- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Adını niye koymak istemez bir erkek çünkü sevmiyordur o kızı bunun başka bir açıklaması olamaz.beni sevmeyen adamla da işim olmaz.çok sevsemde yanında durmam yapım bu kaç kere bu nedenden dolayı ayrıldım ve sancılı oldu benim adıma karşı tarafa güçlü durdum çok yoruldum çok acı çektim instagramlardan facebooklardam adamın her eklediği kızın profilini incelemekten resimlerine bakmaktan yeni resim yüklemiş kız beğenmiş mi aralarında birşey var mı kız bunun resimine like atmış mı vs kendimi paraladım hep takipteydim
Ne oldu koca bir HİÇ.
Herkes hayatına devam etti mutlu oldu kendi kendimi mutsuz ettim hayatıma girmek isteyen başka fırsatları kişileri istemedim geri çevirdim çünkü eskiye takıntılı kaldım.
Bir sürü zaman kaybı o vakti kendimi geliştirmeye adasaydım oooo şimdi neler yapıyor olucaktım.
Bak sevmenin sevilmenin güzellikle ilgisi yok.arkadasım çok güzel değil o kız çok güzel falan saçma şeyler bunlar.biz çok güzel gördük evlendikten sonrası malum .o yüzden güzelliğe güvenmicen.hem çok güzel olmayan kızların yanında taş gibi çocuklar var emin ol.
Ne oldu koca bir HİÇ.
Herkes hayatına devam etti mutlu oldu kendi kendimi mutsuz ettim hayatıma girmek isteyen başka fırsatları kişileri istemedim geri çevirdim çünkü eskiye takıntılı kaldım.
Bir sürü zaman kaybı o vakti kendimi geliştirmeye adasaydım oooo şimdi neler yapıyor olucaktım.
Bak sevmenin sevilmenin güzellikle ilgisi yok.arkadasım çok güzel değil o kız çok güzel falan saçma şeyler bunlar.biz çok güzel gördük evlendikten sonrası malum .o yüzden güzelliğe güvenmicen.hem çok güzel olmayan kızların yanında taş gibi çocuklar var emin ol.