- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
Degerli Arkadaslar,bugun okulda arkadasim, esinin eve gelmediginden, tum yukun kendi uzerinde oldugundan ,artik dayanamadigindan bahsederken bir de demesin mi?Ayrilirdim ama erkek kuzenimin basina gelenlerden sonra ayrilmayi dusunmem bile.Efendim kuzeni 5 yasindayken babasi baska bir kadinla gitmis ve evladini hic aramamis,ilgilenmemis.Ama annesi oglunu PASA gibi buyutmus.Zaten arkadasim cevremizde o kadar kalabalik bir aileyiz ki hic babasizligini hissettirmedik.Kuzeni Universiteyi okumus Iyi bir meslek sahibi olmus ama surekli babasiz buyumesini o kadar problem etmis ki.Evlenecegi kiz icin annesi ve yakin cevresi "Evladim bu kiz evlenilecek bir kiz degil yasantisi bozuk dendiginde bile"Ne sandiniz benim gibi ailesiz birini ancak boyle bir kiz kabul ederdi"demis.Arkadasim kuzeninin annesinin evladi icin, bir suru terapi aldirdigini hatta burnunu bile estetik yaptirmak istemis bunu bile sagladigini...kisacasi emekler harcayip yetistirdigi evladinin hala BABA takintisini bir turlu atlatamadigini ve kadincagiz daha beter acilar cektigini belirtti.Sizden ricam ayrilan -ki kadin bunu secmemis adam baska bir kadin bulup gitmis-tum ailelerin cocuklari boyle heba olup kendilerini degersiz mi goruyorlar?Bu cocuklarin duzelmesi icin anneler nasil davranmali?Gercek yasanti ornekleri istiyorum yazmaya istekli misiniz????
Son düzenleme: