Unutmak istedigin adamla sevgili olmazsın bu kadar net. Bitir ilişkisi sonra silersin aklından.
İnsanlarda ayrisin sanıp bir sürü yol söylemiş baştan yazsana konuya hala devam eden ilişkide diye. Bu insanlarla dalga geçmek gibi olmuş.
Ben öyle meditasyon falan demicem.
Sağlam bi hacker bul hesabını patlat ama sadece neleri arattığını kimlerle ne konuştuğuna bak miden bulanır bi süre sonra havalarla birlikte sende soğursun
Diğer türlü kuşları sıcak ülkere göçerken bile görsen duygulanırsın aklına gelir
Çabucak unutmanın tek yolu iğrenmek devamında uzaklaşmak neticesinde soğumak
Ek olarak onu wcde de kabız şeklinde de düşübilirsin
Evet gayet insani bi eylem ama etkilidir
Bir insanin hayatında hala yeri varsa unutamazsin. Belki sogursun ama o da bu soruyu soran biri için cok zor.Aslında tam olarak devam da etmiyor da ondan şimdi orası karışık ve nedeni sebebi önemsiz bir detay. O nedenle burda uzun uzun açıklayıp odak değiştiremezdim. Kısa ve net sorup cevap almak istedim. Sadece unutma yöntemi önemliydi ondan.
Merhaba hanımlar,
Sizlere minik bir sorum olacak . Aşık olduğunuz bir adamı unutmak zorunda olduğunuzu bildiğinizde kendi beynininizden atmak için -başkası ile yeni bir ilişki hariç - neler yapıyorsunuz.?
Bu süreci hızlandırabilmek adına Kendinizce geliştirdiğiniz bir yönteminiz meditasyonunuz vs var mı ? Zihinden silmekten bahsediyorum yani onla konuşmamak onu iplememekten falan değil gerçekten tam olarak zihinden atmaktan ?
Tamamen zihinden atmak öyle kolay olmuyor maalesef,zaman isteyen bir konu bu ,zamanla araya mesafeler girip uzak durdukça unutuluyor ,fakat tamamen silemezsiniz ,arada hatırlarsınız illakiMerhaba hanımlar,
Sizlere minik bir sorum olacak . Aşık olduğunuz bir adamı unutmak zorunda olduğunuzu bildiğinizde kendi beynininizden atmak için -başkası ile yeni bir ilişki hariç - neler yapıyorsunuz.?
Bu süreci hızlandırabilmek adına Kendinizce geliştirdiğiniz bir yönteminiz meditasyonunuz vs var mı ? Zihinden silmekten bahsediyorum yani onla konuşmamak onu iplememekten falan değil gerçekten tam olarak zihinden atmaktan ?
unutmak gibi bir dunya yok ,
hatırlamıyorum diyende zaten adam gibi aşık olmamıştır ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?