- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 98
- 32
Tek dusuncem oydu ailemde arkasini dondu bana ama simdi yeniden plan yapiyorum nalcam diyeHepsini okuyamadım bunaldım tüm pis özellikler esinizde ve ailesinde mevcut bunlarla nasıl yasıyosunuz kaçın kurtulun hemeennnn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek dusuncem oydu ailemde arkasini dondu bana ama simdi yeniden plan yapiyorum nalcam diyeHepsini okuyamadım bunaldım tüm pis özellikler esinizde ve ailesinde mevcut bunlarla nasıl yasıyosunuz kaçın kurtulun hemeennnn.
2 üniversite bitirdim zatenSen susmussun eşin tepeye cıkmıs sen ses etmemissin calısmadıgın icin insan yerine koyulmamısısn yengesini coo sevıyorsa acsın koynunu alsın ozmn senle neden evli kalıyor sana çin işkencesi yapıyor bu aile bence oku bişey yap bak o cocugada yazık iş bul ayrıl ne yap et
Tesekkur ederimOy kıyamam dertleşmek için istediğin zaman Bn hep burdayım
Hayir degiller otur oturdugun yerde diyorlarben delirirdim galiba.... bırakın gidin aileniz arkanızdamı...
Tamam ozmn ne sizi engelliyor ?2 üniversite bitirdim zaten
Oglum konusma terapisi aliyor ve kres. Oglumun egitimi ce psikolojisi icin dayaniyorum. Cunki tek basima maddi anlamda ustesinden gelemem ustelik bu donemde cok salfiran olcak. Ailem arkam da olsa calisirdim onlarla oturur bir sure hallederdim ama gorulen o ki yanlarina gidersem pek de huzurlu ortam beni beklemiyor. Oglum buyuse iyice konussa devlet okulunada verir gecinmeye calisirim
Ne demek her daimTesekkur ederim
Daha da çok üzüldüm. Resmen içime öküz oturdu. Kocan bencil saygısız ve vicdansız, aileninde ondan aşağı kalır yanı yok.
gerçekten böyle adamlar varmı, yoksa bazı kadınlarmı adamları bu hale getiriyorlar...4 bucuk yildir evliyim. Sozde evlilik diyelim cunku bu evde esimin hayatinda kendimi sığıntı hissediyorum. 3 yasinda oglum var. Bu zamana kadar hayatimiz hep kavgayla gecti hicbirseyimi begenmez hep elestirir . Evde durdugu zamanlar da napcak derim tabak pis mi kalmis firlatir atar kafama gelmisligide var. Anneligime laf eder oglum gec konusmaya basladi sen annemisin hicsin kadinda değilsin. Bunu derken kendisi herseyi arkadaşlarıyla yapar bizi hicbir planina katmaz evde anneogul otururuz gezersek oglumun elinden tutarim gezerim. Annesi ablasi yengesi onlari hep ustte tutar benden. Annesiyle ablasi karsimda oturuyor. Bu zamana kadar kaynanamda cok cektirdi hemde ne cektirme. Ablasi annesinden ayrilamadigi icin kaynanasinin yanindaki kendi evine gitmeyip annesinin altinda kira tuttu. Ama bana gelinlik ogretirler. Hasta oldum bunlar yuzunden.insan yengesi icin karisinin bogazini sıkar mi yapar. Yengesiyle kuzenini sevmiyorum fesat insanlar ve evlilik hazirligimda burnumdan getirdiklerinden gorusmek istemiyorum. Esimde onlarla bitanemli konusuyor oderece yakin. Ama benim ailemle de hoc gorusmek istemez ailem dedigim yenge menge zaten gitmez gelmez. Anne baba. Ama kendisi yengesine dahi yalakalik yapmami ister. Birde bizim evimiz giriste ben de memnun degilim hep bir ust kata cikalim diye hayal kuruyorum esimde iyi kazaniyor ama heo kazandigini arabaya verir.luks modellere biner. Neyse birikim de yapti bu ara bende bir heyecan kesin evi degistirirz. Bir gun yine küsüz bir baktim evde tapu annesiyle ortak yazlik almis haberim dahi yok. Bir guzel tum parayida vermis ustelik villa. Ama kaynanam icini