- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
cilve yetiyo benmkinin peşimden koşmasına..tabi yerine göre..bazen rest çekiyorum ozaman koşuyo peşimden bazen cilve bazende kaçarak...evliyken böyle çıkarken heyecanını hep taze tutardım bide kendimi sakınırdım deli olurdu şuanda yine aynı halleredöndük diyebilirim :82:
eee nasıl gidiyo hayat ben benmkine zindan etmekle meşgulüm
Vallahi en iyisini yapıyorsun. Çok yüz vermemek lazım bu adamlara. Sonra dışarılara kaçıyorlar. Evdeki aşkından kör ya!!!
kız bu dombilik senin anammm yavrum bunun yanakları fazla dartıyo galiba acuk bise ver teysesiyaaaaaaa
eh körlükte geçici körlük...burda gaza geldimya benmkine köksöktürüyom yapmadığım şey kalmadı ev bakmaya gidios yarın
Benimki de tırıs tırıs kaçıyor benden. Eh vardır bir bildiği. Şu sıpadan bir fırsat bulsam ben de zehir edeceğim ama vakitsizlik işte...
sıpada ne sıpa görünce dişlerimi sıkıyom ısırıomuşum sanki vallahi ekşi ekşi...ben vakit bulamadımmı işyerindeyken burnundan getiriom..telefonlar saolsun..bugn dioki vallahi panik atak oldum senn yüsünden telefon çalsa yine neye kızcak diom diio..
Ooo süper hayırlısı olsun, aklındaki ev karşına çıkar inşallah.
ah innnnnşallah amerikan mutfak nasıl kullanıcam bilmiorum ama olsun değişiklik iyidir dua et yavrumun yüzü suyu hürmetine nasip olsun yaaaaaaaaa....eşyalarımıda değiştiricem.inşşş
kız seninkinin poposu kalkmaz tabi yemiş yemiş habire büyütmüş..o bezi çıkardılarmı ayyynı bezli gibi duran popoları ısırasım gelio benm kızımınkini ısırmaya doyamıyorum düşün seninkini naparım bilmem
Benimkinin içine doğuyor anlaşılan, aradım mı açmıyor. Hoş açmadı mı daha da kızıyorum. Sonra o aradı mı açmıyorum. Aklıma ne geldi: Erkeklerin peşlerinden koşmasını isteyen hanımlara tavsiye. Aradı mı açmayın. Kudursun 100 kere arasın.
kudursunnar anacım kudursunnar..geçen hafta bu ramazandan dolayı bayabi kötü halleri yani annadınyok sana dedim benm istediklerimi yapana kadar yok hadi yallah heeeeeeeeeer gece yalvardı hergece daha dün oldu yani anna artık oda verdiği sözlerden sonra...ben dedi senin böyle hallerine alışık değilim ben normalde çok düşkün bir bayanım benmki nazlanırdı..ben dedim seninle mutlu değilim cinsellikte biryere kadar..güven yok sözleri verdin tutmak yok ev yok ehliyet alcam dedin yok ameliyatlar yok ya bunları yaparsın yada ben mutlu değilim seninle dedim sakin sakin buda dolmuşa geldi yarın ev bakmaa gidios ameliyatıda ayarlıcas bakalım yinede yelkenlerim düşmedi şantaja devam
Ederim canım, güle güle iyi günlerde oturun inşallah. Yok anam o pembe popo kolay kolay kalkmaz yerinden. Gı bi emerdi bu 1 saat. Şaka yapmıyorum bi memede yarım saat takılırdı cok cok cok. 5,5 aylıkken sütüm kesildi 9 kilonun üzerindeydi. Şimdi yerinde sayıyor. 13.200'de kaldık.
Ben kıyamıyorum mıncıklayayım. O da bayılır mıncık mıncık yapılsın.
Sürtcen bunların kafalarını duvara kıvılcım çıkartcan yoksa yaranamazsıııınnnn. Aferin sana kıss. Benimki de gece uyandırıyor beni. Adam her dediğimi yapıyor mızıklanamıyorum o yüzden. Kız ne ameliyatı geçmiş olsun, bir sorun mu var??
allahıııııım en son 1 yaşındayken böyleydi benmki şşimdi kilolar boya gitti...popişini salladımı löp löp sallanırdı seninki gibi kocaa bir yanak vardı sıkımlık şimdi manken oldu yaşıtlarında...eskilerde kaynanama giderdim 2 gündebir çok severdim annaşırıs onunla kafa dengiyis biz.baktım bu adamlara yaranılmıyo gitmiyorum artık annesinede annesi demiş bugün gelinim neden gelmiyo artık tavırmı yapıyosunuz küstümü noldu die.geldi bana benimki yanaşmaya çalışıo sen anneme gitmiomusun kıs küstünmü nie gitmiosun gitsene.banane dedim önce oğlundan beklediğim değeri göriyim ondan sonra oğlunun hatrına giderim..ben evlatlık gelmedim buraya seninle evlendim önce benmle anlaşıcaksın sonra annenle anlaşmamı bekliceksin.hiç yoktan kaynanacıımada tavırlı gibi oldum ama olsun.şimdi oğlu ben yeterki iyi olim die annesiyle dibimden düşmüyohaksızmıyım kıs..sen ne burcuydun kıs çidem
hem memiş hem burun cücüş ancım cücüş...kendimi değiştirmeye kararlıyım hem sağlıgım dolayısıyla.bende asimetrilik hastalıgı var bir göğsüm 75bedenden başka büyümüyo diğeri 80 85 kiloya göre..burnumda septum deviasyonu var kemik egriliği estetikte olcam hadi bakem görsün bakılcak kadın nasıl oluyomuş tapılcak kadın nasıl oluyomuş gösterip gösterip elletmicem görür o...
Haklısın canım haklısın. Vallahi dönme davandan, yoksa yine başa döner durur. Benimki de boya gidiyor. Babamız boylu ona çekecek inşallah.
Güya boğa burcuyum, pek özelliğini taşımıyorum. Doğum haritama baktırdım, bir sürü akrep ve oğlak var. Onlara benziyorum bak. Sen ne burcusun?
allahıııııııım boğamııııı annamıştım zaten ben bukadar anca boğaları severim..bana kaprissiz geliolar başkaları öyle demez ama ben çok severim ben başak burcuyum.bana boğa burcu tanıdıgım erkeği hatrlattın onca yalvarmasına rağmen teklifini kabul etmediğimkocanın burcu ne bakiim annasıonusmu nederece
Haydi hayırlısı. Benim de burnumda kemik var. 17 yaşında KBB'ci "40'ına gelmeden aldır, gözlerine vurur" dedi. Yaş oldu 27, erteleyebildiğim kadar erteliyorum.
kız yassana şaşı olcam forumu bir aşşa bir yukarı takip ederken bana burcunu söylesene merakettim:44:çok kafa dengi birine banziosun
Yazdım ya yukarıda duruyor işte. Sende kafa dengine benziyorsun şekercim çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?