• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Gözünde Sonradan Kıymete Binmek...

Ona bir şans vereyim mi?

• Hayır, uzak dur. Yine kullanılıyor olabilirsin.

• Evet, bir şans vermelisin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok açık konuşacağım, biraz uzun olacak, okumanızı ve bana akıl vermenizi çok isterim. Tecrübelerinizi, düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın. Zor durumdayım...

Okulun ilk başlarında çok hoşlandığım, hatta aşık olduğum birisi vardı, adı X olsun. Çok şımarık, kendini beğenmiş bir kızla birlikteydi; kız bunu sürekli hepimizin içinde aşağılardı, parası da boldu, X hiç sesini çıkaramazdı, ne dese tamam dersi, eğerdi boynunu. Ben de görüntüde X'in arkadaşıyım. Görüntüde tabi, içten içe çok seviyordum ama sonuçta sevgilisi vardı yani, doğru değildi. Evet, ne kadar ne için birlikte olduğu belli olsada vardı sevgilisi.

Şimdiki aklımla düşünüyorum da, X ile yakın arkadaş gibi olduğum zamanlarda anladı bence ona içten içe aşık olduğumu. Canı sıkıldığında beni arardı, üzgünken arardı, ağlarken arardı, kız onu üzdüğünde sarhoşken arardı, ona ne kadar huzur verdiğimi falan filan anlatırdı işte. Ama mutluyken hiç, formaliteden nasılsın iyi misin falan... Hatta ara ara görmezden gelirdi okulda, kendimi paralardım görsün diye el sallardım herkes bakardı ama ne hikmetse o fark etmezdi. Ne de olsa tek mesajına destanlar yazan bir salaktım ben, çantada kekliktim anlayacağınız. Mesela mesajlarıma görüldü atardı, iki iki gün bile cevap vermediği olurdu am o mesaj attığında ben salisesinde cevap verirdim, öyle bir salaktım. Aptal aşık yani bildiğiniz. Ama üzülse, ağlasa, o kızla kavga etseler hemen beni arardı.

Aşık olduğumu anlamış ya, şimdi düşünüyorum da kullanmış sanki beni hep yedekte tutmuş.

O zamanlar hiç tercih edilecek bir yanım yoktu, gerçekten yoktu. Farkındaydım ben de bunun. Zaten hiç öyle cezbeden bir tarafım yoktu kimse için. Ama bazen öyle konuşurdu ki benle onun da neni sevdiğine inanırdım.

Okulun ilk zamanları ile bu son zamanları arasında benim açımdan çok değişim oldu. Hem dış görünüş, hem karakterim anlamında. Değiştirdim biraz kendimi. Bunu biraz anlayınca, kullanıldığımı yani, kendimi çektim birden. Uzun zaman oldu hiç konuşmadık. İyi arkadaş gibiydik önceden ama artık gördüğümde selam bile vermiyordum, görmezden geliyordum. Yani her defasında X tarafından eziklenen, o istediğinde görüşülen, kullanılan bir kız değildim artık. Derdini dinlemedim, telefonlarını açmadım, yardıma her ihtiyacı olduğu anda yanında bitmedim. En güzeli de bie gün beni seveceği hayalini kurmadım daha fazla. Kendimi daha fazla kullandırmayınca çok değiştiğimden, artık beni tanıyamadığından yakınmaya başladı.

Birkaç ay önce de ayrılmış o kızdan, yeni öğrendim. Senin için ayrıldım, sana aşık oldum, benim için doğru kişi sensin, sende huzur buluyorum, gibi şeyler söyleyip duruyor. Peşimden hiç ayrılmıyor, nereye gitsem o da orada. Bu arada o kız ve grubu bana düşman olmuş durumda, sanırım ona söylemiş bunu.

Ama gelin görün ki ben hiç eskisi gibi hissetmiyorum X'e karşı. Tamam seviyorum hala, ama ne bileyim içimde bazı şeyler kırıldı artık. Eskisi gibi değilim, ona güvenemiyorum ve eskiden kullanıldığımı hatırlıyorum sürekli.

Şunu da özellikle belirteyim, evet yanında olmak onunla konuşmak istedim ama sevgilisi olduğunu bildiğim için araöızda hep bir mesafe vardı. Yani o tarz bir insan değilim.

