Bir erkeği unutmak ?

Hizla kafandan atmak istiyorsan kötü özelliklerini düşün ondan sana bir hayır gelmeyeceğine kanaat getirdiğinde ister istemez soğuyacaksın ondan kimle olmus ne yapıyor diye merak edip takip etme tek yolu bu bence

Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Her şeyi yaşamak lazım çünkü her duygu kıymetli. Nasıl onunla mutluyken mutluluğu aceleye getirmediysen acını da bir an önce atayım kafamdan diye aceleye getirme. Yavaş yavaş, sindire sindire at kafandan. Ağla, arabesk dinle, aşk acısı çek, yalnız saatlerce sana huzur vermesi için sahil de otur dalga sesleri dinle, onu düşün sonrasın da da ben çok güçlüyüm ve artık o yok bu yüzden artık kapatmam lazım bu defteri de kalbine göreceksin yavaş yavaş geçecek, ama bence unutulmaz sadece hafızanda ki şeylerin en altına gömülür en dibe çünkü zamanında bir kere mutlu oldunuz, bir şeyler paylaştınız eğer çok kötü ayrılmadıysanız ve size çok kötü şeyler yaşatmadıysa tamamen unutmanıza gerekte yok hafızanızdakilerin en altına gömün gitsin zaman zaman gözünüze ilişmeyecek bir yerlere... Umarım çok daha mutlu olursunuz bundan sonra.

ilişkimde yapabileceğim her şeyi yaptım o an olmadığını gözlerimle gördüm ve birden duygusal bir boşluğa düştüm. sadece bir hiçlik, boşuna uğraştım hissi...
sonuçta ben de insanım ve ayrılıktan sonra üzülmek istiyorsam üzülüyorum, ağlamak istiyorsam ağlıyorum sonuçta duygularımı bastırırsam sonra acısı bi şekilde daha kötü çıkıyor.
bu konuda en büyük yardımcım ablam oldu. özel konularımı kimseye paylaşmayan ben ablama ağladım, sızladım o da benimle birlikte ağladı ama rahatladım. şimdi sadece bu günlerini bitmesini geçmesini bekliyorum

kız arkadaşlarımla takılırdım, eğlenırdım ,nefes alırdım tabi o zamanlar.

Bence böyle bir yöntem yok, eğer aşıksan cok seviyorsan .
Ancak mecbur oldugundan dolayı bunu yapıyorsun, istediğin için değil. Artık durum bunu gerektiriyor.
Beklentinize bağlı neden unutmak istiyorsun?

Olay bende cok garip işliyor, zaman falan sevmiyorsam yeteri kadar eğer, aklıma gelsede zarar verici degıl tecrübe olarak , anı olarak geliyor.
Sevdiğinde ise cok acılı olmuştu bir kez yapmak zorunda kaldım.
Asla baska birini dusunmeyin bence , ben denedim daha da beter oluyor. Yani sakin o topa girmeyin. O zamanı kendine yatırım yapmak mantıklı, gerekiyosa ülke degıstir yani olay cok ciddiyse ama baska birini dusunme.
Ağzı yanan biri olarak söylüyorum. Sonra kendini tanıyamıyosun, kendine yabancı olmak istemiyorsan. Lütfen yapma

Başka birine aşık olunca unutuyorsun
Takıntılı olma hayatta
Sen değerlisin güzelsin
O kaybetti seni

Aslında tam olarak devam da etmiyor da ondan şimdi orası karışık ve nedeni sebebi önemsiz bir detay. O nedenle burda uzun uzun açıklayıp odak değiştiremezdim. Kısa ve net sorup cevap almak istedim. Sadece unutma yöntemi önemliydi ondan.

Bir insanin hayatında hala yeri varsa unutamazsin. Belki sogursun ama o da bu soruyu soran biri için cok zor.

İnan bana zamanla kendiliğinden unutuyorsun. Bazen çok uzun da sürebilir 1-2 seneyi de bulabilir ama mutlaka unutuyorsun.

valla insanın aklına o kişi ne zaman geliyor biliyor musunuz, kendinizi zorlayıp acaba napıyor, şöyle mi olsaydı böyle mi yapsaydık, acaba beni hala unutamadı mı, yeni biriyle mi, beni düşünüyor muydu vs diye düşününce geliyor.
yani oturup aklınıza getirmedikçe gelmez zaten. başka şeylerle uğraştığınızda, işiniz de varsa kolay atlatılır bir süreç.

Tamamen atamazsın ki...Zihin yani unutur mu?
Ya onu aklına bile getirtmeyecek güzel bi aşk ya da zaman...

Uzak durmaya çalıştığım kötü yönlerini göreyim de aklımdan çıksın dediğim biri vardı. Ne yaptıysam hiçbir işe yaramadı hatta ters tepti. Hiç bir şey yapmasaydım daha kolay aklımdan çıkardı.

Tamamen zihinden atmak öyle kolay olmuyor maalesef,zaman isteyen bir konu bu ,zamanla araya mesafeler girip uzak durdukça unutuluyor ,fakat tamamen silemezsiniz ,arada hatırlarsınız illaki

Guzel kardesim hic bir b.k ise yaramiyor malesef sabaha kdr egleniyorum, kitaplar okuyorum, hobiler ediniyorum, onlarca ulke geziyorum. Ama soyle 2 dk kendi icime donunce küüt die kalbe o basınç

bn de aynı durumdayım
çok kötü bitti ağır konuştum o yine beyfendiligini korudu
hobi ediniyorum vakit geciriyorum başka bir isle meşgul olsam boş olsam da ansızın aklıma geliyor.
ama olmayacağını kabul ettiğin zaman , umudun kalmadiginda daha kolay oluyor

her geçen gün daha iyiye gidiyor ama yıllar sürecek hissizlesmem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…