Bir erkeği unutmak ?

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba hanımlar,

Sizlere minik bir sorum olacak . Aşık olduğunuz bir adamı unutmak zorunda olduğunuzu bildiğinizde kendi beynininizden atmak için -başkası ile yeni bir ilişki hariç - neler yapıyorsunuz.?

Bu süreci hızlandırabilmek adına Kendinizce geliştirdiğiniz bir yönteminiz meditasyonunuz vs var mı ? Zihinden silmekten bahsediyorum yani onla konuşmamak onu iplememekten falan değil gerçekten tam olarak zihinden atmaktan ?

Sevgili edinmek zorunda degilsiniz ama yeni insanlarla iletisime gecmek, tanismak, arkadaslarla cok daha fazla gorusmek, gununuzu boş tutmamaya calismak lazim.
Zamanla zihninizden bu şekilde siliniyor, oyle 2 gunde olacak birsey degil ama ben kimseyi 1 aydan fazla aklimda tutmadim acikcasi uzun ilişkimi bile...

Sevgili edinmek zorunda degilsiniz ama yeni insanlarla iletisime gecmek, tanismak, arkadaslarla cok daha fazla gorusmek, gununuzu boş tutmamaya calismak lazim.
Zamanla zihninizden bu şekilde siliniyor, oyle 2 gunde olacak birsey degil ama ben kimseyi 1 aydan fazla aklimda tutmadim acikcasi uzun ilişkimi bile...

Aslında demek istediğim var olan ilişkide karşıdakini zihinden silmek ?

Bence hiç sıkmayın kasmayın rahat rahat yaşayın duygularınızı... Sindire sindire unutun oldu bittiye getirmeyin ki ileride gördüğünüzde veya aklınıza geldiğinde tekrar dibe vurmayın mesela. Hele ki gerçekten aşık olmuş iseniz cok sevmiş iseniz bunlar kıymetli duygular acısı bile bal derler ya o cinsten...

Öğrenciyseniz derslerinize, çalışıyorsanız işinize fazlasıyla yoğunlaşın, hatta gereğinden biraz daha fazla.
Arkadaşlarınızla daha sık program yapın, kendinizi yalnız bırakmamaya çalışın.
Onu hatırlatacak şeyleri (fotoğraflarınız, hediyeler vs.) bir kutuya hapsedin ve kaldırın.
Sosyal medya hesaplarına bakmamaya çalışın.
Yeni bir hobi edinebilirsiniz, bir kursa yazılıp yeni bir uğraş ve çevre iyi gelebilir.
Tüm bunlara rağmen gece yalnız yattığınızda o ağlama krizleri ve iç sıkıntıları gelicek.. Ben böyle durumlarda da kendimi rahatlatıcak müzikler açarım (slow, arabesk ve hele hele ikinizin şarkıları hariç) veya kafamı dağıtacak güzel bi ted konuşması izlerim. Öylece uyuyakalırım.
Her şey geçicek, zamanla alışacaksın ♥

Bol bol okuyorum yazı yaziyorum ,
Beden bakımımı arttiriyorum .
Yogayı daha düzenli yapıyorum , daha sık tatlı yapıyorum, yemesemde kalbimi yumusatiyor
Ve her şeyden önemlisi kendime olan sefkatimi 10 kat filan arttiriyorum

Bence fazla acı cekmiycem diye hic kasmayın eger gerçekten cok seviyorsaniz,aşıksanız bu biraz zor. Bu durumda sindire sindire acıyı yasamak lazim bence sonradan kendini cok iyi hissettigin bi anda dibe vurmamak icin. Ama tabi acıyı yasamanin bi sınırı olmalı cokta saapmamak gerek :)

Bol bol okuyorum yazı yaziyorum ,
Beden bakımımı arttiriyorum .
Yogayı daha düzenli yapıyorum , daha sık tatlı yapıyorum, yemesemde kalbimi yumusatiyor
Ve her şeyden önemlisi kendime olan sefkatimi 10 kat filan arttiriyorum

Ne kadar naif bir yorum, icimi ısıttınız❤️

Yukarda bi arkadaş da yazmış sindire sindire unutmak en iyisi. Unutmalıyım kafasına girersen daha çok zorlanırsın. Tabi bu kişiye göre değişir benim gibi odunun önde gideniysen çabuk unutursun duygusal bir ponçiksen işin zor

Merhaba hanımlar,

Sizlere minik bir sorum olacak . Aşık olduğunuz bir adamı unutmak zorunda olduğunuzu bildiğinizde kendi beynininizden atmak için -başkası ile yeni bir ilişki hariç - neler yapıyorsunuz.?

