Bir erkeğin bunu sorması normal mi ????

ayyy çok güldüm Allahtan sizler varsınız Allah hep size güzel insanlarla karşılaştırsın inş. çok mutlu olursunuz öyle ben hiç öyle kötü söz söyleyemiyorum ama yazmadım cvp falan vermiyorum en son dedim hayatında başarılar öküz işte napıcan

dönüp bide cevap verdigin için kabahatlisin
oturup klavyeye ayzip cumle kurmana degmez, beynine yazik

aninda engelleyip silmeliydin,,ben oyle yapardim bide caayip korkardim ..

Cevap bile vermemeliydiniz...
Koşarak uzaklaşın.

Bir de ilk konuşmanız mıydı??? Oha demek istiyorum sayın seyirciler.
evet işte dün ilk konuşmamızdı , baya bir sohbet ettik sonra bana sordu kaç kişiyle çıktın falan direk bakiremisin sormadı ilişkin ne kadar sürdü dedi sonra yani ileriye dönük bir şey yaşanmadı yani dedi sonra ben anlamadım bana dedi bir şey merak ettim sordum ama sen anlamadın bende sor dedim yok dedi her şeyin yeri zamanı var dedi bende yok sor dedim, daha doğrusu ben sıradan bir şey sandım sonra tekrar sordu ileriye giden bir şey olmamış dedi bende sustum sonra dedi seni kırıdm özür dilerim ben hiç cvp vermedim yazdı yazdı , bugün günaydın dedi sonra yine baya yazdı en sonunda sırf bakiresin diye sordum diye mi bu tripler öyle bir davranıyorsun ki sanki yaşamış gibi bu ne çelişki dedi, bende karşında hayvan yok namusu iki bacak arasında mı görüyorsun dedim ne yani kadını 3 damla kan mı namusulu veya namusuz yapıcak dedim falan filan dedim çok merak ediyorsan evet bakireyim. Dün gecede şöyle dedi benden önce yaşadıkların beni ilgilendirmez ben önüme bakarım, benim için namusu kan belirlemez ruhu ....... şey olmasın dedi . ama yinde hiç hoş değil sorması uzun oldu ama içimi dökmek istemim

Ayy sağ ol canım sen de. Neyse iyi yapmışsın. Belki de senin yaptığın doğrudur, ters cevap yazsan başına bela falan olurdu bir de polismiş falan. Neme lazım.

Ben olsam adamı dumura ugratirdim.bakireyim demezdim.daha bir dur bacak arasına gelecek kadar ne oldu bu ne hadsizlik ne caseret bu ...

Dur bi bakiyim derdim hemen engeli basardım.o sorduğu soruyla kalırdı cevapta alamadığı için aklıda orda kalirdi.

Artniyetli damgası yemek istemem ama adam düpedüz cinsellik içerikli bir ilişki beklentisi içinde.
Ne itici ilk konuşmada böyle hadsiz bir soru sorması.
Gerçi şansınız da varmış, ilk konuşmada belli etmiş niyetini... (;

Yaşamış gibi davranıyorsuna kadar fazla meraklı erkek dedi.
Yaşamış gibi davranıyorsundan sonra sapık ve ahlaksız diyorum.

ben o kadar şok oldum ki aklım durdu mal gibi kaldım öyle ne bilim 30 yaşındayım allahın bir kulu bile bana bunu sormadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…