- 11 Şubat 2016
- 31
- 14
- 38
- 35
- Konu Sahibi Nurcann784
Merhaba arkadaslar. Cok yakin zamanda yeni hir iliski bitirdim. Fakat 2 hafta once arkadaslarla okuldan ciktik mesai bitimi bir kafede oturduk. Neyse uzatmayim tam cikista uzun zamandir facebook ta arkadasim fakat hic muhabbetimiz olmayan bir cocuk var. Cocuk dedigime bakmayon 35 yasinda hic evlenmemis. Ve avukat. O gun oyle bir suzdu ki beni bir an bende baktim kendime acaba birseymi var uzerimde diye. Ama kotu bir bakis degil gozleri parlar gibiydi. Ardindan selam verdi. Gectik yanından Neyse o gun bugundur facede ne paylassam begeniyor. Profil resimlerimi begeniyor falan. Birde bugun facede bir fotograf paylastim. Arkadasimda altina aglayinca daha bir guzel olmussun yazmis. Hemen begendi. Ardindan kendi profilinde aglamakta ne daha cok guleceksin hem duzene hem uzene inat diye birsey paylasti. Cok kotu gunler geçiriyorum. Yanlis bir dusunceye katilmak istemiyorum. Bazen diyorum ya kizim sana bakarmi ozelde calisan sıradan bir ogretmensin diye. Ama gunlerdir profilini gezmekten biktim ne dusunuyorsunuz?