bir erkegi sevgilisinin kilosunu sorun etmesinin anlami?

nisanfm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
27
0
16
Ankara
merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. konulara genel olarak baktim ve bende yazmak istedim. sizin dusuncelerinize ihtiyacim var sanirim...
cok uzun sureli deil 3 aydir bereber oldugum biri var hayatimda. aslinda iyi birisi ama bir cok eksisi var. aslinda bana gore cok ters ve benim tam zittim. ben kusen erkeklern hoslanmam ama o surekli kusuyo her kelimeme takiyor ve aliniyor. ona birsey soylemeye korkuyorum. bir kere cok nazli bir kiz gibi. bir kiz gibi cok ilgi bekliyor. ben kapali birisi degilim ama cok acik biriside degilim bunu basta biliyor olmasina ragmen surekli kiyafetlerime karisiyor. Ikimizde yurtdisindayiz suan ve master yapiyoruz. sifimdaki erkek arkadaslarimla okul disinda gorusmemi istemiyor ( ve beni en sinir eden cileden cikaran tavriysa surekli kiloma takmasi ( hayatima ilk girmeye basladiginda (ki baslarda ben dusunmuyordum, ben kapidan kovdum o bacadan geldi) kilomu biliyordu. neden surekli zayiflamalisin kilolusun diyor anlamiyorum. dunku kavgamizsa su master yapiyorum burda bisuru arjadasim var o arkadaslariyla oyun oynamay gitmisti bende benim arkadaslarimin evine gittim ve gec bi saatte geldim 12 de ama burda normal birsey tek kaliyorum zaten. ayrica kotu birsey yapmiyorum gittigim yer bell,i kirk yilda cikmisim ama sorun etti gec geldin diye ve kustu( bu konularda maalesef 28 yasimda olmama ragmen cok iyi deilim bide bir iliskiye basladim bu yastan sonra diye devam etmek istiyorum ama cok sikildim artik babam hic karismaz bana hep ozgurumdur sizen soruyorum ne yapmaliyim (
bu arada boyum 160, kilom 54 (

sen mi kilolusun yani hemen hemen aynıyız ben de 52 kiloyum boyumuz aynı ve hiç de kilolu durmuyorum.çok şaşırdım şimdi.ben de gerçekten kilo sorunun var sandım.

neden bu kiloyu sorun yaptı anlayamadım ama küsmesi falan ya da yasaklar koyması güzel değil tabii.

Yaşınızı okuyana kadar ergen ilişkisi diye düşündüm ama 28 yaşındasınız.
Yetişkinlerin dünyasında sevgiliniz gibi ergenliğini atlatamamış çocuklarla uğraşmak ancak zaman kaybıdır.
Şöyle bir ağız tadıyla küstürün bir daha da barışmayın.
Salla gitsin.

Simdiden bu kadar karisiyorsa evlenince seni disariya bile cikarmaz heralde 54 kg olanbirisi kilolumu oluyormus.

Hiç hoşlanmam karı kılıklı erkeklerden.
Senin kilon azcık fazla ama kesinlikle kilolu değilsin belki 48 50 kilo uygun olabilir ama bunu yorumlamak ona mı kalmış:44:
Bana sorarsan arkana bile bakmadan kaç ben bile sinir oldum

Ben eşimle nişanlandığımda 102 kg idim :)
Ki biz görücü usulü tanıştık. Boyum 170. Şimdi 80 kgyum.
Kilolu olduğumun farkındaydım ve çabam vardı ama nişanlıyken eşim de bana sürekli telkinde bulunurdu zayıfla diye.
Düğüne kadar 20 kg verdim, şimdi hamileyim diyete devam edemiyorum.
Ama siz kilolu değilsinizki, arkadaşınız neyi dert etmiş anlamadım.

Benim de vardi bana kilo ver deyip duran bi sevgilim, seneler once, ben de 58 kiloydum 1.70 boya :) Ben bir de salak gibi o istedigi icin vermistim. 19 yasindaydim o zamanlar, simdiki aklim olsa asla beni degistirmeye calisan adam icin kilo vermeyi birak,onla olmazdim bile. 28 yasinda iliski yasamisken birakmak istemiyorum diyorsunuz da asil yanlis kisilerle ugrasirsaniz zaman kaybedersiniz. Size guvenmemesi, kusmesi falan da hic hos hareketler degil bu arada,hakkaten ergen hareketleri.

valla canım aşık değilsin anladığım kadarı ile e yani sırf iyi birisi diye bu ilişkiyi yürütmek de pek mantıklı değil senle aynı yaştayız benim de böyle küsen biri oldu hayatımda ,gerçekten hiç çekilmez.Bence üstüne düşme.Hatta bitirsen daha iyi sonuçta anladığım kadarı ile ona ihtiyacın yok senin.

