- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Valla ben çok anormal bi diyalog görmedim. Erkeklerin böyle hatta daha saçma absürt yazışmaları, konuşmaları oluyor. Belki eski arkadaşlar ve eski sahilde kız tavladıkları zamana atıfta bulunmak için videoyu attı. Yani demem o ki arkadaş arasında paylaşılan hatıra ve anların hepsini bilemezsiniz. Bu videoda bunlardan bi anı temsil ediyor olabilir. Eşinizin sizin deyiminizle ‘ Aşırı istekli olması ‘ mı acaba tereddüte düşürdü sizi. Sahte mi geldi size bu süreç. Yani bir kadının eşi hakkında durduk yere böyle düşünmesi de normal değil. Başka gözlemleriniz mi var? Yani bilemedim eşinizi tanımadığımdan net söylemek zor. Ama benim eşimde evlenmeyen arkadaşlarına birini önerdiğimde o kız için olumsuz
arkadaşı için evliliğe isteksiz iyi çocuk yorumunu yapar. Bu erkeklere kız beğendiremiyorsunuz. Bir de evli olanların bakış açısı değiştipinden midir nedir?Yeniden evlensem nasıl bir kız isterdim edasıyla yaklaşıyorlar bu tip konulara. Yani sanki kendilerine alacaklar, arkadaşlarına kız beğenmiyorlar. Sonuç olarak eşinize videoyu gösterip bu nedir diye sorun? Kuruntuyu bırakın. Kemküm etti o zaman peşine düşersiniz.