AramaMerhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum daha doğrusu yardımınızı almak istiyorum lütfen akıl verin bana... birlikte olduğum bir adam var her huyuna suyuna nasıl biri olduğuna razıyım ama bir huyu beni çok yıpratıyor artık kaldıramıyorum... h iki insan arasında tartışmalar olabilir ama erkek arkadaşım mesela bu tartışmadan sonra mesela msjda tartışmak yerine onu arayayım diyorum konuşarak daha iyi anlaşırız ama o açmıyor telefonlarımı meşgule alıyor nefret ediyorum bu huyundan üstelik normalde erkek tarafın araması gerekirken kalkıp ben defalarca arıyorum yeter ki araya tartışmak soğukluk uzaklık girmesin diye.. o haklı da olsa haksız da olsa ben her zaman arayıp konuşmaktan yanayım sakince güzelce ama arıyorum beni meşgule atıyor kaldıramıyorum bu huyunu ayıp değil mi 28 yaşında adam yani halbuki açsa konuşsa hiçbir sorunumuz kalmayacak işte ben bu huyunu nasıl değiştitebilirim lütfen yardımcı olun istiyorum ki kavgada tartışma da arıyorsam açsın doğru düzgün konuşsun ... bu durum benim kendimi küçük düşmüş hissetmeme sebep oluypor
zaten hiçbir huyunu değiştirmek istemiyorum ki sadece bu ben aradığımda beni meşgule atması bu rahatlığı kaldıramıyorumArama
Bazı insanlar tartışma esnasında hararetle kalp korkmamak için biraz sakinlesmeyi bekler .
Ben sinirliyken telefonda da yüz yüze konuşmak istemem sonuçları pismanliga yol acabiliyor.
Belkide yüz yüze konuşmak istediği için açmıyor
Ayrıca birilerini kendi isteğinize göre değiştiremezsiniz ortak bir paydada bulusmqniz gerek. Evlilik anlayış ile ilelebet bulur tabiki karşılıklı
Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum daha doğrusu yardımınızı almak istiyorum lütfen akıl verin bana... birlikte olduğum bir adam var her huyuna suyuna nasıl biri olduğuna razıyım ama bir huyu beni çok yıpratıyor artık kaldıramıyorum... h iki insan arasında tartışmalar olabilir ama erkek arkadaşım mesela bu tartışmadan sonra mesela msjda tartışmak yerine onu arayayım diyorum konuşarak daha iyi anlaşırız ama o açmıyor telefonlarımı meşgule alıyor nefret ediyorum bu huyundan üstelik normalde erkek tarafın araması gerekirken kalkıp ben defalarca arıyorum yeter ki araya tartışmak soğukluk uzaklık girmesin diye.. o haklı da olsa haksız da olsa ben her zaman arayıp konuşmaktan yanayım sakince güzelce ama arıyorum beni meşgule atıyor kaldıramıyorum bu huyunu ayıp değil mi 28 yaşında adam yani halbuki açsa konuşsa hiçbir sorunumuz kalmayacak işte ben bu huyunu nasıl değiştitebilirim lütfen yardımcı olun istiyorum ki kavgada tartışma da arıyorsam açsın doğru düzgün konuşsun ... bu durum benim kendimi küçük düşmüş hissetmeme sebep oluypor
Rahat olduğundan emin misiniz.zaten hiçbir huyunu değiştirmek istemiyorum ki sadece bu ben aradığımda beni meşgule atması bu rahatlığı kaldıramıyorum
hayır boğa burcutek merak ettiğim aslan burcu mu
siz anlatırken eşimi gördüm de resmen. mesajda saydırır her yerden engeller (6 yıllık evliyiz) telefona bakmaz. anlatamazsın kendini ve kendini ifade edememek çok zor.. sizi anlıyorum ama huy değişmezhayır boğa burcu
peki siz ne yapıyosunuz nasıl davranıyorsunuzsiz anlatırken eşimi gördüm de resmen. mesajda saydırır her yerden engeller (6 yıllık evliyiz) telefona bakmaz. anlatamazsın kendini ve kendini ifade edememek çok zor.. sizi anlıyorum ama huy değişmez
