Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba. Ben bir seyi merak ediyorum... Bir kız arkadasım bu konuda kafamı karıştırdı. Senden ayrıldı ama en değer verdigi kız sendin bugune kadar. mutlaka zamanla koyacaktır dedi.. bende sizle fikir danışmak istedim.Yaklaşık 1,5 ay önce 6 aylık sevgilim tarafından "çok trip attığım" gerekçesiyle terk edildim. Yapı olarak ilgisiz biri ve bunu ben son zamanlarda çok sorun ettim aslında pek suçum da yok neyse... Bana geçmişini anlatırdı hep, aramızda bu konular sorun olmazdı. Benimle beraber olana kadar en uzun 3 ay çıkmış biriyle. Ondan da kendisi ayrılmış birkaç ay sonra pişman olmuş ozur dilemiş ama kız barışmak istememiş. Diger ilişkileri hep kısa süreli, gelip geçici heveslermiş. Bi çok da sevgilisi olmuş. En uzun benimle beraber oldu. Biliyorum, gerçekten sevdi.. Bu aşkla kendisini kaybetmekten korktu belki de. Erkeklerin cogunda var bu. Benim merak ettigim şu bir kadın bir erkeğin dogru duzgun olan ilk ilişkisi olduğunda o kadın erkek için ne ifade eder? Erkekler buna nasıl alışıyor...
Kızlar merhaba. Ben bir seyi merak ediyorum... Bir kız arkadasım bu konuda kafamı karıştırdı. Senden ayrıldı ama en değer verdigi kız sendin bugune kadar. mutlaka zamanla koyacaktır dedi.. bende sizle fikir danışmak istedim.Yaklaşık 1,5 ay önce 6 aylık sevgilim tarafından "çok trip attığım" gerekçesiyle terk edildim. Yapı olarak ilgisiz biri ve bunu ben son zamanlarda çok sorun ettim aslında pek suçum da yok neyse... Bana geçmişini anlatırdı hep, aramızda bu konular sorun olmazdı. Benimle beraber olana kadar en uzun 3 ay çıkmış biriyle. Ondan da kendisi ayrılmış birkaç ay sonra pişman olmuş ozur dilemiş ama kız barışmak istememiş. Diger ilişkileri hep kısa süreli, gelip geçici heveslermiş. Bi çok da sevgilisi olmuş. En uzun benimle beraber oldu. Biliyorum, gerçekten sevdi.. Bu aşkla kendisini kaybetmekten korktu belki de. Erkeklerin cogunda var bu. Benim merak ettigim şu bir kadın bir erkeğin dogru duzgun olan ilk ilişkisi olduğunda o kadın erkek için ne ifade eder? Erkekler buna nasıl alışıyor...
Ben de konunun başlığını okuyunca 4-5 yıl filan sandım 6 ayın neresi uzun ya unutulmamak için.
2 ay çıktığım bir çocuk vardı lise birdeyken. lise hayatım boyunca aşk hayatımla ilgili tek hatırladığım o çocuğun 4 yıl peşimde koşturması. Oysaki sadece 2 ay çıktık ama yapmadıgı yaşamadgı şey kalmadı. Lise 3 te en sonunda baristik ve 2,5 yil ciktik . Sorunlar yine bas gosterince uni. Baslayacagim yıl tamamen kopardık bagları. Demek istedigim şu, geçirilen zamanın uzunlugunun pek onemi yok burda, onemli olan bir şeyler paylaşabilmiş olmak. En başta 2 ay çıkmış olmamıza ragmen çocuk 2 yıl peşimden koştu pes etmedi, sonrasında barışıp 2,5 yıl çıktık ama şuan elde var sıfır iki taraf da başka hayatlar başka aşklarda:))) unutma suresini beraber olma suresi belki etkiler , ama tamamını o belirlemez...
Çok şey ifade eder,hatta her şeyii..öylece bırakıp gidemez..çok trip attın diye hiç gitmez..kendini kandırma canım,bunlar bahaneydi..sen sevmiş olabilirsin,unutmalısın bence,böyle düşüncelerle onu içinde yaşatarak bekleme !!