Bir erkeğin en uzun süre beraber olduğu yani bir anlamda onun ilk gerçek aşkı olmak..

doğru mu anladım bilmiyorum ama sanırım "erkeğin önemsediği kadına nasıl olacağından" bahsediyorsun..

sürekli düşünceli olur, her konuda önce seni düşünür,

sorumsuz davranmaz bunu istesede yapamaz çünkü seni kaybetmekten korkar,

seni kırmamak, üzmemek için büyük çaba harcar

görüşmek için can atar,

nazına tribine bile katlanır yeri geldikçe

ben çok naz ve trip atarım eşime..hiç dert etmedi bunu :nazar: tabii yerine göre

Kızlar merhaba. Ben bir seyi merak ediyorum... Bir kız arkadasım bu konuda kafamı karıştırdı. Senden ayrıldı ama en değer verdigi kız sendin bugune kadar. mutlaka zamanla koyacaktır dedi.. bende sizle fikir danışmak istedim.Yaklaşık 1,5 ay önce 6 aylık sevgilim tarafından "çok trip attığım" gerekçesiyle terk edildim. Yapı olarak ilgisiz biri ve bunu ben son zamanlarda çok sorun ettim aslında pek suçum da yok neyse... Bana geçmişini anlatırdı hep, aramızda bu konular sorun olmazdı. Benimle beraber olana kadar en uzun 3 ay çıkmış biriyle. Ondan da kendisi ayrılmış birkaç ay sonra pişman olmuş ozur dilemiş ama kız barışmak istememiş. Diger ilişkileri hep kısa süreli, gelip geçici heveslermiş. Bi çok da sevgilisi olmuş. En uzun benimle beraber oldu. Biliyorum, gerçekten sevdi.. Bu aşkla kendisini kaybetmekten korktu belki de. Erkeklerin cogunda var bu. Benim merak ettigim şu bir kadın bir erkeğin dogru duzgun olan ilk ilişkisi olduğunda o kadın erkek için ne ifade eder? Erkekler buna nasıl alışıyor...

Bende buna bir benzer durumun içindeyim. Aslında çok uzun zaman birlikte değildik ama öyle 1-2 ay kadar da kısa değildi tabii.
8 aylık bir ilişkim vardı. İlk aşkıydım ben onun. Bırak benden önce kısa ilişkisi olmasını, hiç ilişkisi olmamıştı. Her anlamda ilkiydim yani ben onun.
Tek fark; o ayrılmadı ben ayrıldım.
O kadar iyi anlaşırken bir anda ayrılmam onu afallatmıştı. Şaşırmıştı, çünkü bana hep 'Bundan önce kızlarla işim olmazdı, sen değiştirdin beni. Artık sadece sen olacaksın' derdi. İlişkimizin son dakikasına kadar da bu dediğinin arkasındaydı.
Bende öyle derdim, ondan önce 1-2 kısa ilişkim olmuştu ama hiçbiri bana onun gibi hissettirememişti. O kadar çok seviyordum.
Gün geldi, ayrılmak lazım oldu. Ayrıldım. Çok büyük acılar çektirdim ona da kendime de. Sonra bir baktım zamanla geçiyor..
Bir süre sonra artık aklıma gelmemeye başlamıştı.. Yeni bir ortama girmiştim, yeni arkadaşlar edinmiştim çünkü.
Ama onun hala beni düşündüğünü biliyordum, duyuyordum.
Sonra, gezip gördüğüm her yerde onunla olan anılarım aklıma gelmeye başladı. Ne kadar çok şey yaşamışız, ne çok şey paylaşmışız birlikte dedim kendime..
Şimdi, 11 aralık onun doğum günü ve daha çok düşünmeye başladım onu. Sanki yaşadıklarımızı tekrar yaşamak istiyorum.
Arkadaşlarım bile diyor artık, ne çocukmuş bu be her dakika ondan bahsediyorsun. Halbuki farkında değilim sürekli ondan bahsettiğimin.

Demek istediğim, bırakanlar mutlaka bir gün seni düşünürler. Daha sonra biraz daha fazla düşünürler. Sonra bir bakmışlar her dakika seni düşünür olmuşlar.
İşte o zaman geri dönmek isterler.....

Kızlar merhaba. Ben bir seyi merak ediyorum... Bir kız arkadasım bu konuda kafamı karıştırdı. Senden ayrıldı ama en değer verdigi kız sendin bugune kadar. mutlaka zamanla koyacaktır dedi.. bende sizle fikir danışmak istedim.Yaklaşık 1,5 ay önce 6 aylık sevgilim tarafından "çok trip attığım" gerekçesiyle terk edildim. Yapı olarak ilgisiz biri ve bunu ben son zamanlarda çok sorun ettim aslında pek suçum da yok neyse... Bana geçmişini anlatırdı hep, aramızda bu konular sorun olmazdı. Benimle beraber olana kadar en uzun 3 ay çıkmış biriyle. Ondan da kendisi ayrılmış birkaç ay sonra pişman olmuş ozur dilemiş ama kız barışmak istememiş. Diger ilişkileri hep kısa süreli, gelip geçici heveslermiş. Bi çok da sevgilisi olmuş. En uzun benimle beraber oldu. Biliyorum, gerçekten sevdi.. Bu aşkla kendisini kaybetmekten korktu belki de. Erkeklerin cogunda var bu. Benim merak ettigim şu bir kadın bir erkeğin dogru duzgun olan ilk ilişkisi olduğunda o kadın erkek için ne ifade eder? Erkekler buna nasıl alışıyor...

