Bir erkeğin evlenmeden önce evimizi ortak alırız gireriz krediye demesi normal midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu siz sevgili değilsiniz garip bi ilişkiniz var
ayrıca çok düşünme evliliği falan o adam seninle evlenmeyecek ailesi uygun bi tane bulacak yüzük falan takacak sende burada sevgilim ailesi yüzünden başkasıyla nişanlandı ama hala yemek yemeye bana geliyor diye başlık açacaksın

Erkek arkadaşınızı tanımıyoruz önceki konularıda bilmiyorum. Ya dolandırıcı ise. Parayı alıp kaçar ve borçları size yıkarsa??

Herkes öğrendi artık evet evet .. ama evlenmek istediğime emin değilim artık

Valla benim başka kurtuluş yolum olmayacak gibi inşallah öyle olurda bende kurtulurum

Her şeyi sen alacaksın ablam. Kendine ve damada takılacak altınlar da sana ait. Kk adetleri bu şekilde çünkü aa bi dakika nikahtan önce mi diyor… sakın ha uzak dur imzadan önce hiçbir şey alma ortak ödemeye falan razı olma

Aynen adam üzerine evi alsın sonra evlenince bir hakkın olmasın adam otuz beş yasindaysa sende küçük değilsindir evlenmeden ortak mal olmaz .

İşte bende bundan korkuyorum. Ona da söyledim yani ortada hiç bi şey yokken kredi çekeriz onu yaparız bunu yaparız .. en son dedim yahu benim halihazırda borçlarım var zaten borca girmek istemiyorum bi kaç sene dedim . Benim bildiğim kızlar evlenirken yani bunları erkek düşünür dedim . Ama sanki ben erkeğim gibi o gelinliğin telaşına düşeceğime evin ortak ödenmesinin derdindeyim ya

İkiniz de normal değilsiniz ki dediği normal olsun. Borçları bitti, para koydu da kenara yatırım planları yapmaya başladı

Dört dörtlük ev döşeyip sana hediye edeceklerini düşüneceğin bir fanusta büyümemişsindir umarım. İki tarafın da çalıştığı evliliklerde genelde her şeyi çiftler kendi yapıyor. Ha evi evlenmeden alacaksanız kesinlikle evin ortak olduğunu beyan eden bir sözleşme yapın ki yarın başınıza bir iş geldiğinde kazıklanmayın. Ayrıca evlenip de halen ailene yardım edebilmen zor. Kendilerine yetecek durumdaysalar yardımı kesip kendi ailen için çalışman gerekecek. Bunu yapamayacaksan evlenip de elin adamını zora sokma.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam sen de 30lu yaşlarındaydın, sen neden birikim yapmadın çalıştığın halde

35 yaşına kadar kenara bişi koyamayan bu yaştan sonrada yapamaz çünkü darlığa alışık değil borç ödemek kolay değil öyle geleni yiyip harcamış hastalık olur falan ozaman tamam ama adam yiyip içip gezmeye alışmış yaşlar genç olsa yapamaz okuldu işe yeni başlama falan ama 35 yaş yahuu zor bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…