Bence sevgilin kilolu görmemiş.Bas tekmeyi gitsin valla
Annem gibi kadınlar lazım öylelerine.
Söylemesi ayıptır annem 95 kilo.Beni L tipi mutfakta köşedeki buzdolabı kapısının önünde eğilmişken beni görmeyip poposuyla buzdolabı kapısını sıkıştırdı beni tost yaptıAnneme dedim de güldü 54 kilo gencecik kız gözlerinde sorun var onun sevgilisinin dedi.
Hem erkek dediğin sevdiğini kilolu haldeyken de sever.hıhh densiz heriff
hep diyorum yine diycem
ugra$mayin $u erkeklerle, anca ba$lari buyyo siz ustune du$tukçe
bu dunyada hiç bi erkek ( 1. derece akraba di$inda) uzulmeye degmez
erkekmi yok, ne ugra$iyorsun yok gozu mu hasta yok psikolojisimi bozuk
aldigin yere aynen iade et , bozuk çikdi de
ben hamileyken 75 kiloydum , 1.63 boy
o kiloya 50 den çikdim $imdi 55 im, bu arada iki dogum ayptim iki defa çikdim 75 e
elbet vardir senin huyuna uygun,sana denk bi ALlahin kulu
postala gitsin
heheh alemsin kizz:)evet bide o aci var. evlenince illaki kilo alinicaktir yani. hamilelikti yasin ilerlemesiydi o zaman hayat daha buyuk kabuk olucak demektiryok yok ben bebaaar bekaaar hayatima bakim. aman bu zaman kadar bulamamisim bundan sonrada bulamam ugrasmaya gerek yok. nasilsa dek gelseydi simdiye kadar gelirdi en iisi boyle kabul edip arkadaslarimin kiymetini bilip (buaralar biraz mesafeliydimde)) hayatima devam edeyim :)
heheh alemsin kizz:)
duyanda 40 li ya$lardasin zannedir
daha gençsin
sen kendini genç hissetmezsen ab$kasi bi ayagi çukurda muamelesi yapar:)
yurt di$inda okuguguna gore baya me$gulsunde
evde kalma diye bi$ey yok artik, erkekler hep 30 dan sonra evleniyo zaten :)
onlardan ne eksigimiz varkiii
merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. konulara genel olarak baktim ve bende yazmak istedim. sizin dusuncelerinize ihtiyacim var sanirim...
cok uzun sureli deil 3 aydir bereber oldugum biri var hayatimda. aslinda iyi birisi ama bir cok eksisi var. aslinda bana gore cok ters ve benim tam zittim. ben kusen erkeklern hoslanmam ama o surekli kusuyo her kelimeme takiyor ve aliniyor. ona birsey soylemeye korkuyorum. bir kere cok nazli bir kiz gibi. bir kiz gibi cok ilgi bekliyor. ben kapali birisi degilim ama cok acik biriside degilim bunu basta biliyor olmasina ragmen surekli kiyafetlerime karisiyor. Ikimizde yurtdisindayiz suan ve master yapiyoruz. sifimdaki erkek arkadaslarimla okul disinda gorusmemi istemiyor( ve beni en sinir eden cileden cikaran tavriysa surekli kiloma takmasi ( hayatima ilk girmeye basladiginda (ki baslarda ben dusunmuyordum, ben kapidan kovdum o bacadan geldi) kilomu biliyordu. neden surekli zayiflamalisin kilolusun diyor anlamiyorum. dunku kavgamizsa su master yapiyorum burda bisuru arjadasim var o arkadaslariyla oyun oynamay gitmisti bende benim arkadaslarimin evine gittim ve gec bi saatte geldim 12 de ama burda normal birsey tek kaliyorum zaten. ayrica kotu birsey yapmiyorum gittigim yer bell,i kirk yilda cikmisim ama sorun etti gec geldin diye ve kustu ( bu konularda maalesef 28 yasimda olmama ragmen cok iyi deilim bide bir iliskiye basladim bu yastan sonra diye devam etmek istiyorum ama cok sikildim artik babam hic karismaz bana hep ozgurumdur sizen soruyorum ne yapmaliyim (
bu arada boyum 160, kilom 54(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?