Beni bir arkadaşınız/kardeşiniz gibi düşünün. Ne yapmamı önerirsiniz, düşünceleriniz neler? Güven olur mu sizce? Teşekkür ederim şimdiden.
hep tahmini şeyler yazmışşsınız...birde onun düşüncelerini öğrenmek gerek..kullanılmaksa eğer, kendin buna izin vermişsin...bana göre kullanılmak değil, samimi arkadaş lık...sadece sen, şu anda ona eskisi gibi aşık değilsin...

hep tahmini şeyler yazmışşsınız...birde onun düşüncelerini öğrenmek gerek..kullanılmaksa eğer, kendin buna izin vermişsin...bana göre kullanılmak değil, samimi arkadaş lık...sadece sen, şu anda ona eskisi gibi aşık değilsin...
Ona eskisi gibi aşık olmadığım doğru. Ama merak ediyorum: Final haftası notları aldıktan sonra mesajlara günler sonra cevap vermemek samimi arkadaşlık mı oluyor? Ya da gördüğü halde görmemezlikten gelmek? Evet, buna ben izin verdim. Zaten kendime kızdığım ve değiştirdiğim nokta bu

Ona eskisi gibi aşık olmadığım doğru. Ama merak ediyorum: Final haftası notları aldıktan sonra mesajlara günler sonra cevap vermemek samimi arkadaşlık mı oluyor? Ya da gördüğü halde görmemezlikten gelmek? Evet, buna ben izin verdim. Zaten kendime kızdığım ve değiştirdiğim nokta bu
Kendine kızmana sebep olmuş birini affetme yoksa ilerde kendini affetmezsib

Hanımlar, ona güvenmiyorum evet. Sınıfta herkes anlamış durumu, herkes imalı imalı bakıyor ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum. X bana dün ikimizi de üzeceğin kararlar veriyorsun, ben seni gerçekten seviyorum senin de beni sevdiğini biliyorum tarzı şeyler yazmış. Engellemek istiyorum ama bir hanımefendi o yokmuş gibi davran demişti bana. Ama her gün böyle mesajlar almak beni çok boğuyor

Hayir hic gerek yok. O yokmus gibi yasamaya devam et. Karsina tertemiz bir sevgi ile biri cikacaktir elbet.
Kizla her arasi bozuldugunda gelip sana aglayan adami ne yapacaksin Allah askina. Bak boyle dusununce bir soğuma geliyor.
Evet engellemeyim, o yokmuş gibi davranayom ama her gün mesaj atması o kadar zorluyor ki sinirlerimi. Sus, yazma desem de nafile. Kabalaşmak, çirkinleşmek istemiyorum

o ne ya
düşünsene onun hayalinde sen hep evi çekip çevireceksin her şeyi halledeceksin hem güzelsin akıllısın ohoo tabi ister
her kıymet bilene gitmen gerekmiyor
bana güven vermedi çocuk bilmiyorum...
O nasıl söz kız her kıymet verene derken ? Ben anlamadım :KK70:

Adam sizi sevmiyor, eski sevgilisinden sıkılınca bu kız( siz) hep yanımdaydı ,beni seviyordu, şimdi değişti ilgi çekici de oldu bir denesem onda ne olur ki diye düşündü bana kalırsa. Ben guvenemezdim böyle birine. Çünkü iki gün sonra gerçekten hoşlanacağı biri çıkınca sizi umursamadan bırakabilir.

Sen neden ikilemde kaldın ki sanırım yarim kalan bir şey vardı içinde o tamamlansın istedin ondan sordun , bu kadar görmemezlikten gelip seni yeri gelip adam yerine koymayan bir insan bu , illaki bir şey var bence ki sana ne zaman sonra gelmiş , sen ki şuan oldun ee bu yaşanalar olsun , geçmişi olsun aklina takılır hiç .Bulaşma kuzummm hazır hislerini de koparmismen yoluna bak illaki biri çıkar

Bence hiç o olaylara girmeyin artık. Merhaba merhaba. Sizin özünüzü değil değişmiş halinizi sevmiş ya da dikkatini çekmiş her neyse... Maymun iştahlı gibi biraz. Hani filmlerde olur ya, deli gibi seven esas kız, bakımsızdır, çirkin gelir esas oğlana, kankadır ancak o kız. En süslü, kendini beğenmiş kızdır sevgilisi de. Sonra bu esas kız bi değişir, bi güzelleşir ki esas oğlanın aklı başından gider, sevgilisini şutlayıp ona kur yapar sürekli. Ben hep kızardım o esas kıza, böyle oynak, dönek bir erkeğe güvenip kabul ettiği için. Hiçte mutlu sonla bitmezdi bence, kız için mutsuz sondu aslında çünkü bu çocuk daha kaç kişiye fırıldak olacaktı kimbilir. Yani seni sen olduğun için sevsin biri, her halinle sevsin.

