- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ablacım sen yurt dışında mi ikamet ediyorsun ?Bir erkeğin evlenmeden önce çekeriz kredi alırız ortası bir ev demesi veya eşyalarımızı ortak alırız demesi normal midir ? Her evlenirken böyle mi oluyor ? Erkek arkadaşım ile barıştık evlilik konusu açıldığında böyle söylüyor ….
Gerçekten benim de aklıma takılıyor . Yani istediğimden emin olamadığım için belki de şu an bunu sorguluyorum. Ya da sabah sabah hiç uyumadım saçmalıyorda olabilirim . Ama keşke beni de strese sokmasa bu durumlarAblacım sen yurt dışında mi ikamet ediyorsun ?
Sanki etrafinda Türkiye de hiç evlenen yokmuş gibi sorular soruyorsun.
Bu yaşta olup da evlenirken şöyle mi oluyor böyle mi oluyor şeklinde sorman garip değil mi..
İlla ki duymussundur nasıl olduğunu,tarafların neler alması gerektiğini.
Yani bir kadın icin çok bilindik konular bunlar.
Tercih olarak arzu ediliyorsa,ailelerin de imkanı yoksa birlikte alabilirsiniz.
Ancak evlenmeden aldığınızda çekilen kredi ve evin tapusu kimin uzerine olacak. ?
Siz bir kus bir barisiksiniz..gerek yok bence.
Doğmamış çocuk ve bicilmeye çalışan don sendromu..Gerçekten benim de aklıma takılıyor . Yani istediğimden emin olamadığım için belki de şu an bunu sorguluyorum. Ya da sabah sabah hiç uyumadım saçmalıyorda olabilirim . Ama keşke beni de strese sokmasa bu durumlar
bnce normal dglBir erkeğin evlenmeden önce çekeriz kredi alırız ortası bir ev demesi veya eşyalarımızı ortak alırız demesi normal midir ? Her evlenirken böyle mi oluyor ? Erkek arkadaşım ile barıştık evlilik konusu açıldığında böyle söylüyor … bugün bende dayanamayıp hali hazirda kredi ödemelerimin olduğunu aileme de biraz destek çıkmaz istediğimi söyledim. Daha evlenmeden nasıl olacak stresine giriyorum neden bunları ben düşünüyorum dedim . Gerçekten anlam veremiyorum. Kendisi 35 yaşında evi yok arabası yok ailesi ile yaşıyor. Bu yola girsek ben nasıl kredi çekip bi de onu ödeyeceğim. Belki de doğru olan ikimizinde ortak bi ev almasıdır . Bilmiyorum. Yani nasıl olacak inanın ben bilmiyorum, nasıl düşünmem gerektiğini de bilmiyorum.
Birlikte oturacağınız evi birlikte kullanacağınız eşyaları neden sadece adam düşünecekti de önceden alacaktı afedersin? Çalışıp ayaklarının üstünde duruyorsun işte mecbur birlikte alınacak o eşyalar. Ayrıca ailene yardım etme isteğin varsa evlenmez onlara yardım edersin olur biter. Ya da eşine danışarak onun da gönlü varsa öyle edersin. Evlilik bir ortaklıktır ve nedense bir kesim bunu anlamayıp erkek bana bakmak zorunda pozları takınıyor anlamıyorum sizi.Bir erkeğin evlenmeden önce çekeriz kredi alırız ortası bir ev demesi veya eşyalarımızı ortak alırız demesi normal midir ? Her evlenirken böyle mi oluyor ? Erkek arkadaşım ile barıştık evlilik konusu açıldığında böyle söylüyor … bugün bende dayanamayıp hali hazirda kredi ödemelerimin olduğunu aileme de biraz destek çıkmaz istediğimi söyledim. Daha evlenmeden nasıl olacak stresine giriyorum neden bunları ben düşünüyorum dedim . Gerçekten anlam veremiyorum. Kendisi 35 yaşında evi yok arabası yok ailesi ile yaşıyor. Bu yola girsek ben nasıl kredi çekip bi de onu ödeyeceğim. Belki de doğru olan ikimizinde ortak bi ev almasıdır . Bilmiyorum. Yani nasıl olacak inanın ben bilmiyorum, nasıl düşünmem gerektiğini de bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?