Hımmm...:ssz:
Erkeğin de kadının da ilk aşkını unutması çok çok zor...
Hele ki uzun süreli,tutkulu bir aşksa...
Sonrasında hep onu arıyor,onunla kıyaslıyor insan.
Alışılmıyor sadece kabulleniyoruz ayrılığı ya da dayanamayıp kaşıyoruz yaralarımızı...:ssz:

Ben de konunun başlığını okuyunca 4-5 yıl filan sandım 6 ayın neresi uzun ya unutulmamak için.

Ben de konunun başlığını okuyunca 4-5 yıl filan sandım 6 ayın neresi uzun ya unutulmamak için.

Yani...:ssz:
Aynısını söyleyecektim de "Lale çok kırıcısın" diyorlar diye susayım dedim..:6:

2 ay çıktığım bir çocuk vardı lise birdeyken. lise hayatım boyunca aşk hayatımla ilgili tek hatırladığım o çocuğun 4 yıl peşimde koşturması. Oysaki sadece 2 ay çıktık ama yapmadıgı yaşamadgı şey kalmadı. Lise 3 te en sonunda baristik ve 2,5 yil ciktik . Sorunlar yine bas gosterince uni. Baslayacagim yıl tamamen kopardık bagları. Demek istedigim şu, geçirilen zamanın uzunlugunun pek onemi yok burda, onemli olan bir şeyler paylaşabilmiş olmak. En başta 2 ay çıkmış olmamıza ragmen çocuk 2 yıl peşimden koştu pes etmedi, sonrasında barışıp 2,5 yıl çıktık ama şuan elde var sıfır iki taraf da başka hayatlar başka aşklarda:))) unutma suresini beraber olma suresi belki etkiler , ama tamamını o belirlemez...

Seven adam sevdiğini ilgisiz bırakmaz, eski ilişkilerinden devamlı bahsetmez ve tabi ki terk de etmez.
Seni gerçekten sevmiş olduğuna inanıp, şöyle böyle oldu belki de deyip, bu terk edişe bir kılıf bulman oldukça gülünç.
Egonu bir kenara bırak ve üçe beşe bakıp da sevgi, aşk boyutu hesaplaması yapma.
Ben biriyle 1 haftacık yüz yüze görüşüp, her gün buluştum.
Onun dışında uzaktan yürütmeye çalıştım ama sonuçta sevemedim ve ayrıldım.
Yani yoplamda 2,5 aylık bir süreçti yaşadığımız.
Ama 5 yıl geçti. Arada bir yine buluştuk, vakit geçirdik.
Beni unutamıyor. 5 yılın sonunda duyguları hala aynı.
Yani bu adamın seninle 6 ay olması neyi değiştirir?
Eskisi 3 ay diye unutulur da sen 6 ay çıktın diye mi unutulmaz olacaksın??
Sana 1 haftadan bahsediyorum ben. Birine aşık olmuşsan saat, gün, ay, yıl önemsizdir.
Sevmişsen bitmiştir.
Ve bir daha tekrarlıyorum; üzgünüm ama sen sevilmemişsin sandığın gibi.
Sevse yanında olurdu.
Azıcık mantıklı düşün. Unutamayacağı bir konumda değilsin anlattıklarına bakılırsa.
Geçmişi geçmişte bırakman lazım artık. Boşa vakit öldürmek oluyor bu aksi taktirde.

2 ay çıktığım bir çocuk vardı lise birdeyken. lise hayatım boyunca aşk hayatımla ilgili tek hatırladığım o çocuğun 4 yıl peşimde koşturması. Oysaki sadece 2 ay çıktık ama yapmadıgı yaşamadgı şey kalmadı. Lise 3 te en sonunda baristik ve 2,5 yil ciktik . Sorunlar yine bas gosterince uni. Baslayacagim yıl tamamen kopardık bagları. Demek istedigim şu, geçirilen zamanın uzunlugunun pek onemi yok burda, onemli olan bir şeyler paylaşabilmiş olmak. En başta 2 ay çıkmış olmamıza ragmen çocuk 2 yıl peşimden koştu pes etmedi, sonrasında barışıp 2,5 yıl çıktık ama şuan elde var sıfır iki taraf da başka hayatlar başka aşklarda:))) unutma suresini beraber olma suresi belki etkiler , ama tamamını o belirlemez...

