• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin ilki olmak..

Bir erkegin her yönüyle ilki olmak isterdim...
Maalesef ilki olabilcek bir erkege rastlamak çok zor

Ben Evleneceğim Erkeğin Ilki Olmak Isterdim Erkek Benim Değil Ama Olsa Fenada Olmaz Ama Bu Devirde Nerde Derim.....

tebrik ederim valla aynı görüşteyim. hatta kendim bile aynısını söyledim dermişim:)

hem erkeğimin ilki olmakta benim hiç umurumda değil valla. bilakis olmayı tercih etmezdim.ne yani benmi öğretcem ona o şöle bu böle diye töbe yarabbim.işi ne o öğretsin.hem bizde erkeklere tanınmış bu hak malum:)

valla komik geldi bu mevzu bana ama önemseyende vardır herhalde saygı duyuyorum.mesela benim babam bizden daha çok önemsiyormuşki evlenip ayrılmış bir adamla evlenmek istediğimi duyunca "kızım siz hastamısınız ilk olmanız gerekirdi gurursuzsunuz yazıklar olsun" demişti:)

Ben yasdılarınısdan bir anlam çıkartamadım biras daha açık ifade edebilirmisiniz ?
:kahve:

Ben hiç bir zaman 'sonu benim' diye sevineceğimi düşünmüyorum ...
Ah be güzel arkadaşım iyi demişin hoş demişin de ya sonu olmazsan
o zaman üzülmeyecek misin? Biz demiyoz ki "oohh ohhh sonuncusu benim"
deyip göbek atalım. Ama ilki olup sonu olamamaktansa ilki olmayıp sonu olmak
evladır. :kahve:

sevdiğinle ilk kez olması en muhteşemi ama bizim toplumumuzda bu malesef böyle değil ne kadar zorla evlendirilip te o adamla ilkini paylaşan genç kızlarımız var ..ilk olmak sevdiğinle güzel olmalı bende evliliğimde ilktim..ama sevdiğime olmayı isterdim ilkkkk........bu yoruma ve düşünceye bağlı olsada türkiyede her kadın evlendiği erkeğin ilki olmak zorunda hanımlar....benim fikrim budur sizi bilemiyorum ..:utangac:

biz esimle birbirimizin ilkiyiz.. baska türlüsünü düsünemem bile.. oda düsünemez.. ikimiz icinde gercek bi sorun olurdu.. ama allaha sükür öyle bisi söz konusu bile degil..

ben erkeğimin hem ilkiyim yani o benim ilk erkek arkadaşım ve bene onun ilk kız arkadaşıyım ayrıca da evleneceği kızım( accuk sözlüyüzde :asigim:) bence ilk olmak çok güzel aklımda hiç bi soru yada acaba başka biriyle neler yaptı korkusu ve enşesi yok içim rahat onun dayerimseniben rahat deneyimli erkekte neymiş ki başka kadınları senin erkeğin deneyimli olcak die nie harciyimki çok köt bi düşünce bu:oklava: ilk derken cinselliğin evliliğe kalmasından yayım bende ben ilk aşklarımızın olmasından bahsediyorum... gerisini nikahı basmadan hayatta düşünmesin bile evliliğe bi adım bile kalsa bırakırım çok katıyımdır bu konuda

bence ilk olmak bu devirde çok kolay.. önemli olan sonu olabilmek.. :1closedeyes:

Yani bu biraz ütopya bence. Ben 26 yaşındayım, erkek arkadaşım 28. Yani bu yaşta onun ilki olacağımı hiç sanmıyorum. Komik geliyor. Tabi henüz 17,18,19,20,21 yaşındaysanız olabilir ama benim yaşımda olmaz sanırım.

:nazar:ilk ne demek ?? guvendigin insanla yasamalisin sana deger veren seni seven ve daha sonraki yasamindada seni arzulayacak olan biriyle hakedenle yasarsın ilkini...bence boyle sadece yasamak ıcın degıl.neden kendini harcayasin ki..
eger boyle biriyle yasarsan onun icin sonunucuda olmak kacınılmazdır bence kendiliginden olur..
bende ilk ve sonum ... mutluyum.. hic pisman olmadim..:nazar:
[/I][/B]

belki ilk deneyimini bende yaşamayacak ama ilk evliliğini kısmetse benimle bende onunla yapıcam ve boşanmaların sıkça rastlandığı bir dönemde inşallah bizimkisi son olucak :asigim:

Hayır ben mesajı doğru yere yazdım.Alakasını da anlayan arkadaşlar anlamıştır diye düşünüyorum.
Suç demiyorum zaten,olabilir. Ama bana göre bakire bayan isteyen erkeğin evlilikten önce başkalarıyla beraberlik yaşamasına hakkı yoktur...
Mesajımda hakaret etmedim düşüncelerimi dile getirdim...
Evlilik karşılıklı sevgi,saygı,anlayış ve tabiki eşitlik gerektirmeli...Yoksa bir kızın bakire olması da saçma bana göre,ama toplumumuz böyleyse erkek te ne yapacağını iyi düşünmeli diyorum...
Herşeye rağmen ilki ve sonu olmak isterim her zaman...Aynı şekilde o erkek te benim ilkim ve sonum olmayı isteyecektir.
Dediğim gibi herşey karşılıklı,bir zar yok diye,erkek diye,istediğini yapacak diye bir kural da yok.
Zaten sizin durumunuz farklı,ama anlattığınız olaylara karşı yorum yaptım ben ...
Sanırım evlenip ayrılmış biriyle evlenmişsiniz,ilki olmak istemezdim diyorsunuz.Daha önceki mesajlarınızda da ben mi öğreticem falan gibi ibareler okudum.
O zaman biz kadınlar da bana mı öğreticek deyip istediğimizi yapalım,tecrübe kazanalım.Böyle birşey olmamalı,erkeğin bayandan bir farkı yoktur...
Sevgiler...a.s.

Hımm, sevgili duygucum siz olaya eşitlik açısından yaklaşmışsınız. İlle de bakire bir kızla evlenmek isteyen erkek de bakir olmak zorundadır diye. Evet bu yaklaşım tarzınızda haklısınız. Birinden birşey istiyor ve bekliyorsan sende de o şey olmalı katılıyorum bu yorumunuza. Ben daha ziyade bir erkeğin ilki olmanın çok da önemli bir mesele olmadığı, hele hele gurur kaynağı yapılacak bir yanının hiç olmadığı, kaldı ki bir kadına ilk olduğunu söyleyen bir erkeğin şayet yaşı 18'den büyükse inanmanın çoook ama çooook zor olduğunu düşünüyorum. İlk yorumumda belirttiğim gibi günümüzde genç kızlar bile çeşitli operasyonlar geçirerek yada tecavüze uğradım falan gibi bahanelerle önceki birlikteliklerini gizlemeye çalışırken, biyolojik olarak da toplumsal değer yargıları bakımından da herhangi bir engeli olmayan erkeğin ilk beraberliği olduğu sözüne kolayca inanılmasını garipsiyorum sadece. Siz hiç sevgilisine "sen 3 üncüsün veya 5 incisin hayatım" diyen bir kıza rastladınız mı çok küçük bi ihtimal. Kızlar karşılarındaki erkeğe hep ikincisin aşkım derler. Benim demek istediğim de bu hesap işte. Yoksa isteyen ilk, isteyen son olur, hiçbirimizi de bağlamaz tabiki.

Back
X