ben hic bir zaman kilomdan sikayet etmedim ona gore cok cok zayif olmaliymisim kiz dedigin oyle olurmu. sanirim bencede zaman kaybi gercekten cunku cok zinirli birisi daha simdiden boyleyse ilerisini dusunemiyorum. bide ben cook rahat birisiyim yani oyle sikiya gelemem birine bagli olmaya alisik degilim ozgurum yani. bunu ona soyledigimde senin karsina seni sahiplenen biri cikmamis ondan hic kimse seni kisitlamam sana karismamis diyor. seni onemsiyorum ondan sana bu kadar karisiyorum diyor. cok ilgili hakkkini yiyemem hep bana gore ayarliyo zamanini ilgi gosteriyor hediyeler aliyor ama ben hayatimda tek o olsun istemiyorum ben arkadaslarimla takilip dedikodu yapmak istiyorum ( bide kilo vermek istemiyorum hic ben uc aydir onun yaninda birsey yiyemiyorum cunku hep konusuyor, sinemaya gittigimde misr yiyemiyorum en cok sevdigim cikolayati yiyemiyorum (
basindan beri sorun bende mi diye dusunuyorum aslinda normalde erkekler boyle ama ben cok tecrubeli olmadigim icin bilmiyorum diye dusunuyordum yada boyle inanmam istedim ama artik sadece derslerimi dusunmek istiyorum istedigimi yere gitmek istiyorum gezmek istiyorum zaten son 6 ayim turkiyeye donmeden ve birine bagli olup evde oturmak istemiyorum. cunku zaten evlilik icin gec kaldim simdiye kadar gezdim eglendim ve evlilik zamani icin yatirim mi yapmaliyim? yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ( hos evlenecegimin garantisi yok ama sanirim evde kaldim diye dusunuyorum yani ne dusuneegimi billmiyorum (

Yanlış anlamayın ama bana çok garip geliyor bu işler.
Sağlıkla ilgili bir sorunum yoksa,buna rağmen adam benim kilom hakkında ufacık bir yorum yapsa soğurum ben o adamdan!!!
Hiç polemiğe bile girmem,ayrılırım.
Gitsin daha zayıfını bulsun ayol,dışarda kız dolu!

Ayyyy kıyamam ya!!!
Ne demek mısır,çikolata yiyememek?
İnsan sevdiği yedikçe mutlu olur.

Amaan düşündüğün şeye bak canım.
Niye evde kalmış olasın.
Sırf bu kaygıdan niye hakkettiğinin azına razı olasın.
İnsanı sahiplenmek demek kısıtlamak , hayatına kota koymak demek değil ki.
Ne demek çikolata yiyemiyorum, hatta yanında yemek yiyemiyorum falan.
Seven her haliyle sever karşısındakini.
Bu adamla işin zor , yatırım içinde doğru bir tip değil.
Salllaaaa

Ayyyy kıyamam ya!!!
Ne demek mısır,çikolata yiyememek?
İnsan sevdiği yedikçe mutlu olur.

arkadaşla ölçülerimiz hemen hemen aynı ama makarna da yerim,çikolata da..canım ne isterse onu yerim.abartmadıktan sonra dünyaya bir kere geliyoruz değil mi?

hem kadın dediğin biraz etli butlu olur

o sıfır bedenler eskid kalmış..sinir oldum erkek arkadaşına!

ben de evde kaldığımı düşünüyorum
tecrübeli değilim diyorsun da işte sana tecrübe :aradığın adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun belki henüz ama artık nasıl biri olmadığını biliyorsun: resmen şımarık bi kız gibi herşeye küsen ,alınan ,mızmızlanan bir de kendi eksikliklerine bakmadan sana yol yordam göstermeye çalışan,sahip çıkmak sevmek kisvesi altında etrafındaki tüm arkadaşlarınla ilişkini btiririp sadece ona bağlı olmanı isteyen biri değil senin aradığın.Seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten şu saydıklarıma sahip biri de benim başımda vardı ve ben ona hiç saygı bile duymuyodum erkek olarak bile görmüyodum son zamanlarda.Bi de üstüne üstlük bu beni terk etti iyi mi???
HA şimdi çok mu mutluyum böyle yalnız yalnız ,değilim ama o zamanlar da mutlu değildim ve bu adam yüzünden neredeyse tüm arkadaşlarımı kaybettim ben hiç çevrem kalmadı.
Bence yol ver gitsin arkadaşım.Böyleleriyle olmuyor.zararın neresinden dönersen kar.

cok cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. bendemi yanlislik diye dusundugum icin hep kendime yukleniyordum. simdi icin rahatladi ondaymis sorun :)) dediginiz gibi bu kadar sikintili bir evlilik olacagina evimde annemin babamin yaninda istedigim gibi yer icer guler eglenirim daha iyi. parami kazaniyorum cok iyi arkadaslarim var sukur mukemmel bir ailem varken hayatima neen sorun oldum simdi dusununce gitmis uc ayim ve tatilde o izin vermedigi icin gidemedigim california tatilm (
tekrardan cok tesekkur ederim cevaplariniz icin kararimi verdim. herkes kendi yoluna demek lazim oh simdi bile rahat hissettim :))
iyiki gelmisim bu siteye :)

haha cok guzel olmus bu. kesinlikle ne istemedigimi biliyorum :)) keske basinda bi acaba varken hic baslamasaydim ama simdide cok gec kalmis sayilmam ha :)

Kilolu falan değilsin bana göre.
Olsaydın bile tahammül etmemen gerekir.
Yol ver gitsin karşındaki tam bir ergen.
Ben sizden küçüğüm ama bu yaşımda ben bile tahammül edemem, yorulurum.
Küsmeler, kıskançlıklar; ayrılman için tüm sebepler mevcut...

yol ver gitsin.değmez böylelerine bir ömür vermeye..saygısız bir adam belli ki..

sanki kendisi biscolata erkeki

iyi de boyuna göre kilon normal değil mi varsa da az bi fazlalığın vardır 2-3 kilo enfazla
saçmalamış resmen

Valla canım yazdım zaten kilon normal.Haa benm gibi takıntılılar olur zayıflığı normal sanar o ayrı
Zaten sen en düşük 48 50 olmalısın ondan zayıfına iskelet diyoruz hani biyoloji lab. kullanıyoruz
3 kilo versen ne vermesen ne?Hem zaten 28inde bir kadınsın gayet çıtırsın.
Sen o sevgilinin ağzına kürekle vur kaç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…