Bu süreci hızlandırabilmek adına Kendinizce geliştirdiğiniz bir yönteminiz meditasyonunuz vs var mı ? Zihinden silmekten bahsediyorum yani onla konuşmamak onu iplememekten falan değil gerçekten tam olarak zihinden atmaktan ?
Başka şeylere odaklanmakta fayda var kafanızı düşünmemek için doldurun başka işler hobiler ilgi alanlarınıza göre kitaplar, kitaplarda başka insanların hayatına girip onları yaşıyorum ben
Ama acı çekeceksenizde çekin hem gerçekten aşk varsa hemen cuk diye çıkmaz aklınızdan kalbinizden sadece arada aklınıza gelir ama boş şekilde can yakmaz... üzülüp ağlama falan hangisiyse onu da yaşayın

Hıcbısey.... unutmak ıcın yapılan Hersey taze tutup tekrar tekrar hatırlatacaktır.
Bekleyeceksiniz.
Azala Azala bitecek.

Zaten unutmak mumkun degıl, azalacak hıcbısey hıssetmeyeceksınız öyle diyim.

Ben ilkokula giderken yaptıklarımı hatırlıyorum, bir zamanlar sevdıgım bırını unutmam mumkun degıl. Ama geciyor.
Gececek bunu diyebilirim

Ben öyle meditasyon falan demicem.
Sağlam bi hacker bul hesabını patlat ama sadece neleri arattığını kimlerle ne konuştuğuna bak miden bulanır bi süre sonra havalarla birlikte sende soğursun
Diğer türlü kuşları sıcak ülkere göçerken bile görsen duygulanırsın aklına gelir
Çabucak unutmanın tek yolu iğrenmek devamında uzaklaşmak neticesinde soğumak
Ek olarak onu wcde de kabız şeklinde de düşübilirsin
Evet gayet insani bi eylem ama etkilidir

Üzgünüm ama o kadar kolay olmuyor.
"Aman yaa ne varmış unutmakta" diyemiyorum.
Bir evlilik bitirdim ortalama bir ay zorlandım üzüldüm,ağladım.
O da sanırım alışkanlıklarımın, evimin düzenimin degismesinden kaynaklıydı.
Sonrasında erkek arkadaşlarım oldu.
Mantığıma uymadığı an gayet de güzel koparabildim bağlarımı ve hiç de yas tutmadım.
Şuan nişanlıyım..
Bir önceki ilişkimin bende yarattığı tahribat bütün ezberimi bozdu, kişiliğimi değiştirdi.
Sağduyu,psikoloji falan gitti bende.
Acıya acıya geçecekti.
Geçti.. Yakti,deldi ama geçti..
Öyle sandığınız gibi acı çekmeden,zihin silmeyle falan olmaz.
Çok değil zaten bir süre sonra ağlamıyor, üzülmüyorsunuz acı çekmekten belli bir zaman sonra sıkılıyorsunuz zaten.
Veee o huzur dolu çıkışa doğru yol alıyorsunuz.
Cidden unuttum ve şimdiki beraberliğimin verdiği huzuru hicbiseye değişmem..
İyiki bitmiş.
Nişanlıma çok saygı duyuyor ve onu çok seviyorum.

Ben öyle meditasyon falan demicem.
Sağlam bi hacker bul hesabını patlat ama sadece neleri arattığını kimlerle ne konuştuğuna bak miden bulanır bi süre sonra havalarla birlikte sende soğursun
Diğer türlü kuşları sıcak ülkere göçerken bile görsen duygulanırsın aklına gelir
Çabucak unutmanın tek yolu iğrenmek devamında uzaklaşmak neticesinde soğumak
Ek olarak onu wcde de kabız şeklinde de düşübilirsin
Evet gayet insani bi eylem ama etkilidir

Valla wc de ishal de düşünsem soğumam😂 ama dediğin taktik iyiymiş. Düşündüm de hakkaten onları okuyabilsem herşey biter ✌️

Aslında demek istediğim var olan ilişkide karşıdakini zihinden silmek ?
Unutmak istedigin adamla sevgili olmazsın bu kadar net. Bitir ilişkisi sonra silersin aklından.

İnsanlarda ayrisin sanıp bir sürü yol söylemiş baştan yazsana konuya hala devam eden ilişkide diye. Bu insanlarla dalga geçmek gibi olmuş.

Back
X