• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin ilki olmak..

ilk olmak bambaşka olsa gerek erkek arkadasımın ilki olamadım ama o benım ilkim 1,5senedir beraberiz ilk zamanlar bana ilk sevdigi kizdan bahsediyodu ilkini onda yasadı çünkü unutamaz tabi her zaman aklının bi kösesinde kalbinin bi kösesinde ilkler vardır bazen isyan ediyorum nıye ilki olamadım diye ama olmus bi kere o kızın yerini asla tutamayacagima inaniyorum her ne kadar o bunu inkar etsede:(

erkegin ilki olmak birde kadinin ilki olmak en guzelidir bence.....

bence de ilk olmak güzeldir ama erkeklerin dogasinda var eger az iliski yasamissa gozu baska kadinlarda olabiliyor..
tabiki istisnalari var ..
ama bana sorarsaniz maalesef kotu bir dusunce ama ben esimin baska kadinlarla birlikte olmus olmasini ve bir sekilde doyuma ulasmis olmasini isterim

bilmiyorum aslında pek farketmez ama tecrübesiz birini de eğitmekle uğraşmak istemem açıkçası. onun ilki oldum diye de sevinmem yani

Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.

O nedenle ben çok şanslıyım:asigim:..Her konuda hem o benim İLKim tabiki bende onun:asigim:...Nİşanlıyız şu anda..Ama 4 ay sonra evlenince o konudada ikimiz için ilk olucak:asigim:..Ve bu beni o kadar mutlu ediyorki:asigim:...Çok şanslıyım sanırım bu konuda...Benim aşkım gibi erkekler o kadar az ki...:asigim::nazar::nazar:

Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.

arkadasim sana kesinlikle katiliyorum,ayri ca boyle bir durum da ilk ki olan kadini degil yasadigi heycani ve zevki unutamiycani dusunuyorum,yani bence bir erkegin ilki degil en sonu olabilmek onemli:kahve:Şeniz

canım benim ben daha nişanlıyım,sitemizde benden büyüklerim war onlar varken yorum yapmak bana düşmes ama bence grur duyulacak birsey diye düşünüyorum nolursa olsun nasıl kızların namusluları varsa erkeklerinde vardır benim fikrim tabi:)

ben sewgilimin ilki olmak isterdim ama değilim...ama bide şöle düşünmek lazım ilki olup sonradan aldatılmakta var..gidip yaşayıp sonra bana gelmesi ve sadık kalması daha önemli...2.şıkkı tercih ederim..

İlk olmanın ne özelliği olabilirki diye soran ve düşünenlere ;

O ilk heyecanlı anları birlikte yaşamak,ilk tutkuyu birlikte hissetmek,her dokunduğunda dokunduğu yerin yandığını duyumsamak,ilk öptüğü anda dudaklarını bir ömür ona mühürlemeyi istemek:asigim: :asigim:...bunu böyle daha çok uzatabiliriz...Bunları yaşayacağın ilk ve son kişiyi bulabilmek en azından benim için o kadar önemliki..ve buldumda çok şükür...:asigim:

Bunun aksini benim ne midem kaldırırdı ne başka birşey..Yaşayanlara yada böyle isteyenlere asla bir lafım yok herkesin düşünceleri aynı olamaz zaten...Ama bu benim için çok duygusal bir konu:asigim:..Onun başkasının koynundan çıkıp bana gelmesi çok itici:1closedeyes:..Çok öncedende yaşamış olsa ben asla mutlu hissedemezdim kendimi...:1no2:

Allah korusun ya!! Öyle birşey olsaydı benim kafamda hep soru işaretleri olurdu ve çok mutsuz olurdum..:1no2:

Acaba bunları onunla yaşamak daha çokmu hoşuna giderdi vs gibi birçok soru gelirdi aklıma beni çok sevmesine rağmen..Allah herkesin gönlüne göre versin...:asigim:

Ilki olmadigimi biliyorum...

ama umarim son ben olurum:asigim:

bende o şanslı kişilerden biriyim:utangac:benimde ilkim onunda ilkiyim...Rabbim inşallah böyle benim gibi olanları ayırmaz yanlışa düşürmez:1rolleyes:bende yaza sözleniyorum inşallah...Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsuna.s.

bizde birbirimizin ilkiyiz herşekilde
onun başkasının olmasını düşünmek bile kötü

ne olursa olsun erkeklere pek güvenmemek lazım bi erkegin ilki olmak çok güzel bi duygu olabilir ama bunun bi de zararları olabilir sizle karşilaşmadan önce ilişki yaşamamışsa o onun içinde kalmıştır bence siz ilki olduktan sonra gözü hep dışarda olabilir (yanlış düşünüyosam düzeltin kızlar )

kesinlikle katılmıyorum elbette istisnalar olabilir ama genelleme yapmayın:1no2: ilk olmak güzeldir herzamanŞeniz

merhabalar,

bir erkegin cinsel anlamda ilki olmak benim için çok birsey ifade etmiyor hatta olmamayı isterdim. bir arkadasın yazdıgı gibi birbirinin ilki olup evlenip haftalarca sıkıntı yasayan insanlar biliyorum.

ben ilk asık oldugu kisi yada soyle diyeyim severek askla hissederek dokundugu ilk kisi olmak isterdim.

ayrıca erkeklerin dogası geregi tek birkadınla bir omur yasayıp gitmeleri mumkun değil. cinsel anlamda bir erkegin ilki olup sonra aklında baskabirkadın nasıldır merakınla yasamasını istemezdim er yada geç onune bir firsat cıkar ve bu merakını giderir çunku. genel konusuyorum aksini dusunenler bence biraz iyimser dusunuyorlar. yazılara baktım genelde 18-25 yas arası arkadaslar bu fikirde. yıllar geçip etraftan iliskiler evliliklerle ilgili duydugunuz hikayeler arttıkca eminim benim ne demek istedigimi anlayacaksınız.

bir çok arkadasın dedigi gibi son kisi olmayı elbette çok ama çok isterim.

Back
X