• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin ilki olmak..

Tabiki güzel bir duygu ben öğle olmasını isterim şahsen. Ama bir erkeğin değilde, eşim olacak erkeğin ilki olmak isterim.fisfisfis

keşke bende benimkinin ilki olabilsem ya kızlar benim çok kötüyüm ve ağlıyorum sebepsiz

bence önemli olan bir erkeğin ilk beraber olduğu değil son beraber olduğu kadın olabilmekşakkıdı

O benim nasıl ilkim ve sonumsa bende onun ilki ve sonu olmak isterim:mymeka:
(İmkansız mı????:çok üzgünüm:)

ayy bulmuş da bunuyolar yarabbiim....
ilki olacagınız bi erkek bulursanız eğilin ayaklarını öpün derim :kahve:
ama neeeerde öyle karakterli adam be anacım :kahve:

Elbette çok hoş olurdu amaaaa...
Günümüzde kızlar bile sevgililerine "sen ikincisin hayatım daha önce ne yazıkki tecavüze uğradım(!)" diyorken, erkeklerin sen benim ilkimsin demelerine ne derecede inanırsınız bilmem.:kahve:

herşeyin ilki güzeldir tabi.ama keşke erkekler de hadi ilki ,ikinciyi bıraktım,abartmasalar bu işi.sayıyla böbürlenme gibi berbat bir huyları olması mide bulandırıcı:kızgın:

tabiki ilk olmak güzeldir ama nerdeeeee
bir laf vardır
erkek kadının ilk aşkı olmak ister
kadın ise erkeğin son aşkı olmak ister diye
yani ilk değil önemli olan son aşkı olabilmektir

Canim lafim sana degil ama boyle dusunen kadinlara soyle kocaman bir YUHHHHHHHHHHHH cekmek istiyorum.Delirmis olmali boyle dusunen kadinlar.Bir erkegin ilki olmak heledeki helaliysen evliysen dahada baska.Rabbime sukurki esimin ilk goz agrisi benim benimde o.Aksini dusuunemiyorum bile acemi falan yani boyle dusunen kadinlarda varsa kesinlikle azmistir deliliktir yani.Kötü Kazen

kelimelerinin hepsine katılıyorum.erkeğinin ilki olmak kadar güzel ve gurur verici birşey yok.tabi evlenmek koşuluyla...allah herkese nasip etsin diyeceğim ama bu zmanda zor gibi.aksini düşünen kız ve erkek o kadar çoğaldıkisenağlama

var benim tanıdıgım arkadasımın kocası cocuk polis akademisi mezunu orta okul ve polis okulu biter bitmezde evlendiler adamı görüceksiniz karısının önünde resmen el pence divan duruyor öyle insanların karısı cok deyerli oluyor allah tüm bekarlara öyle birini nasip etsin amiiiiiiiiiin

kim bi erkegin ilki olmayi istemezki tabiki güzel olur ama artik bu zamanda bi erkegin ilki olmak zor erkekler doyumsuz ya ilki olmak büyük bi basari

ya arkadaşlar sizce ben seinim ilkinim diyen kaç erkek doğruyu söylüyordurki
yapmayın Allah aşkına
erkekler at gözlüğü takıp evlenmiyorlar ya
illa ki başka geçmişleride olmuştur

ya arkadaşlar sizce ben seinim ilkinim diyen kaç erkek doğruyu söylüyordurki
yapmayın Allah aşkına
erkekler at gözlüğü takıp evlenmiyorlar ya
illa ki başka geçmişleride olmuştur

eşine güvenmedikten sonra veya o sana yalan söyledikten sonra nasıl düzgün bir ilişki bekleyebilirsinzki.yaptıysa söylesin önemli olan doğrusöylemektr.ve senin ona inanmandır.ben eşime sonuna kadar inanıyorum.zaten garibimin öyle halt karıştıracak yeri vakti olmamış.ortaokul lisede yatılı kolejde kalmış.üniversitede de benle tanıştıŞeniz ama olsaydı kesinlikle doğruyu söylerdi ben ona inanıyorum

ne olursa olsun erkeklere pek güvenmemek lazım bi erkegin ilki olmak çok güzel bi duygu olabilir ama bunun bi de zararları olabilir sizle karşilaşmadan önce ilişki yaşamamışsa o onun içinde kalmıştır bence siz ilki olduktan sonra gözü hep dışarda olabilir (yanlış düşünüyosam düzeltin kızlar )

ne olursa olsun erkeklere pek güvenmemek lazım bi erkegin ilki olmak çok güzel bi duygu olabilir ama bunun bi de zararları olabilir sizle karşilaşmadan önce ilişki yaşamamışsa o onun içinde kalmıştır bence siz ilki olduktan sonra gözü hep dışarda olabilir (yanlış düşünüyosam düzeltin kızlar )

şahsen bu düşüncenin çoook yanlış olduğunu düşünüuyorum.ne demek yani gözü dışarda olmak..hiçbir zararı olmaz emin ol.ama senin düşüncen budur sana bişey demiyorum ama bence yanlış..

bencede bir erkegin ilki ve sonu olmak çok gurur verici bişey .Zamanı geldığinde ne öğrenilmesi gerekiyorsa öğrenilir hocaya gerek yok. allah şükür ben aşkımın ilk çiktiğiyım ve allah ın izniyle sonda olcam. O da benim için öyle. bu konuda güvenim sonsuz.Çok şükür aramızda hiç bir konuda yalan yok . Ama artık bencede ilki olabileceginiz erkek çok nadir.

Back
X