Bir erkeğin evlenmeden önce evimizi ortak alırız gireriz krediye demesi normal midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman konu sahibi neden evlenmek istedigini daha da cok anlamadim. Böylelerini nerden buluyorlar

Herşeyi o mu alsın istiyorsun? Ailene destek olacaksan evlenme. Zaten sen küfürbazdın. Öyle hatırlıyorum. Adam da pek iyi birşey değil.

Her şeyi geçtim işhayatına yeni başlamış 20lik memur bir kıza seninle de ortak olalım demek utanmazlık, eşşek kadar 35lik bir adam bu madem ev istiyordu bu zamana kadar aklı nerdeymiş?? Ne yüzsüz, ne berbat bir insandır bu. Bu kızın eti budu, alım gücü ne ki geçmiş karşısına para istiyorsun hem de yaşına başına bakmadan hayvan herif bu ne utanmazlıktır

Valla hızımı alamadım bak konu sahibesi bırak şu asalak tipi konu sahibesi ayağını öpeyim. İlle de evlenicem dersen peşinen söyle ben tek kuruş koyamam, eşşek kadar adamsın bir zahmet eve de para koyuver bir işe yara de bitsin gitsin. Tek kuruş verme.

Son düzenleme:
Zorunlu ve alıklıkları... Ya ne olağıdı, tabii ki evlenen karı koca kredi çekip alıyor evini. Ama senin kaygılanmana gerek yok, nasılsa evlenmeyeceksiniz. Belki ailesinden ev kalan birini bulursun sonra.
Onunkiyle cehenneme gidilir (.)

Valla benim başka kurtuluş yolum olmayacak gibi inşallah öyle olurda bende kurtulurum
niye siz kendi kararınızı verip bu adamla görüşmeme kararı alamıyor musunuz evlenip gelince ne yapacaksınız valla artık metres olmayı bile kabul edecek gibi davranmaya başladınız.
bırakın şu kendini tatmin etmekten başka işe yaramayan size sadece zarar olan adamı

ev falan almaya kalkmayın borcu size kitler malı üstüne alır kalırsın ortada

millet afedersin köprüyü gecene kadar iyi dawranıo seninki köprüyüde bekleyememiş.. yani demek istediğim şimdi flört nişanlılık neyse cicim ayları şimdiden bunların hesabını yapan adam ilerde neler yapmaz…kendinize gelin kendinizi bu kadar degersiz yapmayın.. bn mesela hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum şükür. fakat tanıdıklarım hep eşinin maasıyla yada maddiyatıyla keyfine baktı, bazen bakıyorum kim daha akıllı kim daha güçlü…şimdiden sen herseyi yüklenirsen o yükler sende kalır.. mesela bi arkadasım var bayan esi faturalarıda kredi borcunuda herseyi ona yıkmış

Yani burda tuhaf bulduğunuz şey daha evlenmeden mi bunu söylemesi yoksa ne münasebet ortak almak erkek kendisi tek mi alsın diyorsunuz? İkincisiysr kusura bakmayın da kimsenin size ev alma borcu yok ya, beraber yaşayacaksanız beraber ödeyeceksiniz.

Düzelir belki diye gün sayıyorum ona kötü seviştiğini dahi söylüyorum
Düzelir belki mi? Buna nasil inaniyorsun? Kötü cinsel hayat kötü gider. Cinsel terapi ile belki düzelir. O da belki.
Sen ateşe koşa koşa gidiyorsun. Yüzlerce kadin uyarsa da vazgeçmeyeceksin.

Düzelir belki mi? Buna nasil inaniyorsun? Kötü cinsel hayat kötü gider. Cinsel terapi ile belki düzelir. O da belki.
Sen ateşe koşa koşa gidiyorsun. Yüzlerce kadin uyarsa da vazgeçmeyeceksin.
Göğüslerimden aşagısını öpmüyor gerçekten her erkek böyle mi olur . Cidden merak ediyorum … bi buçuk senedir asla aşağıya doğru inmedi . Bilmiyorum sorun nerede . Geçen ağladım bile ya bu kadar böyle olmaz diye . Beni teselli edişi evlendikten sonra değişecek . O zaman surtunme olmayacak diyor .yani ben bazen rahatlayamıyorum bile adamın umrunda değil ki . Ama ben bi aptal gibi bi çiçeğine kanıyorum

Yalan söylüyor. Evlendikten sonra sihirli değnek değmeyecek. Aynı devam edecek. Evlilikle ne alakası var ön sevişmenin? Millet oralla orgazm yaşatıyor sevgilisine.

Aptal olma sen de. Bin kere dedik psikologa git diye. Dinleyen kim? Ayrılmıştın ne güzel. Niye barışıyorsun? Kendine bu kadar mi saygın yok?

Cezbedici neyi var? 35 yaşına gelmiş, senden 10 yaş büyük, bir dikili ağacı yok. Üstelik devlet memuru oldugu halde. Cebinde akrep var. Bir kez bile evine gelirken alışveriş yapmamış. Bir kez bile cinselliği tam yaşatmamış.

Senden iğreniyor farkinda degil misin? Senden iğrenen adamı ha bire koynuna alip 30 dakika oral yapmayi kendine nasil yediriyorsun? Hiç mi gururun yok? Hiç mi kendine saygın yok?

Son düzenleme:
İnanın bana hayatıma girdiğinden beri bırakın mutlu olmayı kendimi yaşlanmış sanıyorum . Nereden de barışmak istedi o gitmeyince ben gidemiyorum işte … son ayrılışımız da ne güzel bitmişti bi tane üzülmedim . Şimdi yine barıştık ve yine aynı şeyler diyorum kendisine benden iğreniyorsun diyorum bana iğrenmediğini söyleyip duruyor . Ama o şeyleri de yapmıyor bıktım artık ya

Değil. dolandırıcı o bence

Düzelir belki diye gün sayıyorum ona kötü seviştiğini dahi söylüyorum

Bak standart geleneksel kadın tiplemesindesin. Okul bitti işe girildi şimdi bulduğun ilk adamla evlenmen gerekiyormuş gibi düşünüyorsun. Hayır canım saadet zinciri bu değil. Seni beğenip el üstünde tutacak başka adamlar da çıkacaktır. Diünyadaki son insan bı değil. Hele sevgiliyken seni çılgınlar gibi öpüp okşamayan adam sonrasında hiç yapmaz. Böyle sevişirken penetrasyon olmadığı için daha fazla dokunup öpmek ister insan. Adam neresinden tutsan elinde kalıyor. Hiçbir halini beğenmediğin bir adamla neden tekrar barıştın. Onun amacı belli, bu odunlukla kafalayabildiği tek safı elinden kaçırmayıp ihtiyaçlarını karşılatmak aynı zamanda maaşından faydalanmak. Kendinizi kullandırmayın şu mallara ya.

1 gönlünü hoş tutmuyor
2 oturup iki güzel laf söylemiyor
3 gittiği yerde 1 ay kalsa aramıyor, özlemiyor
4 parası bile yok, üzerine kumar oynuyormuş
5 35 yaşında adam gibi sevişmekten bile haberi yok

Ya bunun nesiyle evleneceksin, bas tekmeyi gitsin, tohumun para mı saydın. Seni mutluluktan uçurmayan adamla EV-LE-NİL-MEZ. Kırılacak diye mi korkuyorsun, o seni kırmaktan mutsuz etmekten hiç rahatsız değil yalnız.

Zorunlu, evleniyomusun bu seferde??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…