• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeği kendinize nasıl aşık edersinizz ?

aa tam bana sorulacak soru:ssz:ama buna aşk demiyelim çünkü o zorla olmaz.buna etkilemek diyelim,bu etkilenme daha sonra aşka da dönüşebilir tabi.:16:
şimdi erkekler için görsellik birinci sıradır.onun için onun olacağı ortamlarda çarpıcı giyinmelisin.göğüs dekoltesine dayanamazlar bol bol vermelisin(dekolteyi yani)
gözlerinin içine keskin keskin bakışlar atmalısın ama uzun değil,kaçamak bakışlar olmalı bunlar.
hep güleryüzlü olmalısın.
onu istediğini çok belli etme,tam o sana bir adım attığında geri çekil ki arzuları şelale olsun.
muhabbete gelince basit bir kız gibi davranma.namus konusunda ahkamlar kes.rahat kızları kına ki senin edepli biri olduğunu iyice anlasın.

şimdilik aklıma gelenle bunlar canım kolay gelsin.
.

yaaaaa çok teşekkür ederm bunu kesinlikle yapcam iyi bir fkire benziyor baska tavsiyelerinz varsa dnlyrum :) tskrleer :)

Ne kadar saygısız bir üslup.
Erkek sevgisi ne demek.
Ayrıca;
Bana nasıl tatlım diye hatip edebildiniz.

Kesin ceza alacağım ama söyleyeceğim de. Çok küstahsınız.
Siz, sizin deyiminizle galiba hiçbirşeyi iplemiyorsunuz..
İnsanlara, yaşama ve kendinize saygı duyabilseniz keşke

aa şakamsın sen ya tatlım demekte ne var ?ok küstahımdır evet biraz .kendime saygılıyım gayette ve diğer insanlarada..bir yorum yaptım keşke yapmasaydın diyorsun yaparım yani ne varki yorumumda seni ilgilendirmez katılmazsın olur biter.

Cudi Dağında şu an çatışma var konu sahibi, hatta 4 özel harekat polisimiz şehit oldu, benim kardeşimde Şırnakta asker...
dert budur, bir ablanın iş yerinde, bir anneninde evde odalara sığamamasıdır dert.

tüm evlatlarımıza, kardeşlerimize hayırlı teskereler. sağlıcakla dönsünler tüm sevenlerine. onlar bizimde canımız, her ne kadar hepsini tanımasakta kokuları evlatlarımızın kokusu

aa şakamsın sen ya tatlım demekte ne var ?ok küstahımdır evet biraz .kendime saygılıyım gayette ve diğer insanlarada..bir yorum yaptım keşke yapmasaydın diyorsun yaparım yani ne varki yorumumda seni ilgilendirmez katılmazsın olur biter.

Bilmem belki de şaka değil ama mesafeliyimdir.
Ayrıca merak ettim üslubunuzdan dolayı konunuza baktım da, umursanmadığınız için olaya bu şekilde yaklaşmış olduğunuzu gördüm.
Önyargılı olmanız normal geldi.
Konusahibi gerginlikten bahsetmiş.
Ben de fikrimi söyledim herkes gibi.
Bu şekilde yönlendirmenin yanlış olduğunu düşündüğüm için.
Belki karşı taraf da beğeniyordur, ama yine sizin tabirinizi kullanacağım iplemediğinizde bu yakışıksız davranıştan dolayı uzaklaşabilir diye düşündüm. Ama gelmen tavır şaşırttı.
Ne kadar saygılı davranıyorsam herkesten de bunu bekliyorum.
Evet bu bir hata.
Herkes bir değil...

öyle uğraşmayla olmaz o... içten, sıcak, samimi, bakımlı, güleryüzlü, dürüst insanı herkes sever... ama herkes herkese aşık olamaz ki... sen olduğun gibi ol, iyi ol, zaten beğenisi varsa zamnla olur. ama hiç beğenisi yoksa. zorlama. seni beğenenlerin arasından eleme yap.

