bir erkeğin dikkatini çekmek

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
kızlar bir erkeğin dikkatini nasıl çekebiliriz yani bizimle tanışmak için bi adım atması için neler yapabiliriz

Sen onu begenmessen o seni beğenir:)) gormessen gorulur sun . ben hic beni farketsin diye ugrasmam.seni tanimak istiyorum derim.ve biter. İsterse olr yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar bir erkeğin dikkatini nasıl çekebiliriz yani bizimle tanışmak için bi adım atması için neler yapabiliriz

Onun hakkında bilgi topla önce, gerçekten onun dikkatini çekmek isteyip istemediğine emin ol. :)
Sevgilisi vs var mı yok mu öğren.
Bakımlı ol, güzel giyin her daim, , ama hafif görünecek şekilde davranma. Kibar nazik ol.
Onun ilgi alanlarını öğren ve o alanlarla ilgilen, ama sanki tesadüfmüş gibi, ortak noktalar oluştur. Sohbet edecek konuşacak fırsatlar yarat.
Samimiyeti ilerlet ufaktan ufaktan face di telefon numarasıydı derken öylelikle aranızda birşeyler gelişir ama gelişmezse de yapacak bir şey yok, ısrarcı olmak ters teper.

Son düzenleme:
Onun hakkında bilgi topla önce, gerçekten onun dikkatini çekmek isteyip istemediğine emin ol. :)
Sevgilisi vs var mı yok mu öğren.
Bakımlı ol, güzel giyin her daim, , ama hafif görünecek şekilde davranma. Kibar nazik ol.
Onun ilgi alanlarını öğren ve o alanlarla ilgilen, ama sanki tesadüfmüş gibi, ortak noktalar oluştur. Sohbet edecek konuşacak fırsatlar yarat.
Samimiyeti ilerlet ufaktan ufaktan face di telefon numarasıydı derken öylelikle aranızda birşeyler gelişir ama gelişmezse de yapacak bir şey yok, ısrarcı olmak ters teper.
bu kişi bi yerde garsonsa 😃

O kişinin dikkatini çekmediysen istersen amuda kalk,yine olmaz.O zaten hoşlanmışsa bir şekilde seninle iletişim kurar.Kendinizi şunlara beğendirmek için taviz vermeyin gözünüzü seveyim,kendin ol.

ya konuşursun direk, ya da onun senle iletişime geçmesini beklersin...

olmadı her gün çalıştığı yere müşteri olarak git ve ona bak :1: komik ama ancak böyle olur.

bu kişi bi yerde garsonsa 😃

O zaman o mekana sık sık gideceksin, adı sanı ne öğreneceksin nerede ne yapar vs. Oranın müdavimiymiş gibi yap onun için değil de mekana gelirmiş gibi. Öylesine mi dikkat çekmek istiyorsun yoksa ciddi ciddi tavlamak için mi

O zaman o mekana sık sık gideceksin, adı sanı ne öğreneceksin nerede ne yapar vs. Oranın müdavimiymiş gibi yap onun için değil de mekana gelirmiş gibi. Öylesine mi dikkat çekmek istiyorsun yoksa ciddi ciddi tavlamak için mi

sevgilisi yok adını soyadını da biliyorum vee ciddi ciddi istiyorumm

Back
X