Bir erkeğin bunu sorması normal mi ????

[Qlenkutusu84, post: 37486492, member: 533713"]ben o kadar şok oldum ki aklım durdu mal gibi kaldım öyle ne bilim 30 yaşındayım allahın bir kulu bile bana bunu sormadı ya [/QUOTE]

Herseyin bir ilki varmis...sanada bu dangalak dusmus

Benim icin namusu kan belirlemez diyen adam bakire misin diye soruyor...

Siz hem kizip hem 'o kadar merak ettiysen evet bakireyim' diyorsunuz...

Bekareti umursamayan bakire misin diye sormaz.

Bu soruya kizan da 'evet oyleyim' demez.

Siz kendinizi ispat cabasina girmissiniz...

Onun gozunde tepki gostermemis, iletisim kesmeyerek yaptigini normal buldugunuzu gostermissiniz.

Zaten konu basliginiz da bir erkegin bunu sormasi normal mi...

İdeal baslik 'hoduk' vs olmaliydi...

neresi normal bunu sormanın?

biz erkeklere "sen bakirmisin bakim , bak doğru söyle yoksa doktor raporu isterim haaa" diyormuyuz?

ama böylesine denmeli işte "bende senin bakir olmanı istiyorum ama doktor raporuyla gelcen bana" hodri meydan

Tabiki normal degil.
En azindan ilk gorusme icin son derece nahoş ve seviyeyi asan bir soru.
iliskinin ilerleyen zamanlarinda sorabilir bu cok tabidir, sen de sorabilirsin.

Aklima birsey geldi konuyu okuyunca
erkek kardesim bircok kizla, kadinla birlikte olmustu bekarken. Bana hep diyordu abla bana evlenecek birini bul. Ben de diyordum sen nasil bulamiyorsun hayret! O kadar da yakisikli ve hos birisin.
Bana diyordu ki abla kiz yok :)
Piyasada kiz yok anladin degil mi.
Bu da bekaret onemli mi sorusunu getiriyor akla. Bu da bir tartisma konusu.

şimdi olayı saatler sonra anlatmak düşünmek farklı o anda şok oldum kafam karıştı ilk defa biri bana bunu sordu haliyle şaşırdım belki tepkim sert olmalıydı veya hiç bir şey dememek ama o kadar üstüme geldi ki dayanamadım yazdım ayrıca korktum kötü bir şey yazmaya çünkü ben yanlız yaşıyorum ve ailemden çok uzağım öyle kalakaldım

bu konu bana göre fake, birincisi adam dün gece size namusun 2 bacak arasında olmadıgını açıklıyor zaten, bu sabah gunaydın mesajı atıyor, sizde adam ders veriyorsunuz namus iki damla kanla olmaz işte ama merak ediyosan söyleyim bakireyim demişsiniz falan filan iyi kurgulanmayan bir hikaye daha, güzel oldugunuz için önceden ilişki yaşadıgınızı sanması falan baya fantastik , üzgünüm konu sahibi ama hiç inandırıcı değisiniz, gerçi ne zamandır bakirelik konusu göremıyorduk iyi oldu patlar bu konu.

Bir erkeğin ciddi düşündüğü kiza bunu sormasi dogal bence.gerikafa vs densin istenildigi gibi.her erkek bunu merak eder.ama hoduk gibi sorulmaz bu sorular.hele faceden falan sorulmaz.bunu sorabilmesi icin senle ilişkisi olmasi gerek.cogu erkekte turkiyede bunu merak eder kimse yemesin simdi beni.ama onemli olan zamanlama ve yakinliginiz..

neyse üyelik tarihime bak şu ön yargılarını yık ya

bişeyler ters bu hikayede

açıkçası ben olsam hiç sormam ne bilim zamanla insan anlar kimin ne olduğunu sorması yinede hoş değil ya

neyse üyelik tarihime bak şu ön yargılarını yık ya
üyelik tarihiyle ne alakası var, önyargılı konuşmuyorum hanımefendi, soruyorum, dün gece namus iki bacak arsında değildir benım için ruhu bakire olsun diyen bır adama, bu sabah gunaydın mesajı attıgında tekrardan neden adamın söylediklerini tekrarladınız, sonrada bakireyim dediniz, bunlar birbiriyle çelişen şeyler.

Üstüme geldi demeniz vs tuhaf yalnız yaşıyor olmanız telefonu kapatmanızı veya bilgisayarı kapatmanızı engellemiyor, sorusu kadar meydan okumanız da enteresan.
Bir şekilde devam ederseniz devam etmenizin ona göre sebebinin verdiğiniz evet cevabı olacağına bahse girerim, karakterini de ilk günden gösterdiğine göre.

Bence senin konunda adamın niyeti ciddi degil.ciddi olsa bekareti kotulemezdi.brkareti kotuleyen erkegin niyeti ciddi degildir net.simdi diyecekler butun evlenenler bakirryle mi evleniyor tabiki hayir neden cunku herkes bulamiyor bi devirde bulmak zor.artik evlilik yasi ilerledi.çoğu kadin yasiyor bunu.tam olarak bile yasamasa cinsellik yasaniyor artik.ama cogu erkegin istegi budur.adam sevdigi kizin ilki olmak ister bunda garip karsilsnicak birsey yok..

sapık ruhlu. onunla rica ederim bir daha konuşma. senin ona "evet" ya da "hayır "demen bile bir şey değiştirmez, o tarz manyaklar kafasına koyduğunu düşünür. pislik. var öyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…