• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin bir kıza umut vermesi ve çekip gitmesi? Kız yalnız erkek mutlu?

Adını niye koymak istemez bir erkek çünkü sevmiyordur o kızı bunun başka bir açıklaması olamaz.beni sevmeyen adamla da işim olmaz.çok sevsemde yanında durmam yapım bu kaç kere bu nedenden dolayı ayrıldım ve sancılı oldu benim adıma karşı tarafa güçlü durdum çok yoruldum çok acı çektim instagramlardan facebooklardam adamın her eklediği kızın profilini incelemekten resimlerine bakmaktan yeni resim yüklemiş kız beğenmiş mi aralarında birşey var mı kız bunun resimine like atmış mı vs kendimi paraladım hep takipteydim
Ne oldu koca bir HİÇ.
Herkes hayatına devam etti mutlu oldu kendi kendimi mutsuz ettim hayatıma girmek isteyen başka fırsatları kişileri istemedim geri çevirdim çünkü eskiye takıntılı kaldım.
Bir sürü zaman kaybı o vakti kendimi geliştirmeye adasaydım oooo şimdi neler yapıyor olucaktım.
Bak sevmenin sevilmenin güzellikle ilgisi yok.arkadasım çok güzel değil o kız çok güzel falan saçma şeyler bunlar.biz çok güzel gördük evlendikten sonrası malum .o yüzden güzelliğe güvenmicen.hem çok güzel olmayan kızların yanında taş gibi çocuklar var emin ol.

Aslında oğlan 3. De bayağı dikiş tutturdu. Evleniyor yani. Evlendiği kız da çok hoş bir kız, güzel.
yani bu sadece görünen şey.
inşallah bu ilişkisinde mutlu olur
tabii inşallah arkadaşınız da mutlu olur
ama saplantı haline getirmesi tüm hayatını mahfedecek gibi görünüyor
akıl sağlığını bozmaması için uzman yardımı alsa iyi olur
bir bayan vardı, eski sevgilisi evlenmiş ama o yıllardır öfke dolu, önüne çıkan herkese anlatıyordu yaşadıklarını
artık akıl sağlığı normal görünmüyordu ne kadar üzüldüyse...

İlahi adalet ? Ne için ? Ortada ilişki falan yok ki.Çocuk öylesine zaman geçirmiş arkadaşınızla,bu bir iki ay olsa anlarım da 5 yıl diyorsunuz hiç mi uyarmadınız arkadaşınızı bak bu böyle olmaz diye ? :KK43:
Birbirinden hoşlanan 2 insan 5 yıl boyunca birbirine uzaktan bakmaz,adı konulmamış bir şeyler yaşamaz,yaşadıklarının adı çoktan konmuş olur zaten.Ama birbirlerinden hoşlanıyorlarsa.Bu olayda maalesef arkadaşınız tek taraflı duygular beslemiş,karşı taraf için belki çok yakın arkadaş bile olabilir adı.O yüzden çocuğa çok suç bulamadım,özür dilerim.
Arkadaşınızın yanında olun,kafasını dağıtın.Yeni çevre edinin beraber.Spora falan gidin,birlikte bir kursa gidebilirsiniz,sonuç olarak bu takıntısından uzak tutun.
Ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunun için kimseyi suçlayamayoz. Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil. Ama 5 yıl boyunca kızın kendine olan hislerini anlamıştır diye düşünüyorum. Madem karşılığı yok o zaman baştan mesafe koymalıydı. 5 yıl boyunca birine sevgili muamelesi yapıp sonra karşılıklı değildi diyip çekip gidemez kimse.

Üzüldüm boşa geçen yıllara. Evet erkek, arkadaşınızın ilgisine karşılık vermeyip onu oyalamamalıydı. Bu karakterdeki biri ile evlenmedigi icin mutlu olmalı.

Ancak kendi hayatımızı koruma sorumluluğu bize ait. 5 yıl adı konmamış bir iliskiyi yasamak icin zorlamak kendini yok saymak demek bence.

Arkadasınız takıntılı yapisını düzeltmek icin terapi alsa ne güzel olur.

Yeni nisanlı tabii ki guzel görünücek çunkü mutlu. Arkadasiniz da hayatinda bir erkek olmadan da mutlu olabilecegini anladiginda cok guzellesecek.

Siz lutfen onu dogru yonlendirin ve yardim almasini saglayin. Ayrica giden gitmistir, gittigi gün de bitmiştir. :)

Ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunun için kimseyi suçlayamayoz. Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil. Ama 5 yıl boyunca kızın kendine olan hislerini anlamıştır diye düşünüyorum. Madem karşılığı yok o zaman baştan mesafe koymalıydı. 5 yıl boyunca birine sevgili muamelesi yapıp sonra karşılıklı değildi diyip çekip gidemez kimse.

İşte arkadaşınız keşke duygularını dile getirseymiş...En azından ya reddedilirdi -ki şu anki halinden bin kat daha iyi hissederdi- ya da kesin bir ilişki olurdu.Kadınlar bu konuda duygularını hep saklamak zorunda hissettikleri için sonunda böyle üzülüyorlar işte.

Hayır bu benim düşüncem. Burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. Ondan rahatlıkla düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz.
Hayır güzelse güzel neden bunu vurguluyorsun ki sürekli
Güzellik Allah vergisi .çalışılarak yapılan bir şey değil ki.gerçi onuda yapıyor doktorlar artık :))
Hem göreceli birşey.sana güzel gelen bana çirkin gelebilir .
Bence bunun önemi yok.
Umarım arkadasında karşılıklı bir aşk bulur ve mutlu olur.

