bir erkegi sevgilisinin kilosunu sorun etmesinin anlami?

bugun yapicam onu. bence benim hic ayrilmayacagimi dusunuyor duyunca nasil tepki vericek acaba. insan ayrilinca uzulur ama sun hic uzulmuorum umarim sonrasindada uzulmem :)

bu arada sevgilin fiziksel olarak nasıl merak ettim
biraz bahsetsene canım
yani kendi çok ahım şahım birşeymiki herşeyi takıyo

esmanr burda mısın kazene mesaj atabiliyordun sen sanırım kapatılan konudan gördüm kazene acil birşey söylemem gerek..

Ölçülerin gayet çıtır bence

Kilolu olsan ne olacak hem, aşk kilo ile ilgili bir şey değil, belli ki kişiliği oturmamış bir adam. Benim boyum 1,63 kilom 75 !!!! Aşkta bir şey eksiltmiyor bu durum, boşveeerrrr salla gitsin, kendine bir 0 beden bulsun =)

canım kilolu veya zayıfsın bilemiyorum ama şu var erkek arkadaşın zayıfla diyorsa bunu zayıflamak olarak algılama sen direkt arıza çıkarmak, sorun çıkarıp uzamak olarak algıla, şimdi herkes bana diyecek ya sen ne fesatsın kötü kalplisin güvensizsin vs re vs re...
bildiğim bir şey var ki sen anoreksia olsan daha bu sefer senden moldovalı havası bekler onu olursun bu sefer profesör aklı bekler
bekler de bekler, yetinmez doymaz açgözlüler...
kendin olabildiğin kadar ol, fazlası olmaya da çalışma çünkü hem yorar hem de eğreti durur..
yüreğin nasıl mutlu değil nasıl huzurluysa öyle devam kızkardeşim
bu erkek müsvettelerine dünyayı versen şu eksik der.

aynı boydayız ve 50kiloyum ki 52 normal kilomdur benim hiç 1gram bile fazla durmam çok kilolu olduğunu sanmıştımda senin kilonda hiiç hiiç birşey yok 34 beden falan olmanımı istiyor bu çocuk ! bide kiloluda olabilirsin eğer bu tarz bişeyi takıyorsa zaten beraber olmayın yani ne bu onun için mühim olan kilonmuymuş ama bana enterasan geldi hiç fazla bi kiloda değilsin çünkü

bu arada sevgilin fiziksel olarak nasıl merak ettim
biraz bahsetsene canım
yani kendi çok ahım şahım birşeymiki herşeyi takıyo

185 boyunda zayif gamzeli hos biri cirkin deil ama dunya yakisiklisida deil. ha hayatina cok kiz girmis bir kac tanesinin fotografinida gordum aba guzel boyle uzun boylu manken gibi kizlar. ayrica soyle soyleleyim eger benim icin ugrasmasaydi donup bakmazdim bakmadim da cunku ben onu bir bucuk yildir taniyorum sadece samimi deildik. bir yil oncede bana ulasmaya calismis ben telefonumu falan aramis acmamisim msjlarina cvp vermemisim hala soyler :) yani hayatima girdiyse ne olursa olsun begenmis demekki baskalarida yakistirmis bizi onunda etkisi var buna soylemisler bak iyi kiz evlenilicek kiz kacirma falan diye (evlenilecek kiz kavraminida anlamam ya) onunda etkisi vardir cunku aban asik oldugunuda sanmiorum cunku duygularini pek belli eden birisi deildir oyle askim canim falan da demez.
ayrica bir kiz sevdiginin yaninda kendini cok guzel hissetmek istiyor bence. ben onun yaninda vucuduma bakmak istemiyorum cok kiloluymusum cok cirknmisim gibi geliyor

küsen erkekmi ?? en nefret ettiğim erkek tipi..bu erkekler ya evin küçüğü olur yada kızlar tarafından totosu çok kaldırılmıştır..
o kalkan totoya bi tekme atar uzaklaşırım ..