O işler pek öyle olmuyor arkadaşım maalesef...
He lise aşkı,ortaokul aşkı diyorsan onlar zaten çocukluk,ergenlik dönemleri..
Ancak belli bir olgunluğa varınca geçirilen zamanın önemi büyük oluyor.
Alışkanlık,bağlılık artıyor zaman geçtikçe.
En başta şunu düşün,6 ayda hergün,her gece çıktığınızı farzet. Evet kopmak zor olur ama yılları beraber devirdiğinizde geçirilen özel günler(doğumgünleri,yılbaşı ve bayramlar vs.),mecburi gidilen yerlerde oluşan komik anılar,planlı buluşmalardaki abukluklar...
Ne bileyim pek anlatamadım belki ama zaman geçtikçe bağlılık ve anılar artıyor ve unutması daha zor oluyor her iki taraf için de.

Çok şey ifade eder,hatta her şeyii..öylece bırakıp gidemez..çok trip attın diye hiç gitmez..kendini kandırma canım,bunlar bahaneydi..sen sevmiş olabilirsin,unutmalısın bence,böyle düşüncelerle onu içinde yaşatarak bekleme !!

Süresi, zamanı mühim değil... İlkler herkes için önemlidir ve unutulmaz..

Sorduğun sorunun kesin cevabı yok.Kişiye ilişkiye olaylara göre değişir.Kimi çeker gider arkasına bakmaz.Kimi zor unutur.Bazısıda pisikopata bağlar haince arkasından vurup öldürür:Sor o yaratığa benim için çok şey ifade ediyordu diyecek onun için öyle. Bugün haberlerde vardı sinirim bozuldu.Yani bu işlerin matematiği yok hesap kitap yapamazsın.

Çok şey ifade eder,hatta her şeyii..öylece bırakıp gidemez..çok trip attın diye hiç gitmez..kendini kandırma canım,bunlar bahaneydi..sen sevmiş olabilirsin,unutmalısın bence,böyle düşüncelerle onu içinde yaşatarak bekleme !!

Tabii bir de bu var.
İşte zamanla insan sevdiğinin triplerine bile alışıyor.
Hatta güzel giden ilişkide triplerleri geyik konusu haline bile getirebiliyor.
Çok çok önemli bir sorun olmadığı sürece insan ayrılmayı aklının ucundan bile getirmiyor.

Benimde bu tarz mazide bir olayım vardır senelerce kafamı kurcalayan bir konuydu
çok seviyorduk bir gün önce elele gözgöze gezip dolaşan mutluluktan gülücükler atan sevgilim ertesi gün bana soğuk davranmıştı , sonra okul tatil olunca evlerimize sehişdışına gittik 2 hafta sürede 2 kere aradı ve soğuk konuştu sonrasında bende ayrıldım neyse klasik bir konu ama halen düşünürüm sebebi ne olabilir gururumdan o zaman ona soramamıştım , hiç onu dinlemden ayrıldım arkama bile bakmadım çok üzüldüm hatta sonra senelerce keşke ayrılmasaydım sebebini sorsaydım diye keşkelerle yaşadım
ama artık anlıyorumki beni onu sevdiğim kadar sevmemiş sadece rol yapmış sebebi buymuş , sevilseydim ben ayrılsamda ne yapar ne eder benim içim mücadele ederdi. Canım senin konunda benimkine benziyor üzgünüm ama seni sevmemiş , o zaman sende artık sevme onu çünkü o bu sevgini haketmiyor seni önemsemiyor gerçekler acıdır.
çok zor belki ama hayatın gerçekleri bu ,lütfen kendine iyilik yap onu sevmeyi bırak gerçekleri kabullen zamanını daha fazla çürütme ,
yeniden aşık olmaya bak çünkü , onu düşündükçe önüne çıkacak aşık olma şansınıda kaybedeceksin

ben bi sene çıktım da ne oldu,terkettiğim günden beri (yaptığı p.çliklerden sonra nefretle anmak dışında) aklıma bile gelmedi
1 sene mi geçirmişiz?
yeminle şaka gibi geliyo,olamaz yani kocaaa bir senemi onla geçirmiş olamam.Bir anımız bile aklıma gelmiyor,gram da özlemiyorum..
bende onla çok şey paylaşmıştım,her gün muhakkak görüşürdük,tek uzun ilişkimdi
amaa
olmayınca olmuyo,zamanla hiçbirrr bağlantısı yok:50:

Bence hiiç o güzel kafanı böyle şeylerle bulandırma
çok sevse zaten trip atıyosun bahanesiyle bırakmazdı seni..
özlerse de derdine yansın,artık lise de bitmiş,
bilmiyorum üniye gidiyomusun,gitmeyi düşünüyomusun ama her halükarda sen artık lisedeki o kız çocuğu değilsin.
Bence kendine yeni bir hayat kurmalı,o günleri güzel bir anı olarak rafa kaldırmalısın...

Süresi yaşananlar çokta önemli değil diyorum ben, insan karşısındaki doğruysa eğer hissediyor ve her ne olursa olsun yakasını bırakmıyor bunu bilir söylerim tecrübeyle sabit :38:

zaman anıların oluşumuna gebedir kızlar üzgünüm ama bende zamanın önemini vurgulayanlardan biri olucam. yanı sıra sevse dediği gibi trip attığın için gitmezdi arkadaşım hiç bi aşk bu bahaneyle bitemez seven adam nelere katlanırrrr

Back
X