icin zor bir durum ama bi seyler yasanmadigi icin unutmasi kolay olur.

Sevdiğini, değer verdiğini kısacası duygularını hissettirdikten sonra karşı taraftan olumlu bir yanıt gelmiyorsa ısrar etmemek en doğrusudur. Benim kafama uymayan,istemediğim birisi bana ısrar etseydi daha da uzaklaşırdım.

bende ısrar edildiğinde sinirleniyorum. çocuk değilim demi konuşabiliyorum. ne bu ısrar yani? ay çok itici. en nefret ettiğim şeylerden

Şahsen biri bana bu konularda ısrar etse, reddetmemin de mi anlamı yok ne yüzsüz bir insan bu derim. Konu başka bir şeyse bilemiyorum tabi ama günlük ilişkilerde de olmayacak bir konu için gereksiz bir ısrar söz konusu olursa her insanın siniri zıplar. O yüzden ısrarın iyi olduğu kanısına asla varmayın. hoşlandığınız kişiyle aranızda bir şey olsun isteyip ona yönelik ısrar edecekseniz de, bitmiş bir ilişkiyi geri döndürmek için ısrar edecekseniz de her türlü karşı taraf için itici ve gurursuz görünürsünüz.

Ben yıllar önce bi hikaye okumuştum.bir kız bir erkeğin peşinde bir sene koşmuş. Her hafta mutlaka mektup yollamış uzun uzun yazmış. Sonra erkek kabul etmiş. Neden kabul ettin diye sorunca kız, beni hiç bırakmadın o yüzden demiş.yani bilmiyorum.ikna için ısrar etmek eğer karşı taraf çok terslemiyor sinirlenmiyor birazda yeşil ışık yakıyorsa olumlu sonuç verebilir diye düşünüyorum.

Kimseyi israr etti diye sevmedim. Anca bosta kaldiginda veya ilgi istediginde dönecek kapisi olursunuz, kendinizi kullandirirsiniz.
Ama aşık olursa hic dusunmeden gider.
Ask hayati yolunda gitmezse " en azindan bu kizcagiz bana el pençe" diye devam eder. Evlenir evin katyasi olursun. :D

Israrla ikram edilen bir bardak cayin bile tadini alamiyorsunuz. Israrin iliskilerdeki halini siz dusunun.

Israrın şakasından bile nefret ederim.
Hele ki sev beni diye yapılanlardan.
Ya sever ya sevmez başta nettir bu konu.
Israr duyguları değiştiren bir olgu değil ki.
Küçültür ayrıca.

Tatlım yalnız senin bu ısrarın yüzyüze bir kere bile görmediğin birine olacak.

Sana diğer konunda da yazdım.Üstüne düşme.Boğuyorsun.Üstelik daha önce evlilik yapmışsın.Daha temkinli hareket etmen lazım.Israr da ettin ayrıca.Olmadı.Artık bırak boşver.

O anlattığın kız ısrar etmiş hikayelerini de sil kafandan.Çocuk değilsin.Bunlara bakılıp hareket edilir mi.

Ben yıllar önce bi hikaye okumuştum.bir kız bir erkeğin peşinde bir sene koşmuş. Her hafta mutlaka mektup yollamış uzun uzun yazmış. Sonra erkek kabul etmiş. Neden kabul ettin diye sorunca kız, beni hiç bırakmadın o yüzden demiş.yani bilmiyorum.ikna için ısrar etmek eğer karşı taraf çok terslemiyor sinirlenmiyor birazda yeşil ışık yakıyorsa olumlu sonuç verebilir diye düşünüyorum.
Bu hikayeler anca rastlantısal, 40 yılda bir olabilecek hikayeler. Hikayeler üstünden yaşamınıza yön veremezsiniz. Israr hiçbir şeyi çözmez.

Zorla güzellik olmaz. Kimse kimseyi zorla sevemez, hatta itici olursunuz. Saplantı haline getirmemeye çalışın, her sevdiğimizden karşılık göreceğiz diye bir kural yok.

Back
X