• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin böyle demesi?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar kuzenim, eşimin akrabalarından biriyle konuşmaya başlamıştı, uzak akraba biraz. flört gibi bişeyler şuan. Laf lafı açmış çocuk buna işte bayadır eklisin ama yazmaya cesaret edemedim, beğendim gözüme hoş geldin yazmak istedim falan derken şunu yazmış "Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim" demiş.

Şimdi bu laf biraz yerin dibine sokar gibi olmamış mı. Kız şuan çok bozulmuş. Ben bunla bi yola çıkmam egoist falan dedi. Size sormak istedik böyle bişey yazması saçma değil mi? Siz ne anlardınız

Son düzenleme:
Kızlar kuzenim, eşimin akrabalarından biriyle konuşmaya başlamıştı, uzak akraba biraz. flört gibi bişeyler şuan. Laf lafı açmış çocuk buna işte beğendim gözüme hoş geldin yazmak istedim falan derken şunu yazmış "Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim" demiş.

Şimdi bu laf biraz yerin dibine sokar gibi olmamış mı. Kız şuan çok bozulmuş. Ben bunla bi yola çıkmam egoist falan dedi. Size sormak istedik böyle bişey yazması saçma değil mi? Siz ne anlardınız

Evlilik sebebiyle dolaylı bir bağ var diye böyle bir şey yazmıştır belki.

Ne demek istediğini öğrenmenin tek ve kesin bir yolu var. Kuzeniniz çocuğa ne demek istediğini soracak , hepsi bu.

Bu cümle bilinçli mi yazılmış.

Evlilik sebebiyle dolaylı bir bağ var diye böyle bir şey yazmıştır belki.

Ne demek istediğini öğrenmenin tek ve kesin bir yolu var. Kuzeniniz çocuğa ne demek istediğini soracak , hepsi bu.
Sanırım direk konuşmayı kesecek :) cocuk baya saçmalıyor gibi

Sende benim bakacağım son insanlardan birisin yazıp bitirsin bence tam güzel güzel konuşması gereken zamanlar halbuki değişmez bu tip insanlar kız heba olmasın
Kesinlikle daha dünden beri konuşuyorlardı. Ben baya şok oldum o şekilde bi mesaja

Bence arada akrabalık oldugu için, yazmamam gereken birisin ama gözüme hoş geldin anlamında yazmak istemiş.
Bir insan flört etmeye çalıştıgı insana neden hakaret etsin akıl var mantık var.
Neden insanların aklına hep ilk kötü tarafı geliyor. Anlayamıyorum.

Bence arada akrabalık oldugu için, yazmamam gereken birisin ama gözüme hoş geldin anlamında yazmak istemiş.
Bir insan flört etmeye çalıştıgı insana neden hakaret etsin akıl var mantık var.
Neden insanların aklına hep ilk kötü tarafı geliyor. Anlayamıyorum.
Evet dediğiniz gibi de olabilir çünkü baya kültür farkı memleket vs var arada ve benim ailem hiç istemedi mesela evlenmemizi bizim olay imkansızdan son anda döndü. Muhtemelen öyle birşey olsa kuzenimin aileside istemeyebilir. Ama ne bileyim genede tuhaf geldi

Evet dediğiniz gibi de olabilir çünkü baya kültür farkı memleket vs var arada ve benim ailem hiç istemedi mesela evlenmemizi bizim olay imkansızdan son anda döndü. Muhtemelen öyle birşey olsa kuzenimin aileside istemeyebilir. Ama ne bileyim genede tuhaf geldi

Kuzeniniz ve çocuk kaç yaşında ? Çalışıyorlar mı , okuyorlar mı ?

Evet aynen böyle yazmış "yakından tanismak istedim hosgeldin gozume, Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim'
Şeklinde peşpeşe yazmış mesajı

Sanırım direk konuşmayı kesecek :) cocuk baya saçmalıyor gibi

Çocuk çalışıyor, kuzenim açıktan okuyor,
İkiside 24 yaşında

İlk mesaj belli ki evlilik yoluyla kurulan dolaylı akrabalık ilişkisi nedeniyle yazılmış.

Bunun dışında kuzeniniz : çocuğun konuşmalarını beğenmiyorsa ; kendisiyle mesajlaşmayı bıraksın.

Back
X