Bana mormal geldi bende oyleydim birisiyle tartistigimda bi sure konusmak istemiyordum sakinlesince zaten konusulur diye.evlendikten sonra benimki azaldi cok buyuk tartismalar haricinde.sevgilinizin de belki tamamen gecmez ama azalir diyorum.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum daha doğrusu yardımınızı almak istiyorum lütfen akıl verin bana... birlikte olduğum bir adam var her huyuna suyuna nasıl biri olduğuna razıyım ama bir huyu beni çok yıpratıyor artık kaldıramıyorum... h iki insan arasında tartışmalar olabilir ama erkek arkadaşım mesela bu tartışmadan sonra mesela msjda tartışmak yerine onu arayayım diyorum konuşarak daha iyi anlaşırız ama o açmıyor telefonlarımı meşgule alıyor nefret ediyorum bu huyundan üstelik normalde erkek tarafın araması gerekirken kalkıp ben defalarca arıyorum yeter ki araya tartışmak soğukluk uzaklık girmesin diye.. o haklı da olsa haksız da olsa ben her zaman arayıp konuşmaktan yanayım sakince güzelce ama arıyorum beni meşgule atıyor kaldıramıyorum bu huyunu ayıp değil mi 28 yaşında adam yani halbuki açsa konuşsa hiçbir sorunumuz kalmayacak işte ben bu huyunu nasıl değiştitebilirim lütfen yardımcı olun istiyorum ki kavgada tartışma da arıyorsam açsın doğru düzgün konuşsun ... bu durum benim kendimi küçük düşmüş hissetmeme sebep oluypor
ya ama bazende kalkıp numaramı siliyor tartışınca beni pişman ettirmek içinmiş çok ayıp değil miBana mormal geldi bende oyleydim birisiyle tartistigimda bi sure konusmak istemiyordum sakinlesince zaten konusulur diye.evlendikten sonra benimki azaldi cok buyuk tartismalar haricinde.sevgilinizin de belki tamamen gecmez ama azalir diyorum.
Bu hareketi cocukca olmus.sizde diyin numara silmeyle pisman olmam fazlasini yap diye.cokda alttan almayin alistirmayin boyle.ya ama bazende kalkıp numaramı siliyor tartışınca beni pişman ettirmek içinmiş çok ayıp değil mi
çıldırıyorum ama elden bişey gelmiyor. siniri çok kötü korkuyorum ve susuyorum napayım.. kendimi ifade edemediğim o kadar çok şey varkipeki siz ne yapıyosunuz nasıl davranıyorsunuz
Siz niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki o arasin bi kerede şimdiden çok ödün veriyorsunuz
ben haklıysam üstüne hiç düşmem.Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum daha doğrusu yardımınızı almak istiyorum lütfen akıl verin bana... birlikte olduğum bir adam var her huyuna suyuna nasıl biri olduğuna razıyım ama bir huyu beni çok yıpratıyor artık kaldıramıyorum... h iki insan arasında tartışmalar olabilir ama erkek arkadaşım mesela bu tartışmadan sonra mesela msjda tartışmak yerine onu arayayım diyorum konuşarak daha iyi anlaşırız ama o açmıyor telefonlarımı meşgule alıyor nefret ediyorum bu huyundan üstelik normalde erkek tarafın araması gerekirken kalkıp ben defalarca arıyorum yeter ki araya tartışmak soğukluk uzaklık girmesin diye.. o haklı da olsa haksız da olsa ben her zaman arayıp konuşmaktan yanayım sakince güzelce ama arıyorum beni meşgule atıyor kaldıramıyorum bu huyunu ayıp değil mi 28 yaşında adam yani halbuki açsa konuşsa hiçbir sorunumuz kalmayacak işte ben bu huyunu nasıl değiştitebilirim lütfen yardımcı olun istiyorum ki kavgada tartışma da arıyorsam açsın doğru düzgün konuşsun ... bu durum benim kendimi küçük düşmüş hissetmeme sebep oluypor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?