Senin ters cins versiyonuna birebir ben şahit oldum.
Üniversitede kız arkadaşıma yine ortak bir erkek arkadaşımız aşıktı ama kızın sevgilisi vardı tezini ödevlerini hep aşık olduğunu adı gibi bildiği çocuğa yaptırdı ahh neler neler..ööyle kullandı çocuğu çocukta bunu biliyordu ama yine de yaptı ödevlerini arka bahçesi oldu kızın sırf ona yakın olabilmek için ne istese yaptı..
Sen de aynısın çocuğun seni kullandığını biliyorsun yine de bile bile yapıyorsun onu hissetmek için ..
Eğer sana gerçekten aşık olmuşsa sana asla en ufak iş buyurmaz tam tersi senin üzerindeki yükü sırtlanır bak bu senin eşiğin olsun sana abla tavsiyesi

Vallahi sen cok akilli kizsin. Yeniden sans versen de ne yapacagini bilirsin vermesen de. Ben sans verilmezi isaretledim ama durumundan yasinin biraz kucuk oldugunu dusunuyorum. Pisman olmamak icin bir deneme yapabilirsin ya da kendine guvenmiyosan hic bulasmayabilirsin. Ama nedense ben sana guvendim :)

Kesinlikle uzak dur canm.Mesafe koyman cazip geldi beyefendiye bizim esas kıza bi bakayım demiş.Bi bakmasına izin verme sakın.Şu anki halinle seni seven biri mutlaka karşına çıkacaktır.

X kişisi sizin değişiminiz için içsel bir yolculuk olmuş ,son duraga gelmiş ve inmişsiniz .
Aynı peronda aynı treni beklemenin ne size ne ona faydasi var.

Bence bu değişiminizi olumlu yönde kullanıp yeni bir yol haritası çizin.

Vallahi sen cok akilli kizsin. Yeniden sans versen de ne yapacagini bilirsin vermesen de. Ben sans verilmezi isaretledim ama durumundan yasinin biraz kucuk oldugunu dusunuyorum. Pisman olmamak icin bir deneme yapabilirsin ya da kendine guvenmiyosan hic bulasmayabilirsin. Ama nedense ben sana guvendim :)
Çok teşekkür ederim :)) 23 yaşındayım çok küçük müyüm bilmiyorum :) Aslında kendime güveniyorum, o eski mız mız, aklı bir karış havada kız değilim artık. Ama ona güvenmiyorum. Güvenmiyorum ama seviyorum. Seviyorum diyorum ama nefret de ediyorum. Yani çok karışık, o yüzden buraya yazdım zaten :(

Kesinlikle uzak dur canm.Mesafe koyman cazip geldi beyefendiye bizim esas kıza bi bakayım demiş.Bi bakmasına izin verme sakın.Şu anki halinle seni seven biri mutlaka karşına çıkacaktır.
Uzak durmaya çalışıyorum, gerçekten çok çabalıyorum. Ama nasıl anlatayım her dakika dibimde bitiyor, öyle de güzel ayarlıyor ki o anları sesinizi çıkaramıyorsunuz. Yok dersler, hocayla konuştuğumuz anlar, arkadaş oturmaları. O ortamda bir şey deyince yanlış anlaşılıyorsunuz falan. Düşünün okula uğramayan adam her derse girmeye, her gün okula gelmeye başladı. Ben gitmeyim, onun olduğu ortamda bulunmayım diyorum o zaman da olmaz, benim zararıma. Ama aynı ortamda bulunduğumuzda, o bakışları falan ne bileyim çok rahatsız ediyor beni anlatamıyorum

Hiç bulaşmamalısın. Sevgilisinden ayrılıp boşluğa düşmüş aklına nedense sen gelmişsin. Önceki gibi seni kullanmak istiyor. Aşık falan değil. Yeme bunları önüne bak. Ondan daha iyisine layıksın.

Hiç bulaşmamalısın. Sevgilisinden ayrılıp boşluğa düşmüş aklına nedense sen gelmişsin. Önceki gibi seni kullanmak istiyor. Aşık falan değil. Yeme bunları önüne bak. Ondan daha iyisine layıksın.
Çok haklısın. Ama o kızdan ayrıldıktan sonra boşluğa düştüğünü falan sanmıyorum. O kıza o kadar bağlı değildi

Çok haklısın. Ama o kızdan ayrıldıktan sonra boşluğa düştüğünü falan sanmıyorum. O kıza o kadar bağlı değildi
Kıza bağlı olup olmaması mesele değil ki. Aşk acısı çekmekle boşluğa düşmek aynı şey değil. Sürekli kavga ettiğin bi sevgilin bile olsa ve ayrılsan yine boşluğa düşersin. Kavga ettiğin zamanın boş oluyor çünkü.

Çok açık konuşacağım, biraz uzun olacak, okumanızı ve bana akıl vermenizi çok isterim. Tecrübelerinizi, düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın. Zor durumdayım...

