- 3 Şubat 2018
- 25.841
- 111.144
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
%100000000000
Yani kaçtır yazıyorum bu adam bir şerefsiz, bir o.ç. bu konu sahibesi gelip hala konu açıyor
Adamın tonla borcu varmış kumardı iddiaydı takmış, cebinde beş kuruş yok gelmiş bu kızdan her seferinde para istiyor, bu konu sahibesi de parayı çıkarıp veriyor. Şimdi de adam diyor ki evlenmeden önce alalım tapu benim olsun, konu sahibesini eşşek yerine koymaya devam ediyor.
Adam bu yaşa kadar yemiş içmiş kumar borcu takmış eee nerdeymiş aklı madem evlencektin sırtında cekete geldin yetmiyor bu kızdan da habire para istiyorsun şerefsiz demezler mi? 35e gelmiş dikili ağazı olmayan herife sen mi ev alıp borç ödeyeceksin bir de öleyim
Kaçtır yazıyorum bu adam şe-ref-siz, ablacım ayrıl artık ayrılmayacaksan da konu açma bu iğrenç tiple ilgilli saçımızı başımızı yoldurdun senin yüzünden pazar pazar hayattan nefret ettim yahuuu
Gerçekten bu konu sahibesinden zeka geriliği olduğunu düşünüyorum çalıştığı yerde de çalışamıyorsun demişler zaten acilen bir doktora görünmeli.
O zaman konu sahibi neden evlenmek istedigini daha da cok anlamadim. Böylelerini nerden buluyorlar