begenmemis restore etmek icinde bir guzel para almis arabayıda satisa koydurmus . Evladimin gelecegi hayalim bir yazlik sevdasina gitti yine sustum yerime oturdum. Ama durum su biz tum paramizi verirken ben asla bu eve karismicakmisim. Bu ev kaynanaminmis tapu esimin olmasina ragmen duzeni esyasi mutfafgı misafir gibi gitcekmisim. Esime soyle sirayla gidelim diyorum hayir orasi annemin hadi onada tamam dedim. Sonra birde benin gornedigim yazliga yengesi kiz kuzeni gidip gordu . Ustelik ev icin whatsapp grubu kurmuslar bunlar bayagi bizim evimiz tarzinda konusuyorlar yerlesmisler esim olacak da suscaksin tabiki ben onlarla zaman gecirmek ayni evde kalmak istemiyorum desemde suscakmisim bayranlarda orda geccekmis beraber haftasonlarında ama benim tarafim asla gelemezmis kaynanam misagire izin vermiyor benden zaten ailenle soğuklar artik napayim doldun taştım. He ailem mi gelinlikle ciktin kefenle girersin kafasinsalar. Bana hep bosanirsin calisirsin derken gecem gidisimde ciddiyetimi gorunce ben bosancam netken kafani tastan tasa vur kopel gobi caliscan cocuguda alir babasi senden sap gibi kalirsin adin da cikar yenge icinmi ayrılır soylemleriyle karsilasinca insanin kendinden baska caresi yok anladim yani boşanmam cok.zor oglum buyuyene kadar . Ama vok doluyum hanimlar kocama sevgim saygim kalmadi yalandan evlilik beni sevmeyen saymayan bir adamlayim.ayni yataga girmek dahi iskenceye döndü. Simdi sehir disinda yazlik tadilatinda oglumla o kadar huzurluyumki ailemede artik gitmemeye karar verdim. Herkese cok kirginim cok pismanim cok yalnizim dertlescek dostum dahi yok agrima gidiyor cok cok
Kolay miymis o kadar?Oglumu sana vermem 7 yasinda senden alcam haberin olsun diyor
Üzülme öyle bir boşanırsın ki çatır çatır nafaka da alırsın o villanın da yarısını alırsın direk. Ailen arkanda durmuyorsa durmasın sen kendine ve oğluna yeni bir gayat kurmalısın kölemisin sen eşin kim ailesi kim? Yapma canım kendini böyle bir adama mahkum etme sakın kararlı ol gerisi çok kolay inan buna.4 bucuk yildir evliyim. Sozde evlilik diyelim cunku bu evde esimin hayatinda kendimi sığıntı hissediyorum. 3 yasinda oglum var. Bu zamana kadar hayatimiz hep kavgayla gecti hicbirseyimi begenmez hep elestirir . Evde durdugu zamanlar da napcak derim tabak pis mi kalmis firlatir atar kafama gelmisligide var. Anneligime laf eder oglum gec konusmaya basladi sen annemisin hicsin kadinda değilsin. Bunu derken kendisi herseyi arkadaşlarıyla yapar bizi hicbir planina katmaz evde anneogul otururuz gezersek oglumun elinden tutarim gezerim. Annesi ablasi yengesi onlari hep ustte tutar benden. Annesiyle ablasi karsimda oturuyor. Bu zamana kadar kaynanamda cok cektirdi hemde ne cektirme. Ablasi annesinden ayrilamadigi icin kaynanasinin yanindaki kendi evine gitmeyip annesinin altinda kira tuttu. Ama bana gelinlik ogretirler. Hasta oldum bunlar yuzunden.insan yengesi icin karisinin bogazini sıkar mi yapar. Yengesiyle kuzenini sevmiyorum fesat insanlar ve evlilik hazirligimda burnumdan getirdiklerinden gorusmek istemiyorum. Esimde onlarla bitanemli konusuyor oderece yakin. Ama benim ailemle de hoc gorusmek istemez ailem dedigim yenge menge zaten gitmez gelmez. Anne baba. Ama kendisi yengesine dahi yalakalik yapmami ister. Birde bizim evimiz giriste ben de memnun degilim hep bir ust kata cikalim diye hayal kuruyorum esimde