- Konu Sahibi zorunlualann
Eski sevgilisine hala aşık olup, onu size anlatan kişiyle mi evleniyorsunuz? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Evlenme teklifi etti mi?
Neden inanmadım?
Neden inanmadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazacaktım ama nicki görünce vazgeçtim.Bir erkeğin evlenmeden önce çekeriz kredi alırız ortası bir ev demesi veya eşyalarımızı ortak alırız demesi normal midir ? Her evlenirken böyle mi oluyor ? Erkek arkadaşım ile barıştık evlilik konusu açıldığında böyle söylüyor … bugün bende dayanamayıp hali hazirda kredi ödemelerimin olduğunu aileme de biraz destek çıkmaz istediğimi söyledim. Daha evlenmeden nasıl olacak stresine giriyorum neden bunları ben düşünüyorum dedim . Gerçekten anlam veremiyorum. Kendisi 35 yaşında evi yok arabası yok ailesi ile yaşıyor. Bu yola girsek ben nasıl kredi çekip bi de onu ödeyeceğim. Belki de doğru olan ikimizinde ortak bi ev almasıdır . Bilmiyorum. Yani nasıl olacak inanın ben bilmiyorum, nasıl düşünmem gerektiğini de bilmiyorum.
Daha ne diyo ya burda millet buna eminken halen kendini bunla mi kandırıyorsunHerkes öğrendi artık evet evet .. ama evlenmek istediğime emin değilim artık
O eski sevgiliyle geçen ki kavga sonrası kız kıza da oturdular. Öyle demişti bi önceki konuda.Eski sevgilisine hala aşık olup, onu size anlatan kişiyle mi evleniyorsunuz? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Evlenme teklifi etti mi?
Neden inanmadım?
O kurban mundar olur valla yazık öküzeKurbanda adamla bir öküze ortak gir bakalım bir dene test et oluyor mu bu adamla. Sonra ortak bir eve de girersiniz duruma göre.
Ben sizin ne beklediğinizi anlamadım. Neden sadece erkek aşkadaşın evin derdine düşüyormuş?İşte bende bundan korkuyorum. Ona da söyledim yani ortada hiç bi şey yokken kredi çekeriz onu yaparız bunu yaparız .. en son dedim yahu benim halihazırda borçlarım var zaten borca girmek istemiyorum bi kaç sene dedim . Benim bildiğim kızlar evlenirken yani bunları erkek düşünür dedim . Ama sanki ben erkeğim gibi o gelinliğin telaşına düşeceğime evin ortak ödenmesinin derdindeyim ya
Tapu ortak olamıyor mu ki?Siz bu kisi ile evlenmek istediginize emin misiniz? Onceki konulariniza istinaden soruyorum. Bence nikah yapmadan ev almayin, evlenmeden once edinilmis mal oldugu icin kredisini odeyip soz hakki sahibi olmadiginiz bir eviniz olmasi cok olasi bu kisiyle.
Ayrica hala etraftan sakliyor mu iliskinizi? Is arkadaslariniz, arkadas cevreniz, aileleriniz biliyor mu sevgili oldugunuzu?
Sanki çok geleneklerine bağlı yaşıyorsun da burada kız/erkek tarafı tribine girdin.Benim bildiğim kızlar evlenirken yani bunları erkek düşünür dedim
Ne demek kurtuluş yolum yok? Tehdit mi ediyor?Valla benim başka kurtuluş yolum olmayacak gibi inşallah öyle olurda bende kurtulurum
Tapu ortak olamıyor mu ki?
Kredi ile alacaklari icin kredi kimin uzerine olursa tapu onun olur
Alırlar evi o adam krediyi sana yükler
Arada gelir bide sevişir gider
Kendini tatmin eder bunu nasıl yapar burdaki herkes biliyor
Ne evlenirsin nede borçtan kurtulursun
Bu detayı bilmiyordum, teşekkür ederim.Kredi ile alacaklari icin kredi kimin uzerine olursa tapu onun olur