otobüste biriyle karşılaşıyorum neredeyse her gün ama okulum bitti ve bir daha denk gelmeme ihtimalimiz var. sizce tekrar gördüğümde tanışmalıyım? çünkü ondan çok hoşlandım yani hissettiğim şeyler garip. onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım hatta çünkü onu her sabah görüp eve gelince erkek arkadaşımla telefonla konuşurken ona samimi olamıyordum aldatıyorum hissine kapılıyordum. sizce onunla tanışmalı mıyım? çocuk çok havalı görünüyor maalesef onu tanıyan arkadaşım da uzak dur uzun ilişki düşünmez o dedi. sizce ne yapmalıyım? eski sevgilime geri dönüp her şeyi unutmalı mıyım? yoksa gidip tanışmalı mıyım? yardım edin lütfen
çocuğun sana ilgisi var mı?
otobüste biriyle karşılaşıyorum neredeyse her gün ama okulum bitti ve bir daha denk gelmeme ihtimalimiz var. sizce tekrar gördüğümde tanışmalıyım? çünkü ondan çok hoşlandım yani hissettiğim şeyler garip. onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım hatta çünkü onu her sabah görüp eve gelince erkek arkadaşımla telefonla konuşurken ona samimi olamıyordum aldatıyorum hissine kapılıyordum. sizce onunla tanışmalı mıyım? çocuk çok havalı görünüyor maalesef onu tanıyan arkadaşım da uzak dur uzun ilişki düşünmez o dedi. sizce ne yapmalıyım? eski sevgilime geri dönüp her şeyi unutmalı mıyım? yoksa gidip tanışmalı mıyım? yardım edin lütfen
Sevgiline ayrılırken başkasından etkilendim dedin mi ? demediysen dürüst davranmamışsın demektir,zaten söylemiş olsan bunu bilen erkek dönmez diye düşünüyorum,sizin eski işin oluru yok canım
Eğer o sizinle tanışmak isteseydi coktaan gelir konuşurdu. Sırf okul bitiyor konuşmam lazım mantığıyla hareket edersen gururun incinebilir.
onu tanıyan arkadaşın tanıştırsın bari, otobüsten inip tanışabilir miyiz demekten iyidir.
liseye mi gidiyosun canım?
evet söyledim çünkü bilmeye hakkı vardı. biz çok şey yaşadık burada anlatamayacağım birçok kırgınlık geçti aramızda. ama ben zaten ona dönemem çünkü eskisi gibi davranamam artık, yüzüne bakamam bir kere.
Gidip tanışma tabiki de. Bir bayan olarak reddedilmek sizin gururunuzu çok incitebilir. Sonra çok üzülrüsün pişman olursun. O hoşlandıysa bir şekilde tanışır seninle. Yorma sen kendini hiç
Ee ilk mesajında eski erkek arkadaşıma mı döneyim demişsin
Kafam karıştı şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?