iyi kazaniyor ama heo kazandigini arabaya verir.luks modellere biner. Neyse birikim de yapti bu ara bende bir heyecan kesin evi degistirirz. Bir gun yine küsüz bir baktim evde tapu annesiyle ortak yazlik almis haberim dahi yok. Bir guzel tum parayida vermis ustelik villa. Ama kaynanam icini begenmemis restore etmek icinde bir guzel para almis arabayıda satisa koydurmus . Evladimin gelecegi hayalim bir yazlik sevdasina gitti yine sustum yerime oturdum. Ama durum su biz tum paramizi verirken ben asla bu eve karismicakmisim. Bu ev kaynanaminmis tapu esimin olmasina ragmen duzeni esyasi mutfafgı misafir gibi gitcekmisim. Esime soyle sirayla gidelim diyorum hayir orasi annemin hadi onada tamam dedim. Sonra birde benin gornedigim yazliga yengesi kiz kuzeni gidip gordu . Ustelik ev icin whatsapp grubu kurmuslar bunlar bayagi bizim evimiz tarzinda konusuyorlar yerlesmisler esim olacak da suscaksin tabiki ben onlarla zaman gecirmek ayni evde kalmak istemiyorum desemde suscakmisim bayranlarda orda geccekmis beraber haftasonlarında ama benim tarafim asla gelemezmis kaynanam misagire izin vermiyor benden zaten ailenle soğuklar artik napayim doldun taştım. He ailem mi gelinlikle ciktin kefenle girersin kafasinsalar. Bana hep bosanirsin calisirsin derken gecem gidisimde ciddiyetimi gorunce ben bosancam netken kafani tastan tasa vur kopel gobi caliscan cocuguda alir babasi senden sap gibi kalirsin adin da cikar yenge icinmi ayrılır soylemleriyle karsilasinca insanin kendinden baska caresi yok anladim yani boşanmam cok.zor oglum buyuyene kadar . Ama vok doluyum hanimlar kocama sevgim saygim kalmadi yalandan evlilik beni sevmeyen saymayan bir adamlayim.ayni yataga girmek dahi iskenceye döndü. Simdi sehir disinda yazlik tadilatinda oglumla o kadar huzurluyumki ailemede artik gitmemeye karar verdim. Herkese cok kirginim cok pismanim cok yalnizim dertlescek dostum dahi yok agrima gidiyor cok cok
Sayır satır atlaya atlaya okudum....eşinizle konuşamıyor musunuz neden size karşı böyle tavrınız tarzınız kültürünüz mü farklı vardır bunun bi sebebi belki çözülebilir ne evlilikler erkekler gördüm duydum kedi köpek gibi olup sonra vıcık vıcık aşk yaşayan madem boşanamıyorsun bari eşinden elini eteğini çekme evliliğin için eşini tekrar kazanmak için bişeyler yap çıkmadık candan umut kesilmez....neden meydanı yengelere kv kuzenlere bırakıyorsun güçlü olun eşde senin evde herkes haddini bilsin4 bucuk yildir evliyim. Sozde evlilik diyelim cunku bu evde esimin hayatinda kendimi sığıntı hissediyorum. 3 yasinda oglum var. Bu zamana kadar hayatimiz hep kavgayla gecti hicbirseyimi begenmez hep elestirir . Evde durdugu zamanlar da napcak derim tabak pis mi kalmis firlatir atar kafama gelmisligide var. Anneligime laf eder oglum gec konusmaya basladi sen annemisin hicsin kadinda değilsin. Bunu derken kendisi herseyi arkadaşlarıyla yapar bizi hicbir planina katmaz evde anneogul otururuz gezersek oglumun elinden tutarim gezerim. Annesi ablasi yengesi onlari hep ustte tutar benden. Annesiyle ablasi karsimda oturuyor. Bu zamana kadar kaynanamda cok cektirdi hemde ne cektirme. Ablasi annesinden ayrilamadigi icin kaynanasinin yanindaki kendi evine gitmeyip annesinin altinda kira tuttu. Ama bana gelinlik ogretirler. Hasta oldum bunlar yuzunden.insan yengesi icin karisinin bogazini sıkar mi yapar. Yengesiyle kuzenini