yol ver gitsin.değmez böylelerine bir ömür vermeye..saygısız bir adam belli ki..
sanki kendisi biscolata erkeki
ona gora bapidan ciksa on dane kiz bulur. butun kizlar onun pesinde kosuyormus :)
Valla canım yazdım zaten kilon normal.Haa benm gibi takıntılılar olur zayıflığı normal sanar o ayrı
Zaten sen en düşük 48 50 olmalısın ondan zayıfına iskelet diyoruz hani biyoloji lab. kullanıyoruz
3 kilo versen ne vermesen ne?Hem zaten 28inde bir kadınsın gayet çıtırsın.
Sen o sevgilinin ağzına kürekle vur kaç
ona gora bapidan ciksa on dane kiz bulur. butun kizlar onun pesinde kosuyormus :)
esmanr burda mısın kazene mesaj atabiliyordun sen sanırım kapatılan konudan gördüm kazene acil birşey söylemem gerek..
bu arada sevgilin fiziksel olarak nasıl merak ettim
biraz bahsetsene canım
yani kendi çok ahım şahım birşeymiki herşeyi takıyo
canım kilolu veya zayıfsın bilemiyorum ama şu var erkek arkadaşın zayıfla diyorsa bunu zayıflamak olarak algılama sen direkt arıza çıkarmak, sorun çıkarıp uzamak olarak algıla, şimdi herkes bana diyecek ya sen ne fesatsın kötü kalplisin güvensizsin vs re vs re...
bildiğim bir şey var ki sen anoreksia olsan daha bu sefer senden moldovalı havası bekler onu olursun bu sefer profesör aklı bekler
bekler de bekler, yetinmez doymaz açgözlüler...
kendin olabildiğin kadar ol, fazlası olmaya da çalışma çünkü hem yorar hem de eğreti durur..
yüreğin nasıl mutlu değil nasıl huzurluysa öyle devam kızkardeşim
bu erkek müsvettelerine dünyayı versen şu eksik der.
185 boyunda zayif gamzeli hos biri cirkin deil ama dunya yakisiklisida deil. ha hayatina cok kiz girmis bir kac tanesinin fotografinida gordum aba guzel boyle uzun boylu manken gibi kizlar. ayrica soyle soyleleyim eger benim icin ugrasmasaydi donup bakmazdim bakmadim da cunku ben onu bir bucuk yildir taniyorum sadece samimi deildik. bir yil oncede bana ulasmaya calismis ben telefonumu falan aramis acmamisim msjlarina cvp vermemisim hala soyler :) yani hayatima girdiyse ne olursa olsun begenmis demekki baskalarida yakistirmis bizi onunda etkisi var buna soylemisler bak iyi kiz evlenilicek kiz kacirma falan diye (evlenilecek kiz kavraminida anlamam ya) onunda etkisi vardir cunku aban asik oldugunuda sanmiorum cunku duygularini pek belli eden birisi deildir oyle askim canim falan da demez.
ayrica bir kiz sevdiginin yaninda kendini cok guzel hissetmek istiyor bence. ben onun yaninda vucuduma bakmak istemiyorum cok kiloluymusum cok cirknmisim gibi geliyor
. iki gun once ben estetik olmak istoyorum turkiyey dondugumde burnumdan dedim oda gobeginden yag aldir bence daha guzel olur dedi :))
isin garip tarafi benden ayrilmak istemiyor. ben bi kere cok sinirlendim soyledim yeter dayanamiyorum dedim bu birden once sinirlendi ama nasil sinirlenme oyle bagirdi cagirdi neler yaptim senin icin gibilerinden sonra vazom vardi evimde onu falan kirdi sonra aglamaya basladi ben sadece korktum. onun icin ayrilmak icin yapmiyor ama su bir gercekki beni sevsen dediginiz gibi benim fiziksek ozelliklerim ne olursa olsun onlari begeniridi. dediginiz gibi hic bir zaman memnun olmaz bunu yapsamda olmaz. iki gun once ben estetik olmak istoyorum turkiyey dondugumde burnumdan dedim oda gobeginden yag aldir bence daha guzel olur dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?