kandırmaca mı?Nişan olmazsa ben yokum diyerek.Ben ciddi adım olmayacaksa istemiyorum diyerek.Gözünü böyle korkutarak.Benimkini öyle kandırmış o kız.Ciddiyim.
Ya onlar aynı ülkede.Biriyle illaki evlenecekti.O kız peşine düşmüş bunun.Kız vazgeçeck diye nişan yapmış yoksa huyunu biliyorum çabuk nişan yapmaz.Ben hiç bu şekilde dqvranmamıştım.sadece ilgisizliğyle ilgili şikayet ediyordum.En baştan böyle davransaydım belki o da hazrlıksız yakalanıp benden olmamak için resmiyetw dökecekti.uzadığı içğn bana da aramızdaki sorunlara da doymuş oldu.Nişan yaptı ciddiye bindi.Ailesinden çekindipi için de olsa geri adım atmaz artık.Kız bırakırsa bırakır.O nişana çok anlam yükler.Zaten benle konuşup nişanı söylediğinde de pişman gibiydi.Maddi olaeak da manevi okarak da evliliğe hazır bir insan değildi..oyüzden de şaşırdım tabi..kandırmaca mı?
seninki kızı istemese zaten nişan yapmazdı bence kaybetmekten neden korksun yoksa
yani kendin diyorsun 'o nişana çok anlam yükler''. eğer istemeseydi kızı nişanlanmazdı. kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geldi.Ya onlar aynı ülkede.Biriyle illaki evlenecekti.O kız peşine düşmüş bunun.Kız vazgeçeck diye nişan yapmış yoksa huyunu biliyorum çabuk nişan yapmaz.Ben hiç bu şekilde dqvranmamıştım.sadece ilgisizliğyle ilgili şikayet ediyordum.En baştan böyle davransaydım belki o da hazrlıksız yakalanıp benden olmamak için resmiyetw dökecekti.uzadığı içğn bana da aramızdaki sorunlara da doymuş oldu.Nişan yaptı ciddiye bindi.Ailesinden çekindipi için de olsa geri adım atmaz artık.Kız bırakırsa bırakır.O nişana çok anlam yükler.Zaten benle konuşup nişanı söylediğinde de pişman gibiydi.
Bizim başka bir sorun vqrdı.Farklı ülkelerdeydik.o bunu çok sorun etmeye başladı sonradan..O kızı elber beğenmiştir ama mantık evliliği yapacak..Benden vazgeçmesi sevmediğinden değil imkansız gibi korktuğundan.onu tanıyorum.Yoksa komleksli insan değilim aska kandırmam kendimi..Bir önceki beni gerçekten sevmedi mesela...yani kendin diyorsun 'o nişana çok anlam yükler''. eğer istemeseydi kızı nişanlanmazdı. kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geldi.
sizinle isteseydi sizinle de nişanlanırdı.
Tamam kelimesine gecenin 5inde dakikalardir guluyorum.aradan aylar gecmis ama tesekkur etmeden gecemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?