sevmiyorum fesat insanlar ve evlilik hazirligimda burnumdan getirdiklerinden gorusmek istemiyorum. Esimde onlarla bitanemli konusuyor oderece yakin. Ama benim ailemle de hoc gorusmek istemez ailem dedigim yenge menge zaten gitmez gelmez. Anne baba. Ama kendisi yengesine dahi yalakalik yapmami ister. Birde bizim evimiz giriste ben de memnun degilim hep bir ust kata cikalim diye hayal kuruyorum esimde iyi kazaniyor ama heo kazandigini arabaya verir.luks modellere biner. Neyse birikim de yapti bu ara bende bir heyecan kesin evi degistirirz. Bir gun yine küsüz bir baktim evde tapu annesiyle ortak yazlik almis haberim dahi yok. Bir guzel tum parayida vermis ustelik villa. Ama kaynanam icini begenmemis restore etmek icinde bir guzel para almis arabayıda satisa koydurmus . Evladimin gelecegi hayalim bir yazlik sevdasina gitti yine sustum yerime oturdum. Ama durum su biz tum paramizi verirken ben asla bu eve karismicakmisim. Bu ev kaynanaminmis tapu esimin olmasina ragmen duzeni esyasi mutfafgı misafir gibi gitcekmisim. Esime soyle sirayla gidelim diyorum hayir orasi annemin hadi onada tamam dedim. Sonra birde benin gornedigim yazliga yengesi kiz kuzeni gidip gordu . Ustelik ev icin whatsapp grubu kurmuslar bunlar bayagi bizim evimiz tarzinda konusuyorlar yerlesmisler esim olacak da suscaksin tabiki ben onlarla zaman gecirmek ayni evde kalmak istemiyorum desemde suscakmisim bayranlarda orda geccekmis beraber haftasonlarında ama benim tarafim asla gelemezmis kaynanam misagire izin vermiyor benden zaten ailenle soğuklar artik napayim doldun taştım. He ailem mi gelinlikle ciktin kefenle girersin kafasinsalar. Bana hep bosanirsin calisirsin derken gecem gidisimde ciddiyetimi gorunce ben bosancam netken kafani tastan tasa vur kopel gobi caliscan cocuguda alir babasi senden sap gibi kalirsin adin da cikar yenge icinmi ayrılır soylemleriyle karsilasinca insanin kendinden baska caresi yok anladim yani boşanmam cok.zor oglum buyuyene kadar . Ama vok doluyum hanimlar kocama sevgim saygim kalmadi yalandan evlilik beni sevmeyen saymayan bir adamlayim.ayni yataga girmek dahi iskenceye döndü. Simdi sehir disinda yazlik tadilatinda oglumla o kadar huzurluyumki ailemede artik gitmemeye karar verdim. Herkese cok kirginim cok pismanim cok yalnizim dertlescek dostum dahi yok agrima gidiyor cok cok
Kuzum esin seni köle pazarindan falan mi aldığını sanıyor. Dinimizde senin yerinden haberi yok mu ? Bu ne hatır gönül bilmezlik. Belki bunu demem dogru olmaz ama biraz fazla mi sustun zamanında. Yani haklı olduğun zamanlarda haksiz gibi mi davrandin? Tabir yerindeyse tepene çıkmış. Senin bu evlilikle ilgili aklından geçen ille bir çözüm vardır. Sadece karar veremiyorsundur. Güçlü ol bunu hissettir ona. Saygılı ol yani saygı ve gücü bazen çok yanlış anlıyoruz. omuzlarin düşmesin sen herşeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsin. Güzelleştirmek için denemedigin yol varsa deneyebilirsin. Ama benden bu kadar diyorsan kaya gibi sağlam dur. Asla ama asla hiç kimseye karşı içinde kotuluk barindirma. Her akşam başını rahat koy yastığına bu mükemmel bir duygu. Eğilme ve ezilme sen çok değerlisin. denemedigin bir yol varsa dene derken içime sinmedi kendi söylediğim. Bunu da itirafedeyim. Işin ne zor ya Rabbim öyle güzel çözsün ki ruya mi bu diye şaşırıp kal inşallah. Özgürlüğüne kavusmanı dilerim ben açıkçası.. Bisey daha diyeyim mi? hangi sehirdeysen kalkıp gelip sen de oğlunu da alip kacirasim geldi.4 bucuk yildir evliyim. Sozde evlilik diyelim cunku bu evde esimin hayatinda kendimi sığıntı hissediyorum. 