Okulun ilk başlarında çok hoşlandığım, hatta aşık olduğum birisi vardı, adı X olsun. Çok şımarık, kendini beğenmiş bir kızla birlikteydi; kız bunu sürekli hepimizin içinde aşağılardı, parası da boldu, X hiç sesini çıkaramazdı, ne dese tamam dersi, eğerdi boynunu. Ben de görüntüde X'in arkadaşıyım. Görüntüde tabi, içten içe çok seviyordum ama sonuçta sevgilisi vardı yani, doğru değildi. Evet, ne kadar ne için birlikte olduğu belli olsada vardı sevgilisi.

Şimdiki aklımla düşünüyorum da, X ile yakın arkadaş gibi olduğum zamanlarda anladı bence ona içten içe aşık olduğumu. Canı sıkıldığında beni arardı, üzgünken arardı, ağlarken arardı, kız onu üzdüğünde sarhoşken arardı, ona ne kadar huzur verdiğimi falan filan anlatırdı işte. Ama mutluyken hiç, formaliteden nasılsın iyi misin falan... Hatta ara ara görmezden gelirdi okulda, kendimi paralardım görsün diye el sallardım herkes bakardı ama ne hikmetse o fark etmezdi. Ne de olsa tek mesajına destanlar yazan bir salaktım ben, çantada kekliktim anlayacağınız. Mesela mesajlarıma görüldü atardı, iki iki gün bile cevap vermediği olurdu am o mesaj attığında ben salisesinde cevap verirdim, öyle bir salaktım. Aptal aşık yani bildiğiniz. Ama üzülse, ağlasa, o kızla kavga etseler hemen beni arardı.

Aşık olduğumu anlamış ya, şimdi düşünüyorum da kullanmış sanki beni hep yedekte tutmuş.

O zamanlar hiç tercih edilecek bir yanım yoktu, gerçekten yoktu. Farkındaydım ben de bunun. Zaten hiç öyle cezbeden bir tarafım yoktu kimse için. Ama bazen öyle konuşurdu ki benle onun da neni sevdiğine inanırdım.

Okulun ilk zamanları ile bu son zamanları arasında benim açımdan çok değişim oldu. Hem dış görünüş, hem karakterim anlamında. Değiştirdim biraz kendimi. Bunu biraz anlayınca, kullanıldığımı yani, kendimi çektim birden. Uzun zaman oldu hiç konuşmadık. İyi arkadaş gibiydik önceden ama artık gördüğümde selam bile vermiyordum, görmezden geliyordum. Yani her defasında X tarafından eziklenen, o istediğinde görüşülen, kullanılan bir kız değildim artık. Derdini dinlemedim, telefonlarını açmadım, yardıma her ihtiyacı olduğu anda yanında bitmedim. En güzeli de bie gün beni seveceği hayalini kurmadım daha fazla. Kendimi daha fazla kullandırmayınca çok değiştiğimden, artık beni tanıyamadığından yakınmaya başladı.

Birkaç ay önce de ayrılmış o kızdan, yeni öğrendim. Senin için ayrıldım, sana aşık oldum, benim için doğru kişi sensin, sende huzur buluyorum, gibi şeyler söyleyip duruyor. Peşimden hiç ayrılmıyor, nereye gitsem o da orada. Bu arada o kız ve grubu bana düşman olmuş durumda, sanırım ona söylemiş bunu.

Ama gelin görün ki ben hiç eskisi gibi hissetmiyorum X'e karşı. Tamam seviyorum hala, ama ne bileyim içimde bazı şeyler kırıldı artık. Eskisi gibi değilim, ona güvenemiyorum ve eskiden kullanıldığımı hatırlıyorum sürekli.

Şunu da özellikle belirteyim, evet yanında olmak onunla konuşmak istedim ama sevgilisi olduğunu bildiğim için araöızda hep bir mesafe vardı. Yani o tarz bir insan değilim.

Beni bir arkadaşınız/kardeşiniz gibi düşünün. Ne yapmamı önerirsiniz, düşünceleriniz neler? Güven olur mu sizce? Teşekkür ederim şimdiden.
Seni yarabandi olarak kullanacak bence. Sevmese o kizla birlikte olmaz seninle olurdu. Erkekler ayrilinca tutunacak dal arar ve kendilerini seven ikinci kadina kosarlar teselli bulmak icin. Yaralarini sen sararsin o baskasina gider.

Aşkınızdan ölüp bitmiyorsunuz, sizin için gelmiş geçmiş bir şey, e sadece x in güzel hatırı için de birliktelik olmaz degil mi?
Yolunuza bakın.
Kız ne kadar şımarık, kötü olursa olsun, para için birlikte olabilen adamdan uzak durun. O nasıl saçmalıktır.

Back
X