Bir erkeğe ne kadar müdahale edilmeli ?

2 yıllık ilişkim, daha hiç elime alıp bakmadım telefonuna. Şifre istemediğimden bahsetmeme gerek yok sanırım. Kimisi her şeyini takip altına alarak aldatilmayi engelleyecegine inanıyor, bense benim engellememle olan sadakatin hiçbir anlamı olmadığına inanıyorum.

is arkadaslariyla yemeklere cikiyor cok sik...

Ben arkadaşlarla buluşmalar vs konusunda " çok sık " olmasına karşıyım açıkcası, mecburi iş yemeği filan degılse sık sık yemeğe cıksın, arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçirsin istemem. Ama yaşam tarzı böyle olan bir adamla evlenmedim mesela.

Size uymayan, yaşam tarzı sizi rahatsız eden insanlarla birlikte olmayın. Değiştirmeye çalışmak, bunaltmak, kısıtlamak ssdece ilişkiyi yıpratır. Diceksin ki sen tam istediğin gibi birini mi buldun hiç mi esının sana ters gelen şeyleri yok. Var elbette. Onun da bende rahatsız oldugu seyler var ama evliliği, ilişkimizi çok fazla etkileyecek, sarsacak, bunaltcak içinden cıkılmaz şeyler değil. Kimse mükemmel değil. Bu senin için ne kadar rahatsız edici o önemli. Ben tolore ederım, benım için çok buyuk bır sorun degıl dıyorsan sıkıntı olmaz.

Esime bir defa bile nereye gidiyosun kimle gidiyosun diye sormadim. Sorduysam da bu hesap sorar gibi degil Varmi yaninda arkadas felan gibiydi... ama o bana ne yapti ne etti hep soylerdi ben sormadan, hatta bazen arar disardayim der aaaa neden ki derim e mesaj attim gormedinmi der:) haberim bile olmaz. Ama bu kisiye guvenmekle alakali.

Ben yine de cok saygisiz ve yorucu buluyorum. Bence birakin, istedigi gibi hareket etsin. O dogal davranirken eger size uymazsa davranislari o zaman yol verirsiniz. Kontrol ederek nereye kadar yani

9 senelik iliskim var sifremi de bilmez sifresini de bilmem.
Lazım olunca sorarız birbirimize söyleriz.
Birbirimizi kisatlamayiz ama birbirimize haber veririz nerde oldugumuzu. O süreç icinde de birbirimizi arayip sormayiz. Mesela su andaarkadaslariyla... merak ediyor muyum evet ama eve gelince arar haber verir nasilsa.

On yıllık sevgilim beş yıllık beyimin nr şifresini bilirim ne arkadaşlarına müdahale ederim. Onun bana müdahale etmesine de izin vermem. Benim önlemlerimle sadık olacak adamı ben istemem, önlemlerle sadık kalacağım adamı hayatımda tutmam.

Güven duymadığınız insanları hayatınızda tutmayın.

guveniyorum ama isteyken vs genelde kapali olmasi canimi sikiyor yinede birsey demiyorum

yaa ne guzel, ben mesela hafta ici gunduz hic yazamiyorum cunku isteyken hep kapali nerdeyse sinirleniyorum ama yansitmiyorum kaybetmemek icin, umarim sizin gibi hep boyle kendimi tutabilirim aramadan etmesen

belki evlenmeyiz bile ama mecburi degil yemege cikmalari, is arkadaslari genelde bayan zaten cikislarda bir yere giidyorlar iki uc saat yemekler yeniliyor bilmem ne, tabi anlayisli olmus gibi davraniyorum karismiyorum aramiyorum ama bakalim nereye kadar dayanacam

demekki benim onceki iliskilerim sorunluymus, alismisim kisitlamaya kavga gurultuye, simdi hic yansitmiyorum simdikine ama umarim sizin gibi olabilirim ya
Bence güvenmiyorsan hiç boşuna ilişki yürütmeye çalışmayacaksın. Ki aldatacak insan yine yapar.

guveniyorum ama isteyken vs genelde kapali olmasi canimi sikiyor yinede birsey demiyorum

İşteyken benim eşimin telefonu kapalı olmaz ama genelde meşgul olur. Ciddi anlamda aramamı gerektiren biley olmasa da aramam zaten, o da canı isteyince ya da gerekince arar. Adı üzerinde iş, her dakka sizinle meşgul olmasını beklemeyin.

anladim hakliisniz, ben hic is vs hayatina girmedigim icin belkide tedirgin oluyorumdur, benimde alisik oldugum bir durum degil cunku bu bocaliyorum

yaa ne guzel, ben mesela hafta ici gunduz hic yazamiyorum cunku isteyken hep kapali nerdeyse sinirleniyorum ama yansitmiyorum kaybetmemek icin, umarim sizin gibi hep boyle kendimi tutabilirim aramadan etmesen

Benim de tutamadigim zamanlar olmustur icim huzursuz oldu ise ararim.
Bu kisilige göre sekillenen bir sey.
Bir de ulasilabilir olmak cok önemli. Konusmazsiniz ama ihtiyac halinde tek tusa bakabilmeli iliski.

anladim hakliisniz, ben hic is vs hayatina girmedigim icin belkide tedirgin oluyorumdur, benimde alisik oldugum bir durum degil cunku bu bocaliyorum

Böyle bir durumunuz var ise o zaman sebebiniz kesin budur.
Sorunu bulmussunuz. Cozersiniz inşallah zamanla.

Benim de tutamadigim zamanlar olmustur icim huzursuz oldu ise ararim.
Bu kisilige göre sekillenen bir sey.
Bir de ulasilabilir olmak cok önemli. Konusmazsiniz ama ihtiyac halinde tek tusa bakabilmeli iliski.
maalesef o bizim iliskide yok cunku ise gittigi an kapatiyor aksam uzeri 4e kadar falan kapali oluyor

aslinda durduk yere degil is cikisi yemege falan gidiyorlar bayanlarda oluyor is yerindede o bayanlar var kiskaniyorum tabi ama hic yansitmamaya calisiyorum, bende isteyemiyorum zaten boyle bir tepki vermesinden korkuyorum...
Evli olduğum halde asla kadın iş arkadaşlarıyla yemek yemesine karışmam. Kıskanmam da bunu. Ben de erkek iş arkadaşlarımla yemek yerim. Bunu kıskanmak abes geliyor bana.
Ben ama mesela çok aktif sosyal hayatı olan, sürekli arkadaşlarıyla bir yerlere gitmek, bir şeyler yapmak isteyen biriyle olamazdım. İster erkek arkadaş olsun ister kız. İşten çıkınca eve gelmeli benim eşim, sosyal hayatımız birlikte olmalı. Ama ben böyle hissediyorum diye karşımdakini de sıkıp kavga çıkarım durmam, en basit şekliyle kendime göre birini buldum evlenecek. Bence herkes kendisine göre insanlarla ilişki kurarsa en az kavgalı evlilikler oluyor.

maalesef o bizim iliskide yok cunku ise gittigi an kapatiyor aksam uzeri 4e kadar falan kapali oluyor

Mesai saatlerinde kapatiyor. Belki ulasamamak kötü hissettirir ama biliyorsunuz ki iste.
Ben de is çıkışında is arkadaslariyla çıkıp ulasilmaz diye düşündüm.
Yine de siz telefonum açık olsa bazen bi sesini duymak iyi geliyor diyebilirsiniz belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…