ilki olupta sonu olmadıktan sonra ben ne yapayım ilki dimi laelaelaelaelae
Aynen katılıyorum. İlki olmaktan ziyade sonu olabilmek marifet kanaatimce.
Aksini düşünenlere saygımız sonsuz. a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilki olupta sonu olmadıktan sonra ben ne yapayım ilki dimi laelaelaelaelae
tebrik ederim valla aynı görüşteyim. hatta kendim bile aynısını söyledim dermişim:)
hem erkeğimin ilki olmakta benim hiç umurumda değil valla. bilakis olmayı tercih etmezdim.ne yani benmi öğretcem ona o şöle bu böle diye töbe yarabbim.işi ne o öğretsin.hem bizde erkeklere tanınmış bu hak malum:)
valla komik geldi bu mevzu bana ama önemseyende vardır herhalde saygı duyuyorum.mesela benim babam bizden daha çok önemsiyormuşki evlenip ayrılmış bir adamla evlenmek istediğimi duyunca "kızım siz hastamısınız ilk olmanız gerekirdi gurursuzsunuz yazıklar olsun" demişti:)
Ah be güzel arkadaşım iyi demişin hoş demişin de ya sonu olmazsanBen hiç bir zaman 'sonu benim' diye sevineceğimi düşünmüyorum ...
Hayır ben mesajı doğru yere yazdım.Alakasını da anlayan arkadaşlar anlamıştır diye düşünüyorum.
Suç demiyorum zaten,olabilir. Ama bana göre bakire bayan isteyen erkeğin evlilikten önce başkalarıyla beraberlik yaşamasına hakkı yoktur...
Mesajımda hakaret etmedim düşüncelerimi dile getirdim...
Evlilik karşılıklı sevgi,saygı,anlayış ve tabiki eşitlik gerektirmeli...Yoksa bir kızın bakire olması da saçma bana göre,ama toplumumuz böyleyse erkek te ne yapacağını iyi düşünmeli diyorum...
Herşeye rağmen ilki ve sonu olmak isterim her zaman...Aynı şekilde o erkek te benim ilkim ve sonum olmayı isteyecektir.
Dediğim gibi herşey karşılıklı,bir zar yok diye,erkek diye,istediğini yapacak diye bir kural da yok.
Zaten sizin durumunuz farklı,ama anlattığınız olaylara karşı yorum yaptım ben ...
Sanırım evlenip ayrılmış biriyle evlenmişsiniz,ilki olmak istemezdim diyorsunuz.Daha önceki mesajlarınızda da ben mi öğreticem falan gibi ibareler okudum.
O zaman biz kadınlar da bana mı öğreticek deyip istediğimizi yapalım,tecrübe kazanalım.Böyle birşey olmamalı,erkeğin bayandan bir farkı yoktur...
Sevgiler...a.s.