- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
evet işte dün ilk konuşmamızdı , baya bir sohbet ettik sonra bana sordu kaç kişiyle çıktın falan direk bakiremisin sormadı ilişkin ne kadar sürdü dedi sonra yani ileriye dönük bir şey yaşanmadı yani dedi sonra ben anlamadım bana dedi bir şey merak ettim sordum ama sen anlamadın bende sor dedim yok dedi her şeyin yeri zamanı var dedi bende yok sor dedim, daha doğrusu ben sıradan bir şey sandım sonra tekrar sordu ileriye giden bir şey olmamış dedi bende sustum sonra dedi seni kırıdm özür dilerim ben hiç cvp vermedim yazdı yazdı , bugün günaydın dedi sonra yine baya yazdı en sonunda sırf bakiresin diye sordum diye mi bu tripler öyle bir davranıyorsun ki sanki yaşamış gibi bu ne çelişki dedi, bende karşında hayvan yok namusu iki bacak arasında mı görüyorsun dedim ne yani kadını 3 damla kan mı namusulu veya namusuz yapıcak dedim falan filan dedim çok merak ediyorsan evet bakireyim. Dün gecede şöyle dedi benden önce yaşadıkların beni ilgilendirmez ben önüme bakarım, benim için namusu kan belirlemez ruhu ....... şey olmasın dedi . ama yinde hiç hoş değil sorması uzun oldu ama içimi dökmek istemim
Benim icin namusu kan belirlemez diyen adam bakire misin diye soruyor...
Siz hem kizip hem 'o kadar merak ettiysen evet bakireyim' diyorsunuz...
Bekareti umursamayan bakire misin diye sormaz.
Bu soruya kizan da 'evet oyleyim' demez.
Siz kendinizi ispat cabasina girmissiniz...
Onun gozunde tepki gostermemis, iletisim kesmeyerek yaptigini normal buldugunuzu gostermissiniz.
Zaten konu basliginiz da bir erkegin bunu sormasi normal mi...
İdeal baslik 'hoduk' vs olmaliydi...
bu konu bana göre fake, birincisi adam dün gece size namusun 2 bacak arasında olmadıgını açıklıyor zaten, bu sabah gunaydın mesajı atıyor, sizde adam ders veriyorsunuz namus iki damla kanla olmaz işte ama merak ediyosan söyleyim bakireyim demişsiniz falan filan iyi kurgulanmayan bir hikaye daha, güzel oldugunuz için önceden ilişki yaşadıgınızı sanması falan baya fantastik , üzgünüm konu sahibi ama hiç inandırıcı değisiniz, gerçi ne zamandır bakirelik konusu göremıyorduk iyi oldupatlar bu konu.
bişeyler ters bu hikayedeBenim icin namusu kan belirlemez diyen adam bakire misin diye soruyor...
Siz hem kizip hem 'o kadar merak ettiysen evet bakireyim' diyorsunuz...
Bekareti umursamayan bakire misin diye sormaz.
Bu soruya kizan da 'evet oyleyim' demez.
Siz kendinizi ispat cabasina girmissiniz...
Onun gozunde tepki gostermemis, iletisim kesmeyerek yaptigini normal buldugunuzu gostermissiniz.
Zaten konu basliginiz da bir erkegin bunu sormasi normal mi...
İdeal baslik 'hoduk' vs olmaliydi...
Bir erkeğin ciddi düşündüğü kiza bunu sormasi dogal bence.gerikafa vs densin istenildigi gibi.her erkek bunu merak eder.ama hoduk gibi sorulmaz bu sorular.hele faceden falan sorulmaz.bunu sorabilmesi icin senle ilişkisi olmasi gerek.cogu erkekte turkiyede bunu merak eder kimse yemesin simdi beni.ama onemli olan zamanlama ve yakinliginiz..
üyelik tarihiyle ne alakası var, önyargılı konuşmuyorum hanımefendi, soruyorum, dün gece namus iki bacak arsında değildir benım için ruhu bakire olsun diyen bır adama, bu sabah gunaydın mesajı attıgında tekrardan neden adamın söylediklerini tekrarladınız, sonrada bakireyim dediniz, bunlar birbiriyle çelişen şeyler.neyse üyelik tarihime bak şu ön yargılarını yık ya
bişeyler ters bu hikayede[/QUO
seni inandırmak zorunda değilim başına gelir o zaman anlarsın evet eksik hikaye , çünkü bende ilk defa böyle bir şey yaşadım haliyle şok oldum kafam ne var bunda insanın hemen aklına bir şey yazası gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?