- 1 Aralık 2008
- 248
- 29
- 318
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
doğru katılıyorum herşeye evet demiycen hayr dedikçe evet dedirtmek için uğraşıyorlar çıldırıyorlar bu aradada iyice bağlanıyorlar sürekli senle uğraşmış oluyor hayr dedikçebir erkeği etkilemek vepeşinizden koşturmak için tek yol kaçmak kızlar.çünkü kaçan kocalanır:teytey:bu çok doğru bir söz tasdik edildi onaylandı vallahi.ilişkidede erkeğin sizden istediklerinden 10 tanesinden 9 una hayır demeniz gerek.hayır kelimesine aslında bayılır onlar.ve her zaman zor kadınları severler.her şeye evet diyen bir bayan hiç istemezler.bunlar benden size tavsiyeler.bu konu hakkında görüşerinizi bekliyorum şekerler:asigim:
kaçmak falan değil kesnlikle aptal yerine koymak erkeği süper harika sonuç veriyor telini açmamak msn görünce cevap yazmamamk ,msja dönmemek ne oldu canım dedğinde birşeyyok demek vs vs kime yaptıysam aşık oldu bana bugüne kadar aa ama bunları biri yaptı bana ben aşık oldum .
oyun mu oynuyoruz ilişki mi yaşıyoruz yaa bıktım bişeyi içimde tutmaktan yada kaçmak kovalamaktan. karşılıklı inatlaşıyoruz bizde sonu ne olacak bakalım :)
:) benim erkek arkadaşım çok kurnaz bildiğin kovalatıyo kendini, nasıl düzelecek bilmiyorum bu durum :) bile bile tutuyo kendini ben ne kadar yaparsam o da o kadar yapıyo,önceki ilişkilerinin acısını bana çektiriyo
Nasıl yaptın canım yaa, bana da öğret bi zahmet, çok ihtiyacım var. :) :)
yok canım sevdiğim istedğim adama yapamadım maalesef diğeleri için konuştum ona saf saf tel bekle ara peşinden ağla seviyorum unutmayacağım vs vs vs yapmaktan kendini bir halt sandı zavallı bizi beğenmedi sonunda ekisine döndü neyse kalbim dolu olunca tabi diğer erkekleri sallamdım hiç haliyle bütün bu deneymlerimden çıkardığım sonuç
ilgilendiğin erkeğe asla ilgini bellli etmeyeceksin yani şöyle etrafında bir sürü erkek varmış gibi davranıcaksın rahat cool
sen asla arama o arasın seni aradıkça konuş bir hafta aramadı mı ok de
çünkü bu erkek tayfası bir hafta aramayıp kendini gizemli biriymiş gibi göstermeye bayılır sonra ee aramadın ama bir haftadır merak ettim dersen
çok holşarına gider aa olum kız beni merak ediyor ahahah demek ki etklemişim der havaya girerler
aaa bak bide bunların 5 ay sonra arayıp erkek arkadaşın oldu mu bu arada birşeyler yaşadın mı sana dokundu mu vs vs zeki zorular soran tipleride vardır ki düşman başına .
Arkadaşlar bana ada akıl verin..erkek arkadşımla ayrıldım..hemde annemle tanıştırmışken herşey yolunda giderken..konu söz veriyo ve tutmuyor.. bu konu benim için önemli olsa bile..kavga ettik.. istenmeyen sözler söyledik..o da bende.. senden bıktım felan dedi..kırıcı sözlerde söylendi..daha doğrusu inatlaştık. oda seviyo bende ama ben ağladım felan karşısında küçük düştüm. hem seviyorum hemde sözünü tut öyle gel dedim.aradı ama yine istediğim değer verdiğim şeylerle ilgili verdiği sözler tutmak için değil..sonra yaparım felan demek için..banahlerle yani..yine rotar rotar...off...en son 3 gün önce aradı..bende aradım bak dediklerimi yap felan gibilerinden..baktım olmadı görürsün bak isteyenler var..cumartesi gelcekler dedim..sinirlendirme sözlenirim bak dedim..bunu bazen yaparım herlade ondan olsa gerek yemiyor artık..aramadı.sormadı..beni çok sevdiğini biliyorum ama 4 yıl artık sakız gibi oldu herşey..bide biliyor ondan ayrılamam çok seviyorum..cumartesi aramadı bile...bende aramadım artık..3 gündür bende aramıyorum..ay hayret bşey belki gerçekten sözlencem inat olsun diye..niye aramıyor yahu..bu kadar mı emin benden...kızlar yardım..ama kaç kez ayrılıp barışmış bir çiftiz..gerçekçi fikirlerm verin bana.inanın oda seviyo beni..ama o tipik bir oğlak ..NOT : genelde 4 yıldır o benim peşimden ayrılınca gelmiştir..
kesinlikle katılıyorum kaçıcaksınız kızlar!!!
asla evet demiyeceksiniz
eğer evet demeniz gerçekten gerekiyorsa
tatlı sert bir evet deyin
tecrübe konuşuyor :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?