bence ayrılmalısın canım kilon ne olursa olsun bu tavrı hiç hoş değil.beğenmiyorsa gitsin başka bir kız bulsun.seni değiştirme çabası katlanılabilir bir durum değil.seni böyle sevmemiş mi şimdi ne değişti ki garip yani.bir de onun yanında çikolata mısır bile yiyemiceksin bu ilişki böyle sürer mi?sevgiliyken böyle davranan evlenince nasıl davranır düşünemiyorum bile bence sen şimdiden kurtulmaya bak.bir de sürekli küsüyormuş sana karışıyormuş nasıl dayanıyorsun?bir ömür boyu böyle birine katlanacağına evde kal daha iyi bence.

isin garip tarafi benden ayrilmak istemiyor. ben bi kere cok sinirlendim soyledim yeter dayanamiyorum dedim bu birden once sinirlendi ama nasil sinirlenme oyle bagirdi cagirdi neler yaptim senin icin gibilerinden sonra vazom vardi evimde onu falan kirdi sonra aglamaya basladi ben sadece korktum. onun icin ayrilmak icin yapmiyor ama su bir gercekki beni sevsen dediginiz gibi benim fiziksek ozelliklerim ne olursa olsun onlari begeniridi. dediginiz gibi hic bir zaman memnun olmaz bunu yapsamda olmaz. iki gun once ben estetik olmak istoyorum turkiyey dondugumde burnumdan dedim oda gobeginden yag aldir bence daha guzel olur dedi :))

o manken gibi kızlarla çıkan bi sürü erkek var hepsi süper yakışıklı mı sanki
canım zaten kendini sevgilinin kötü hissediyosan ne anlamı kalır ki ilişkinin
seven insanlar böyle şeylere takmaz zaten
gerçekten kilolu olsan neyse de senin öyle kilon da yok ki belki biraz dolgun görünüyo olabilirsin bilmiyorum ama o da yapıyla da ilgili zaten
sakın onun için kilo vericem diye kendini sıkma
hatta direk ayrıl gitsin en güzel döneminizde bile sana kendini kötü hissettiren sürekli küsen alınan birini napıcaksın. evlensen daha büyük arıza çıkarır o.
yaşından dolayı ciddi bi ilişki istiyo olabilirsin ama sırf bu yüzden yanlış bi insanla bile bile evlilik yapmak çok saçma olur

birde birsey sorucam bir erkekgin surekli facebookumu kontrol etmesi normal mi sizce?? yani bu yastaki insanlariz ve hala benim bilgisayarimdan historyme bakiyor ve sen bi erkegin profiline bakmissin kim bu diyor bende arkadasimin nisanlisiymis merak ettim bakiyorum diyorum o da kiziyor sanirim buda normal bir harek deil dimi.
buarada ayrilmis bir ailenin oglu annesi babasini 15 yil gormemis anneside evlenmis bunu annanesi buyutmus. arkadas olarak cok normal birisi cok eglebceli her turlu ortama girer ama sevgiliyken cok daha degisik yani sanirim hayatimin merkezinde oayim ve hayatimda baska kimse olmasin istiyor..

. iki gun once ben estetik olmak istoyorum turkiyey dondugumde burnumdan dedim oda gobeginden yag aldir bence daha guzel olur dedi :))

kendisini yılın odunu ilan ediyorum
göbeğinden yağ aldır ne demek ya
bunu bırak sevgiliye normal bi bayan arkadaşa bile söylenmez
ne kadar ayıp

ben kiloluysam sende odunsun.En azından benimki estetikle düzelir de ve bırak ..

allahım ya ,tam çatlakmış bu da yani ,yağların içinde boğulur bir gün umarım

diğer mesajda da sormuşsun ya facebokumu takip ediyor niye şuna baktın diyor diye. e bu da normal değil bence.Belli ki sen belli bir çevresi olan medeni bir insansın tabi ki yeri gelir faceden de bakarsın şu kimmiş diye .Hiç bi tanıdığı olmayan bir ev kızı veya ne bileyim çok çevresi olmayan daha kısıtlı bir yaşama sahip biri olsaydın seni öyle kabul etseydi o zaman tuhaf karşılardı belki ama yok arkadaşım şu durumda normal değil.Adamın herşeyi falso.Bsikolata erkeki olsa kaç yazar gitsin 10 tane mi kız bulacak 50 tane mi ,gitsin bulsun ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…