5 yıl adi konmayan ilişki ne demek?
Fuckbuddy nin bile bir adi var insanlar ona gore davranıyor .
5 yıl boyunca ne yapmislar?
Adam umut verecek napmış mesela ?
Seni seviyorum mu demiş?
Evlenicez mi demiş?
Beni bekle mi demiş?
Ailesiyle mi tanistirmis?

5 yıl adi konmayan ilişki ne demek?
Fuckbuddy nin bile bir adi var insanlar ona gore davranıyor .
5 yıl boyunca ne yapmislar?
Adam umut verecek napmış mesela ?
Seni seviyorum mu demiş?
Evlenicez mi demiş?
Beni bekle mi demiş?
Ailesiyle mi tanistirmis?
Benim anladığım bunlar dışında herşeyi ypmış. Sürekli arar sorardı. Beraber gezerlerdi sürekli. Bir yere gidilecekse sürekli beraber giderlerdi. Birşey oldu mu o ilk yanına koşan giden olurdu. Bilmiyorum bunlar çokmu boş.

Hayır güzelse güzel neden bunu vurguluyorsun ki sürekli
Güzellik Allah vergisi .çalışılarak yapılan bir şey değil ki.gerçi onuda yapıyor doktorlar artık :))
Hem göreceli birşey.sana güzel gelen bana çirkin gelebilir .
Bence bunun önemi yok.
Umarım arkadasında karşılıklı bir aşk bulur ve mutlu olur.
Ya orası öyle tabi. Ama erkekler dış görünüşe çok önem veriyor bu da bir gerçek.

ilahi adalet bu dünyada olamaz çünkü bazı insanlar o kadar kötüdür ki onları yakacak ateş bu dünyada bulunmaz.
mesela milyonlarca insanı öldüren soykırımcı liderlerin bir sefer ölmeleri sence adalet olabilir mi?
o yüzden yok bu şuna böyle kötülükler etmiş vay cezasını çekecekmiş filan beklemeyin.
yuva yıkanın gayet de yuvası olur. hatta adam kendi çocuğuna ödemez de gider metresinin çocuğunu özel okula yazdırır.
karısı da üzüntüden kanser olur ilahi adaleti filan göremez.
inançlı bir insanım lakin olaylara biraz farklı bakıyorum dünyayı devasa bir "adaletsizlikler küresi" olarak görüyorum.

Ben karmaya inanan biriyim er ya da geç insanlar yaşattığını yaşıyorlar buna eminim.

Ama burada erkeğin kadına ümit vermiş olduğunu düşünmüyorum, arkadaşınız kendi kendine gelin güvey olmuş gibi duruyor buradan bakınca...

ilahi adalet bu dünyada olamaz çünkü bazı insanlar o kadar kötüdür ki onları yakacak ateş bu dünyada bulunmaz.
mesela milyonlarca insanı öldüren soykırımcı liderlerin bir sefer ölmeleri sence adalet olabilir mi?
o yüzden yok bu şuna böyle kötülükler etmiş vay cezasını çekecekmiş filan beklemeyin.
yuva yıkanın gayet de yuvası olur. hatta adam kendi çocuğuna ödemez de gider metresinin çocuğunu özel okula yazdırır.
karısı da üzüntüden kanser olur ilahi adaleti filan göremez.
inançlı bir insanım lakin olaylara biraz farklı bakıyorum dünyayı devasa bir "adaletsizlikler küresi" olarak görüyorum.
Yorumunuza katılıyorum. Ancak kimine bu dünyada çıkıyor. Kimini Allah ahirete bırakıyor ki bu en kötüsü. O kadar kötü olay var ki dünyada zaten hepsi anında çıksa imtihan olmazdı. Ama yorumunuzda haklısınız adaletsizlikler cook :( insan hemen göreyim istiyo kendisine yapılan haksızlığı sabırsızız hepimiz :(

Bence çok üzücü birşey((( ama çocuk nişanlandığında arkadaşından normal bi şekilde ayrılmış mıydı?

Benim anladığım bunlar dışında herşeyi ypmış. Sürekli arar sorardı. Beraber gezerlerdi sürekli. Bir yere gidilecekse sürekli beraber giderlerdi. Birşey oldu mu o ilk yanına koşan giden olurdu. Bilmiyorum bunlar çokmu boş.

Eğer kıza adı sani belli elle tutulur bir umut vermemişse çocuk çokta suçlu değil uzgunum.
Benim en yakin arkadaşlarım hep erkek oldu
Sadece bir kaçi sapitti içlerinde..

Maalesef bence arkadaşınız kendi kendine gelin-güvey olmuş.Adı konmamış 5 senelik ilişki ne demek?Adı konmamış ilişki bi kaç aylık olur en fazla.Erkek belki ilgisini hissedip,yedekte tutmuş olabilir ama 5 sene bu!

Arkadaşınızı acilen gerçek dünyaya çekmelisiniz.

Ya orası öyle tabi. Ama erkekler dış görünüşe çok önem veriyor bu da bir gerçek.

Genelleme yapamazsınız.Geçenlerde bir konu açıldı mesela erkek tarafının kısa olduğunu belirten.Kısa erkek mi olur çocuk gibi dedi bir sürü üye.Kadınlar da en az erkekler kadar dış görünüşe önem veriyor.Evlilik için belki her iki cins için de dış görünüş arka plana geçiyor olabilir

Ben kimseyi çok sevmem ,ölüp gebermem. Eşimle evlenirken çok âşıktık fakat ölürüm yoluna ,modunda olmadım hicbir zaman .ben babamı koşulsuz şartsız severim bide çocuklarımı. Eşimi de çok severim fakat insanoğlu beşer, şaşar..kendimi sıkıntıya sokmaya gerek yok ..canım kendim kalp :))

Back
X