bir erkeğin ilki olmak..

sevdiğin erkeğin ilki olmak kadar güzel birşey yok.
ben her anlamda erkeğimin ilkiyim ama bu konu başlığında değil tabi :)

Bence iyi bişey ama bazen bazı arkadaşlardan da şunu duymuştum.
Ben deneme tahtası mıyım ,gitsin herşeyi öğrensin gelsin şeklindeydi bunlar.çok kötü bir ifade olduğunu düşünüyorum.zaten doğa insanı her konuda yönlendriyor.bence ilkler unutulmaz.ilk olmak güzeldir her anlamda.

Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.

Herşeyin ilki güzel değilmidir zaten...tadıda adıda unutulmaz...neyseki bende o ilkleri yaşayan şanslı kişilerden biriyim...karşılıklı biribirimizin ilkiyiz...herşey onda bambaşka...Her anlamda herşeyde İLK olmak çookk güzelll....:asigim:

bu arada ben de çok duyuyorum acemi olmasın gibi laflar ediyorlar hanımlar.. anlamıyorum gerçekten.. bence de çok güzel ve çok özel bir durum olacaktır bu..

bence çok güzel ve gurur verıcı bişey ne güzel herşeyi birtek senınle paylaşmış bundan güzeli varmı?

ben eşimin ilki olduğuma inanmıyorum sormadım ama bence öyle.Güzel bir duygudur heralde fakat ben bunun çok istisna olduğuna inananlardanım.Günümüzde erkekler bazı şeyleri çok erken yaşlarda yaşamaya başlıyorlar.
Benim çok yakın bi kız arkadaşım evlendiğinde eşinin ilk beraberliğiymiş ve 2-3 hafta uğraşmışlardı.Böyle problemlerde olabiliyo
.:teytey:

ilkler özeldir. ilk ve son olmak süper birşey.

öyle bir riski de var galiba naniknanik ama olsun yaw... sonrası bol bol vakit zaten, zamanla olur herhalde:)

bencede çok güzel bir şeydir.ama böyle erkekler kaldımı ki

bu arada ben de çok duyuyorum acemi olmasın gibi laflar ediyorlar hanımlar.. anlamıyorum gerçekten.. bence de çok güzel ve çok özel bir durum olacaktır bu..

Canim lafim sana degil ama boyle dusunen kadinlara soyle kocaman bir YUHHHHHHHHHHHH cekmek istiyorum.Delirmis olmali boyle dusunen kadinlar.Bir erkegin ilki olmak heledeki helaliysen evliysen dahada baska.Rabbime sukurki esimin ilk goz agrisi benim benimde o.Aksini dusuunemiyorum bile acemi falan yani boyle dusunen kadinlarda varsa kesinlikle azmistir deliliktir yani.Kötü Kazen

ben de takıldım buna.. neden ihtimal düşük?

Arkadaşım şunu demek istedim ;

Erkekler cinselliği çok küçük yaşlarda yaşamaya başlarlar, genelde.Yani ben diyim 16-17, sen de 17-18..İstatistikler, araştırmalar bunu gösteriyor.Yurtdışında hele daha ufak yaşlarda başlıyor..

Yani Türkiye de evlilik çağına gelmiş yani 25-30 yaşlarındaki erkeklerin de, bunları düşündüğümüz zaman % 90 ının evlilk öncesi cinselliğe adım attığı bir gerçek..Yani evlendiğiniz erkeğin, cinselliği ilk sizinle yaşıyor olması tabii ki güzel ama düşük bir oran dedim.

Bu arada, eşlerinizin sizi kırmamak için '' benim ilkim sensin'' deme olasılığını da düşünün derim..(olasılık diyorum kesin böyledir demiyorum)

cümleden farklı şekilde anlamak da mümkün de, ondan kötü bi ifade demiştim:) nese, haklısın, bence de NE YAZIK Kİ gerçek bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…