Bir erkeğe ne kadar müdahale edilmeli ?

hic is hayatina girmedim, ortaminida bilmiyorum belki bu yuzden korkuyorum tedirgin oluyorumdur
Ziyerete gidin uygun bir yerse. Ya da bonnyfooddan o çiçek gibi görünen keklerden gönderin Ben geçen eşime göndermiştim, işyerindeki kızlardan birisi ya bu erkekler niye yüzük takmazlar diye söylenmiş Arada unutuyordu. Yani farkında olmadan alanımı işaretlemiş olmuşum resmen.

zaten ayrilirsam eger sirf bu is temposu yuzundendir az once askim napiyorsun konusalimmi dedim yazdigi cevap uzerinde calistigim is var cok onemli uyu sen istersen bekleme aramami dedi ve bu beni cok kirdi... belkide ben bencilim anlamiyorumdur

ya hahahha iyi yapmissiniz maalesef yollayamam adliyede calisiyor cunku sinirlenir falan, ugrasamam, ziyaretede gidemem adliyeye ımkanım olsa yanında mahkemelere bıle gırerdım napıyor kımle ne konuruyor edıyor dıye gözetlemeyede işte sakın anlayıslı kızı oynuyorum bakalım sabrım nereye gıderse

zaten ayrilirsam eger sirf bu is temposu yuzundendir az once askim napiyorsun konusalimmi dedim yazdigi cevap uzerinde calistigim is var cok onemli uyu sen istersen bekleme aramami dedi ve bu beni cok kirdi... belkide ben bencilim anlamiyorumdur

Rahat bir zamaninizda konuşun bunlari.
Belki çözersiniz.

ya bana pek güven vermedi bu erkek nedense. güven duyulmasını isteyen bir erkek iş arkadaşlarıyla tanıştırır, ortamına sokar. bu aşamalara gelmediniz mi hala? o yemeklerden birine siz de katılın bence. nedir yani cern deneylerini mi tartışıyorlarmış iş arkadaşlarıyla. biz fizikçiyiz, biz tartışmayız iş dışında

Ziyarete niye gidilmesin adliyeye? Ben çocukluğumu adliyede geçirdim hep babamı ziyaret ederdim. Hani dediğim gibi kontrol, sıkma taraftarı hiç değilim ama sizin onu ziyaret etmenizden rahatsız olacaksa, çiçek gönderdiniz diye kızacaksa zaten boşverin bence.

maalesef gırmedım, inanın bende bılmıyorum ne konusuyorlar bu kadar zaten gun boyu işte beraberler bırde aksamları, sonunda bır itlik çıkmaz umarım, bana hic gel sende demedi ki yemeğe falan, kendi hayatına işine vs beni sokmuyor. Aldıkları davalardan vs konusuyorlarmısda guya ben pek sanmıyorum sabah aksam dava konusmaz dort kadın üç erkek yedi yırmı dort bılrıkteyken illakı baska seyler konusuylardır

bilmem ofıste falan olsa gıderdım de sankı oraya gııdlmezmış gıbı gelıyor yasaklı bölgem

var bu işte bir p..lik... ortamına sokacak bir kere arkadaş! ben olsam kıllanırım cidden. ve tecrübelerime göre de ortamına beni sokmayan adamın altından bin tane dümen çıktı.

sen kendin talep etsen böyle çaktırmadan tatlı dille. kendini davet ettirsen bir şekilde. siz nerde, nasıl tanıştınız?

Ben iş arkadaşıyla yemek deyince öğle yemeği anlamıştım. Akşam yemeğini evet istemem ben de. Ben de giderim, ne münasebet. Ama biz evliyiz. Siz daha yenisiniz, ilişkinizin sınırları belli değil daha

Katılıyorum, biraz süre geçtikten sonra hala sevgilisini ortamına sokmayan kişi mutlaka bir şeyler çeviriyordur. Ya da sevgilisinden utanıyordur. Her zaman olmasa da bazı akşamlar sevgilisi de katılabilmeli o yemeklere.

hafta içi deniycem alttan alttan, o beni tanıyordu daha once sosyal hespqlardan takıplesıyormusuz ama tanımıyordum sonra sevgılım oldu kapattım hesaplarımı sonra ayrıldım vs gerı actım, swarmdan falan yazdı ettı numaramı vermeden ben numaramı buldu bır sekılde okuluma geldı falan fılan derken tanıstık, basta cok cok bazlandıgım ıcın ulaşılmaz degerli geldim galıba, şimdide allah var haftada ıkı uc gun aksam bırlıkteyız yarında buluşucaz soeun yok ama bu ıs seyı vs canımı sıkmaya başladı, huzursuz olacaksam zaten konusurum acık acık rahatsızım derım devam ederse kı buyuk ıhtımal eder ayrılabılırım, huzurumdan onmelı degıl cunku

belkide oylede olabılır, iş arkadasları bayanlar işi gucu ıyı karıyerlı ınsanlar vs ben suan daha okuyorum unıdeyım ve 3. sınıfım, umarım böyle değildir ama oyleysede cehenneme kadar yolu var zaten, neden benleyse pıslık, off gece gece doldum gaza geldım resmen sen benden nasıl utanırsın yazasım geldı

sen sinirlenmeden sessizce durumu anlamaya çabala. neden ortamına giremiyorsun veya zamanını mı bekliyor, hisleri tam olarak ne gibi şeyleri kafanda oturt.

pat diye bişey bilmeden bitirirsen yüzde doksan geri dönen sen olursun yine. yarım kalmışlık sebebiyle

Daha cidden öyle bir şey var mı bilmiyoruz canım hemen gaza gelmeyin Bence bir teklif edin, yarın öğle arası ziyarete geleyim boşum, hem arkadaşlarınla tanışmış olurum hoş olur falan deyin. Bakalım nasıl tepki verecek. Kıskanıyormuş gibi değil de normal bir olaymış gibi ama.

hiç açılmadı bu konu oda benim arkadaslarım amerak salmadı falan bilmiyorum bende, zaten suan işi varmış konusmayacagız bu gecede sakınleşırım sabaha kadar, dusunup durucam bende bakıcam artık cok kafam karıstı zaten.

ayy evett
ayy evettt böyle yapıcammmmm

Kiskandiginizi belli etmeyin. Caktirmadan takip edin. Cok deger verdiginizi hissettirirseniz hemen havaya giriyorlar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…