Bir erkeğe ne kadar müdahale edilmeli ?

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
Kafam bu gunlerde çok karısık, bırkaç aydır görüştüğüm biri var. Suanlık hersey iyi güzel yalnız bırbırimize mudahale etmıyoruz pek sık, ben onu hiç sıkmıyorum falan, tabi içimden kıskanıyorum falan ama demiyorum birşey. Ben sosyal hesap kullanmıyorum hiç onun baya var ama ne şifresini istedim ne baska hesaptan stalk yaptım, zaten suan üni 3deyim derslerim alattan aldıklarımla baya fazla. O ise çalışıyor işi vardır diyede çok karısmıyorum sizce yanlış mı bu kadar serbest bırakmam erkekelr nasıl bir ilişkiyi daha çok sever sizce. Telefonunu falan karıstırmadım hıc o da yapmadı sizce bu normal mi güzel birşey mi ? siz ilişkinizde nasılsınız? off resmen dertlesmeye konusmaya ihtiyacim var, solugu burda aldim... duzeltme : is arkadaslariyla cok sik yemege cikiyor benimde aklim kaliyor ama gitme diyemiyorum, isteykende yazip arayamiyorum cok yogun ve telefonu cogunlukla kapali

Son düzenleme:
durduk yerde mi kıskanıyorsun herhangi bir sebep var mı?
ve birkaç aylık birinin şifresi istenmez eşimden önce görüştüğüm adam daha 3 aylıkken istedi ayrılmıştım
eşim bilmez benim şifremi her seferinde sorar
yani biraz daha tanımak gerekiyo derim ben

Evliliğimde beşinci yılım, ilişkimizin 15inci yılı. Hiç bir hesabına girmedim henüz, şifrelerini zorlasam tahmin ederim, çünkü genelde tahmin edeceğim şeyleri kulanıyor ama bunu bir şeyleri karıştırıp kontrol etmek için hiç kullanmadım.
Telefonunu sanırım bir kez karıştırmıştım, ama o da bilinçli değildi, telefon bendeydi, internetini kullanıyordum birisinin mesajını görünce ona bakmıştım. Ama çok öncedendi bu 6-7 yıl olmuştur. Ki onda da kızmıştı ve utanmıştım açıkçası. Bir daha da yapmadım.

Erkeğe fino köpeği muamelesi yapıp kuklaya çevirip peşinde dolaştırmayı marifet sanan kadınları hiçbir zaman anlamayacağım.

Katılırsınız katılmazsınız size kalmış, kadınlar ve erkekler eşit değildir. Kadının erkeğin sınırını çiğnemesi gereken ve durması gereken bir sınır vardır. Erkeğin kadının sınırını çiğnemesi gereken ve durması gereken bir sınır vardır. 'yapmalı etmeli' gerekliliği ile 'yapmak zorunda etmek zorunda' önkoşulunun farkını kavramalı ve ona göre davranmalı.

"Bu kadar serbest bırakmamalı mıyım' sorusu bende köpek terbiyecisi imajı uyandırıyor

aslinda durduk yere degil is cikisi yemege falan gidiyorlar bayanlarda oluyor is yerindede o bayanlar var kiskaniyorum tabi ama hic yansitmamaya calisiyorum, bende isteyemiyorum zaten boyle bir tepki vermesinden korkuyorum...

Her ilişkinin dinamiği farklıdır.. burada sorunuza cevap bulamayacak yaşadıkça tanıdıkça öğreneceksiniz..

Benim evliliğimde 5.yılım. Hiç birbirimizin telefonlarımıza ellemedik. Hiç facebook şifresi istemedik. Çok ayıp bu şeyler. Eşimi sıkmam da sıkıntıya da gelemem...
ya ne guzel, gercekten imrendim resmen, bende bu sekilde kendimi tutabilirim umarimda biktirmam cocugu...

Serbest birakmak ne ya, ipini salmak gibi...
Hafif saldirgan evcil hayvaninizdan degil erkek arkadasinizdan bahsediyorsaniz, normal olan birbirinizin sinirlarina mudahale etmemenizdir zaten. Ama dizginleri elime alayim, serbest birakmayayim, kus kafesten ucmasin diye sıkarsanız o da bir yerden sonra kayışı koparir.

demekki benim onceki iliskilerim sorunluymus, alismisim kisitlamaya kavga gurultuye, simdi hic yansitmiyorum simdikine ama umarim sizin gibi olabilirim ya

Bence hiç kurcalama kafayı sen derslerine bak zaten zaman ilerledikçe herşeyi öğreniyorsun hayat olgunlaştırıyor insanı

ya hahhaa cok guldum yorumunuza haklisiniz gercektende

Ben hafiyelik yapmam, tepesinde durmam sürekli hoş bizim sosyal hesaplarımız yok zaten. Rahatsız olduğum birşey görsem sorarım, dile getiririm açık açık. Rahatsız oldugunuz bırsey yoksa neden "adamı sıkmalı mıyım?" düşüncesine giriyorsunuz. Her ilişki, kişiler farklıdır sonuçta.

aslinda durduk yere degil is cikisi yemege falan gidiyorlar bayanlarda oluyor is yerindede o bayanlar var kiskaniyorum tabi ama hic yansitmamaya calisiyorum, bende isteyemiyorum zaten boyle bir tepki vermesinden korkuyorum...
Biz sevgiliyken eşim işyerinden kızlarla yemeğe de gitti. Şimdi de gider ama benimle birlikte kızlarla erkekler arkadaş da olabilir. Saçma sapan kıskançlıklara gerek yok. Aldatacak adam iş arkadaşlarımla yemeğe gideceğim mi der eve gidip yatacağım mı

Bendayrilmaktan korktugum icin hic yansitmiyorum ona ama iste, is arkadaslariyla yemege cikinca icim icimi yiyor...

Bilmeniz gereken seyler hakkında sizi bilgilendirmesini sağlayın sadece böyle sosyal medya şifrelerine falan gerek yok size karşi güve duygusunu hissettikten sonra gittiği gezdigi yerleri bilirsiniz zaten stolka gereksiz

Şifre istediği an da soğurdum sevgiliden, belki de ayrılırdım. Hiç hoş şey değil.

Telefon kurcalamaya değinmiyorum bile...

is arkadaslariyla yemeklere cikiyor cok sik...

Şifre istediği an da soğurdum sevgiliden, belki de ayrılırdım. Hiç hoş şey değil.

Telefon kurcalamaya değinmiyorum bile...
tek bunlar degil isdeyken telefonu genelde hep kapali, aksamlarida haftanin uc gunu isyerindkeilerle yemek yiyorlar oylede rahatsiz edemiyorum, bunlarda var..

Ben gatet karistiritim telefonunu ama oyle girip mesajlarini falan okumam arada alırım telefonunu elime yanimda olur zaten gizli gizli de yapmam arkadaslarin neler yapiyomus derim watsabina girer sadece kisilere bakarım acmam mesajlarini resimlerimizebskarken diger resimlere bakarim ne olcak ki bunu kiskandigim icin degil bakmak istedigim icin yapsrim zaten bir cekincesi yoksa kizmaz bana oda brnim trlegonumu alir ama oyle güvensizlik oldugu icin degil zaten ben herseyi anlatirim ona oda bana anlatir biz bnu problem yapmiyoruz cift olarak ama kimisi rahatsiz olur bu durumdan beni rahatsiz etmiyor bu durum. Mesela bur kere birsey gordum bir mesaj konusma butonunu acmadan gözüküyor ya 1 satir bu ne dedin okuma özel ddim tsmam dedim açmadım mesela sikmam öyle diretmem bakucamda bakicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…