Katılıyorum...
Ayrıca, aşk kendiliğinden olan birşey. Karşılıklı olmaz her zaman ama zorla da olmaz :34:

Bilmem belki de şaka değil ama mesafeliyimdir.
Ayrıca merak ettim üslubunuzdan dolayı konunuza baktım da, umursanmadığınız için olaya bu şekilde yaklaşmış olduğunuzu gördüm.
Önyargılı olmanız normal geldi.
Konusahibi gerginlikten bahsetmiş.
Ben de fikrimi söyledim herkes gibi.
Bu şekilde yönlendirmenin yanlış olduğunu düşündüğüm için.
Belki karşı taraf da beğeniyordur, ama yine sizin tabirinizi kullanacağım iplemediğinizde bu yakışıksız davranıştan dolayı uzaklaşabilir diye düşündüm. Ama gelmen tavır şaşırttı.
Ne kadar saygılı davranıyorsam herkesten de bunu bekliyorum.
Evet bu bir hata.
Herkes bir değil...

aa canım o olay eskide be .şimdi başkasıyla çıkıyorum yine konu açayım bare hemde ondan on kat üstün biriyle .oda beni arıyor biliyormusun hala .hani merak etmişsin de bana sorsaydın keşke .baktı bana laf yetişremiyor eski konulara dalış yapmış arkadaş .umursanmadım evet gittim daha iyisini buldum sana mı dert .

bana cevap vermek için eski konularımı açan arkadaşlar hepinize söylüyorum şu an biriyleyim ve mutluyumm haberiniz olaaa...

İnsanın hayatında hergün bi çok şey değişiyor bencede kimseyi eski konularıyla yargılamamak gerekiyor.

ya birinden ayrılmıştım o ara esti hani olur ya insanda arada böle aklına gelir hüzünlenirsin paylaşırsın derdini öle oldu .ki zaten yeni biri var hayatımda .ben her konuya tarafsız yaklaşmak istiyorum ama arkadaşlar nerden açık bulayım şu kıza laf sokayım derdindeler .sana söylemem gerekense üstüne düşme sıcak soğuk yap yani.arada ara arada arama bile .sürekli kaçmakda olmaz .öle olunca inan geliyor peşinden bide akışa bırak çok düşünme .ben eski ilişkimde çok üstüne düştüm ondan kaybettim kendini halt sandı vatandaş .ama neyse iyiki öle olmuş diyorum çünkü şimdi ondan on kat üstün biriyleyim her konuda .

ya birinden ayrılmıştım o ara esti hani olur ya insanda arada böle aklına gelir hüzünlenirsin paylaşırsın derdini öle oldu .ki zaten yeni biri var hayatımda .ben her konuya tarafsız yaklaşmak istiyorum ama arkadaşlar nerden açık bulayım şu kıza laf sokayım derdindeler .sana söylemem gerekense üstüne düşme sıcak soğuk yap yani.arada ara arada arama bile .sürekli kaçmakda olmaz .öle olunca inan geliyor peşinden bide akışa bırak çok düşünme .ben eski ilişkimde çok üstüne düştüm ondan kaybettim kendini halt sandı vatandaş .ama neyse iyiki öle olmuş diyorum çünkü şimdi ondan on kat üstün biriyleyim her konuda .

Teşekkür ederim hayatım. Bu dediğini de deneyeceğim sana da mutluluklar dilerim inş istediğin gibi biridir ve uzun sürer

Teşekkür ederim hayatım. Bu dediğini de deneyeceğim sana da mutluluklar dilerim inş istediğin gibi biridir ve uzun sürer

inşş bakcaz artık gözümüz açıldı eskisi gibi değilim isteklerim daha fazla .yaş ilerleyince öle oluyor zaten hep daha iyisini istiyorsun .

İçten gülümseyin.:16:
Adamın da biraz ilgisi varsa tamamdır.
Hiç bir erkek beğendiği kadının gülüşüne dayanamaz.:21:
Şimdi aşkımdan taze taze öğrendim bu püf noktasını!!!!:nazar::12:

Bazi romantik arkadaslar icten ol, durust ol demis ama ancak bu dediklerinizi yapanlar filmlerde kendine sevgili bulur. Benim cok ciddi oldugunu sandigim bi iliskim vardi, evlenicektik, ev bile almistik. Ama ben onu tepeme cikardim, hep iyi davrandim, her istediginde bulustum, hep yemekler hazirladim, evini temizledim, camasirlarini yikadim yani kisacasi seven bir kadin ne yapiyorsa yaptim ama sonucunda beni istemeye gelmelerine bi hafta kala sebepsiz yere kicima tekmeyi basti. Onu okuz gibi simarttim cunk, kizlar kendinizi pas pas etmeyin, enayilesmeyin.
Ben artik camasir yikamayi bilmiyorum, yemek yapmasini bilmiyorum, etrafi toplamasini sevmiyorum, devamli bi yerlere gitmek istiyorum, disarda temek istiyorum, iltifat etmiyorum, arada ezmekle karisik hafiften dalga geciyorum, bi mesajina cevap veriyorum, birine iki saat sonra, birine ertesi gun. İnanin deger vermezseniz, cok guzel deger goruyorsunuz, cevrenize bakin goruceksiniz.

Back
X