Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.
ben eşimin ilki olduğuma inanmıyorum sormadım ama bence öyle.Güzel bir duygudur heralde fakat ben bunun çok istisna olduğuna inananlardanım.Günümüzde erkekler bazı şeyleri çok erken yaşlarda yaşamaya başlıyorlar.
Benim çok yakın bi kız arkadaşım evlendiğinde eşinin ilk beraberliğiymiş ve 2-3 hafta uğraşmışlardı.Böyle problemlerde olabiliyo.:teytey:
bu arada ben de çok duyuyorum acemi olmasın gibi laflar ediyorlar hanımlar.. anlamıyorum gerçekten.. bence de çok güzel ve çok özel bir durum olacaktır bu..
Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.
ben de takıldım buna.. neden ihtimal düşük?
Arkadaşım şunu demek istedim ;
Erkekler cinselliği çok küçük yaşlarda yaşamaya başlarlar, genelde.Yani ben diyim 16-17, sen de 17-18..İstatistikler, araştırmalar bunu gösteriyor.Yurtdışında hele daha ufak yaşlarda başlıyor..
Yani Türkiye de evlilik çağına gelmiş yani 25-30 yaşlarındaki erkeklerin de, bunları düşündüğümüz zaman % 90 ının evlilk öncesi cinselliğe adım attığı bir gerçek..Yani evlendiğiniz erkeğin, cinselliği ilk sizinle yaşıyor olması tabii ki güzel ama düşük bir oran dedim.
Bu arada, eşlerinizin sizi kırmamak için '' benim ilkim sensin'' deme olasılığını da düşünün derim..(olasılık diyorum kesin böyledir demiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?