3 yasinda oglum var. Bu zamana kadar hayatimiz hep kavgayla gecti hicbirseyimi begenmez hep elestirir . Evde durdugu zamanlar da napcak derim tabak pis mi kalmis firlatir atar kafama gelmisligide var. Anneligime laf eder oglum gec konusmaya basladi sen annemisin hicsin kadinda değilsin. Bunu derken kendisi herseyi arkadaşlarıyla yapar bizi hicbir planina katmaz evde anneogul otururuz gezersek oglumun elinden tutarim gezerim. Annesi ablasi yengesi onlari hep ustte tutar benden. Annesiyle ablasi karsimda oturuyor. Bu zamana kadar kaynanamda cok cektirdi hemde ne cektirme. Ablasi annesinden ayrilamadigi icin kaynanasinin yanindaki kendi evine gitmeyip annesinin altinda kira tuttu. Ama bana gelinlik ogretirler. Hasta oldum bunlar yuzunden.insan yengesi icin karisinin bogazini sıkar mi yapar. Yengesiyle kuzenini sevmiyorum fesat insanlar ve evlilik hazirligimda burnumdan getirdiklerinden gorusmek istemiyorum. Esimde onlarla bitanemli konusuyor oderece yakin. Ama benim ailemle de hoc gorusmek istemez ailem dedigim yenge menge zaten gitmez gelmez. Anne baba. Ama kendisi yengesine dahi yalakalik yapmami ister. Birde bizim evimiz giriste ben de memnun degilim hep bir ust kata cikalim diye hayal kuruyorum esimde iyi kazaniyor ama heo kazandigini arabaya verir.luks modellere biner. Neyse birikim de yapti bu ara bende bir heyecan kesin evi degistirirz. Bir gun yine küsüz bir baktim evde tapu annesiyle ortak yazlik almis haberim dahi yok. Bir guzel tum parayida vermis ustelik villa. Ama kaynanam icini begenmemis restore etmek icinde bir guzel para almis arabayıda satisa koydurmus . Evladimin gelecegi hayalim bir yazlik sevdasina gitti yine sustum yerime oturdum. Ama durum su biz tum paramizi verirken ben asla bu eve karismicakmisim. Bu ev kaynanaminmis tapu esimin olmasina ragmen duzeni esyasi mutfafgı misafir gibi gitcekmisim. Esime soyle sirayla gidelim diyorum hayir orasi annemin hadi onada tamam dedim. Sonra birde benin gornedigim yazliga yengesi kiz kuzeni gidip gordu . Ustelik ev icin whatsapp grubu kurmuslar bunlar bayagi bizim evimiz tarzinda konusuyorlar yerlesmisler esim olacak da suscaksin tabiki ben onlarla zaman gecirmek ayni evde kalmak istemiyorum desemde suscakmisim bayranlarda orda geccekmis beraber haftasonlarında ama benim tarafim asla gelemezmis kaynanam misagire izin vermiyor benden zaten ailenle soğuklar artik napayim doldun taştım. He ailem mi gelinlikle ciktin kefenle girersin kafasinsalar. Bana hep bosanirsin calisirsin derken gecem gidisimde ciddiyetimi gorunce ben bosancam netken kafani tastan tasa vur kopel gobi caliscan cocuguda alir babasi senden sap gibi kalirsin adin da cikar yenge icinmi ayrılır soylemleriyle karsilasinca insanin kendinden baska caresi yok anladim yani boşanmam cok.zor oglum buyuyene kadar . Ama vok doluyum hanimlar kocama sevgim saygim kalmadi yalandan evlilik beni sevmeyen saymayan bir adamlayim.ayni yataga girmek dahi iskenceye döndü. Simdi sehir disinda yazlik tadilatinda oglumla o kadar huzurluyumki ailemede artik gitmemeye karar verdim. Herkese cok kirginim cok pismanim cok yalnizim dertlescek dostum dahi yok agrima gidiyor cok cok