Bir erkegin bana karsi bos olup olmadigini nasil anliyacagim?

Nurcann784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
31
14
38
35
Merhaba arkadaslar. Cok yakin zamanda yeni hir iliski bitirdim. Fakat 2 hafta once arkadaslarla okuldan ciktik mesai bitimi bir kafede oturduk. Neyse uzatmayim tam cikista uzun zamandir facebook ta arkadasim fakat hic muhabbetimiz olmayan bir cocuk var. Cocuk dedigime bakmayon 35 yasinda hic evlenmemis. Ve avukat. O gun oyle bir suzdu ki beni bir an bende baktim kendime acaba birseymi var uzerimde diye. Ama kotu bir bakis degil gozleri parlar gibiydi. Ardindan selam verdi. Gectik yanından Neyse o gun bugundur facede ne paylassam begeniyor. Profil resimlerimi begeniyor falan. Birde bugun facede bir fotograf paylastim. Arkadasimda altina aglayinca daha bir guzel olmussun yazmis. Hemen begendi. Ardindan kendi profilinde aglamakta ne daha cok guleceksin hem duzene hem uzene inat diye birsey paylasti. Cok kotu gunler geçiriyorum. Yanlis bir dusunceye katilmak istemiyorum. Bazen diyorum ya kizim sana bakarmi ozelde calisan sıradan bir ogretmensin diye. Ama gunlerdir profilini gezmekten biktim ne dusunuyorsunuz?

Bazen diyorum ya kizim sana bakarmi ozelde calisan sıradan bir ogretmensin diye. Ama gunlerdir profilini gezmekten biktim ne dusunuyorsunuz
namusunuzla çalışıp para kazandıktan sonra özelde çalışsanız nolur ki? neden size bakmasın
kendisi de 35 yaşına gelmiş ama hala bekar

namusunuzla çalışıp para kazandıktan sonra özelde çalışsanız nolur ki? neden size bakmasın
kendisi de 35 yaşına gelmiş ama hala bekar

Cok sukur zaten ilgimi ceken de o oldu. Devamli camilerde falan. Paylasimlarina bakiyorum helallik kul hakkı bu sekilde hosuma gidiyor. Ben elimden geldiginde namaz kilan bir insanim. Onunda oyle olmasini isterim. Kafam allak bullak oldu

Cok sukur zaten ilgimi ceken de o oldu. Devamli camilerde falan. Paylasimlarina bakiyorum helallik kul hakkı bu sekilde hosuma gidiyor. Ben elimden geldiginde namaz kilan bir insanim. Onunda oyle olmasini isterim. Kafam allak bullak oldu
o zaman zaman tanıyın biraz, eğer gerçekten sizinle ilgileniyorsa açılır diye düşünüyorum

Merhaba arkadaslar. Cok yakin zamanda yeni hir iliski bitirdim. Fakat 2 hafta once arkadaslarla okuldan ciktik mesai bitimi bir kafede oturduk. Neyse uzatmayim tam cikista uzun zamandir facebook ta arkadasim fakat hic muhabbetimiz olmayan bir cocuk var. Cocuk dedigime bakmayon 35 yasinda hic evlenmemis. Ve avukat. O gun oyle bir suzdu ki beni bir an bende baktim kendime acaba birseymi var uzerimde diye. Ama kotu bir bakis degil gozleri parlar gibiydi. Ardindan selam verdi. Gectik yanından Neyse o gun bugundur facede ne paylassam begeniyor. Profil resimlerimi begeniyor falan. Birde bugun facede bir fotograf paylastim. Arkadasimda altina aglayinca daha bir guzel olmussun yazmis. Hemen begendi. Ardindan kendi profilinde aglamakta ne daha cok guleceksin hem duzene hem uzene inat diye birsey paylasti. Cok kotu gunler geçiriyorum. Yanlis bir dusunceye katilmak istemiyorum. Bazen diyorum ya kizim sana bakarmi ozelde calisan sıradan bir ogretmensin diye. Ama gunlerdir profilini gezmekten biktim ne dusunuyorsunuz?
Ya özelde calısan sıradan ögretmen demeyin kendinize, bu meslegin ne kadar kutsal oldugunu söylememe gerek yok degil mi
Önemli olan birbirinizin kalplerine asık olmanız, birbirinize saygı duymanız
Biraz daha inceleyin profildeki paylasımlarına cok güvenmeyin gercek hayatta gözlemlemeye calısın
Hakkınızda hayırlısı olsun :))

Pdr yani rehber ogretmenim. :) kelin ilaci olmuyor bu durumlarda:)
İnsallah allah hayırlısını nasip etsin sana kalbin gibi temiz birini :))
Sosyal medyadaki paylasımlarına pek aldanma, gercek hayatta ne yapıyor ona bak

İnsallah allah hayırlısını nasip etsin sana kalbin gibi temiz birini :))
Sosyal medyadaki paylasımlarına pek aldanma, gercek hayatta ne yapıyor ona bak
Gercek hayatta pek birbirimizi goremeyiz gibime geliyor cunku ben sabah gidip aksam evime geliyorum. O gun nasil oldu bilmiyorum. Calistigimiz ilceler farkli aramizda kocaman 60km var :(

Gercek hayatta pek birbirimizi goremeyiz gibime geliyor cunku ben sabah gidip aksam evime geliyorum. O gun nasil oldu bilmiyorum. Calistigimiz ilceler farkli aramizda kocaman 60km var :KK43:
Allah yazdıysa olur sen canını sıkma
Nisanlımla hastanede tanısmıstık, ben cok hastaydım hastaneye gitmistim, aklıma hic gelmezdi düsün yani.

meslekleri büyütmeyin gerçekten nerelere gelmiş ne pislik insanlar var
siz yine ince eleyip sık dokuyarak karar verin
mesleğinden etkilenip karar vermeyin derim pişman olmamanız için ileride

FalanFilan2025 FalanFilan2025 . Haklisin. Aslinda kendimden ustun gormede degil ama ufak tefek akil oyunlari var. Onun memleketi benim memleketim farkli. O dogulu bir ailenin cocugu gelenegi gorenegi farkli ben izmirde büyüdüm. Yarin baslasakta sikinti olacak gibi. aslinda aramizda cok fark var bunlarida düşünüyorum. Yas farki cok nerden baksak 13 yas var aramizda benimki birazda dereyi gormeden pacayi sivamak ama ne bileyim sanki bana karsi bos degil gibime geliyo ama cok tatli guluyor

tam tersine erkeklerin kariyer olarak daha üstün olması daha iyidir. kadınlar daha kariyerli olunca veya daha fazla kazanınca karşısındaki erkek ondan düşükse bunu kompleks haline getiriyor veya sürekli kafayı buna takıyor. o yüzden mesleki durumunuz sizin için avantaj bile sayılır. yalnız sosyal medya paylaşımlarına bakarak bir insan hakkında değerlendirme yapmak günümüzde yapılacak en büyük hatalardan biri. size tavsiyem kesinlikle sosyal medyadan bakarak kendinizi kaptırmamanız ve mümkün mertebe gerçek hayatta yüzyüze tanımaz. eğer fiziksel olarak yakınlaşma şansınız yoksa zaten o ilişkiden de hayır gelmiyor malesef.

Back
X