Bir Erkegin inadini kirmak...

erkeklerin inadnı kırmak zor adım atmalarını beklemek ve atmamalaı sinir bozucu sen bi kapıyı arala bakalım adım atıcak mı? benim eşim koç bende koçum düşünün artık

kesinlikle sadık değiller. yalnız inanılmaz kamufle ediyorlar, asla anlayamıyor karşılarındaki kadın. sevildiğini hissedip de şımarmayan bir erkek görmedim ben. şımartma bence.

bir de şu var bazı arkadaşlar alttan al filan demişler de, sen alttan aldıktan sonra harekete geçiyorsa zorlama bir ilişki olur. bir yerde muhakkak kopar.

vallah ben 1 haftadir ugrasiyorum hala inadi kirilmadi canim, yarin da dogum gunu msj yollamicagim diyordum ama yinede dogum gunu hatiri için yolluyacagim sonra pes edicegim kendisi bilir yeterince kadar ugrastim, erkekler genelde sevgilerini garantiye alinca uzaklasmaya çalisirlar hersey elde edene kadar o eski heyecanlari kalmiyor ne yazik ki

Herkesin kendine göre bir inadı bir duruşu vardır.
Her insan zordur...
Bunu oğlakla ikizlerle koçla bağdaştıramayız ki...
İnat ne yüzden inat?
Önce buna bakmak lazım...
Sebepsiz yere her şeye mi söyleniyor, yoksa her zaman aynı sebeplerden mi sorun yaşıyorsunuz?
Belki de orta yolu bulmak lazımdır böyle düşünmek doğru sonuca götürür hem seni hem onu...

aslinda tam olarak ortada bir iliski olmadigi icin acik acikta konusamiyorum...

sadece ben ona öfkeli oldugum bir anda geri adim attim simdide ondan bir adim bekliyorum...

aslinda onun beni kaybettigini düsünerek pisman olmasini ve tekrar beni kazanmaya calismasini

saglamak istemistim, pesimden kosar diye düsündüm ama olmadi yani :)

bir de söyle bir durum var benden yasca büyük ve tecrübeli sanirim ne yapmak istedigimi anladi ve o yüzden taviz vermiyor :)

boşver bırak feminizm meminizmi accık cilve yap :)) şımarıklık yap cilve yap kır inadını :)) sevmez erkekler öyle feminist kadınları :)))

boşver bırak feminizm meminizmi accık cilve yap :)) şımarıklık yap cilve yap kır inadını :)) sevmez erkekler öyle feminist kadınları :)))

Belli olmaz o işler...

hay akliniza bin yasayin, komiksiniz kizlar
gercekten erkekler feminitst tarzinda olan kadinlardan dgl de daha cok cilveli kizlardan mi hoslaniyrlar, hayir yani bileyimde istemedigim erkege feminist, istedigim erkegede cilveli olayim :-D

canım bende oğlak burcuyum ve hiç geri adım atmam bizim karakterimizde yok ister erkek ister kadın ama inat çok şimdiden söliyim oğlak burçları çok sadık insanlarda değildir ve şunuda söliyim ilk adımı sen atmazsan daha çok beklersin ben kendimden biliorum eğer dediğim olmazsa ilk adım karşı taraftan gelmezse hayatta ben karşılık vermem erkeğide aynı yapıya sahip

koçla oğlak olur mu hiç canım

kiskandirmak nasil br sonuc verir sizce? tabi agir bir boyutta degil, az biraz :)

olabilir, madem aranızdaki durum adı koyulmamış bi durum, ilgi çekebilir

konuyu bilsek en azından konu başlığını bilsek daha iyi olurdu tabii, konu başlığı, aile mi, iş mi, kişisel mi.....

olabilir, madem aranızdaki durum adı koyulmamış bi durum, ilgi çekebilir

konuyu bilsek en azından konu başlığını bilsek daha iyi olurdu tabii, konu başlığı, aile mi, iş mi, kişisel mi.....

peki nasil kiskandirilabilir ki? fazla tanimadigin bir kisi?

Burç, astroloji konusunda bilgim var harita vs yorumlayabiliyorum. Bu konuyu sadece güneş burcu oğlak ekseninde düşünmek astrolojiyi bilen biri olarak çokta onaylamıyorum. Evet oğlak kararlıdır, sabittir kolay vazgeçmez ama yükselen balık ay burcu ikizler tarzı olursa o klasik oğlak olmaz. Burada bir ilişkiden bahsediyoruz. Öncelik bence astroloji burçtan ziyade O nun senin için ne ifade ettiğine karar vermen gerekiyor. İleriye dönük ciddi bir ilişki mi istiyorsun yoksa tarafından sadece beğenilmek mi vs vs Bir de onun gözünde sen ne ifade ediyorsun sadece öylesine bir arkadaş mı? Bir erkek seviyorsa gerçekten ilgisini gösteriyor, sadece belkki bi anlık hoşlanma vs ise resmen kadını süründürüp egosunu tatmin ediyor ha bu arada hayatının aşkını da aramaya devam ediyor. Böyleleri için kendinizi bence yormayın düşürmeyin. Etmiyor cidden sadece bir tarafları kalkıyor. Biz kadınlar sevince hep kendimizden veriyoruz, hep acaba diyoruz ya seviyorsa deyip deyip şımartıyoruz sapları.. Ha astrolojik olarak yorumlarsam oğlak burcu üzerinde pluto transiiti var ve yoğun bir enerji birikimidir değişim zamanıdır çünkü natal haritasında güneşle kavuşum ya da en azından yakın bir enerji etkileşim vs vardır. Haritası olsaydı değişimi hangi alanlarda geçirdiğini görebilirdim. Ama genel olarak iş evlilik vs alanlardan birinde olabilir. Yaşı büyük demişsin oğlaklar genelde geç evlenir eğer aksi durum yoksa.

öncelikle gercekten cok tesekkürler yorumlariniz icin...

benim icin cok sey ifade ediyor... bir gün bir iliski yürütemesek bile her zaman hayatimda kalmasini isterim... aslinda oda bana deger verdigini gösteriyordu acikca ama duygularinin ne kadar kalici ve güclü olduguna dair süphelerim vardi yinede, insalanlara kolay güvenemem genel olarak... bu yüzden cok dengesiz davrandim baslarda bir uzak durdum bir yakin, aslinda baslarda ben de yanlis yaptigimi kabul ediyorum... ciddiyete binecek bir iliski olacakti aslinda ama suan da oldugumuz yerde duruyoruz belkide geriliyoruz bile bilemiyorum...

astrolojik acidanda baska yorumlarinizi alabilirim seve seve bende basak burcuyum yükselenim yengec, oglaklar ve basaklar icin ideal cift derler ama biz daha baslagic noktasinda tikandik gibi :)

mrb kızlar konu öncelikle cook ilgi cekici ve gercekden inatcı bir erkek oldumu basnızda kadınların işi cok zor aslnda erkkleri idare etmek kolay ama bazende zorlasıyor..
benm eşim aslan burcu bende aslan burcuyum ilglenen olursa diye söyledim..
bazı konuslarda cok inatcı neden benim istedğm olmuyor nden snn oluyor die kavga ediyor benmle..
arabayı hızlı kullnma derim inadna kullnr sunu oraya koyma derim inadına yaprmıs gibikoyar suraya gdelm derim hyr bugun buraya gdlm der hep bana istedklerini yaptrma cabası içersinde.
aileme karsıda bikaç yanlısı oldu yapma ddklerini inadına yaptı gıcık olmaya baasladım önceeden sakince söyllüordm ama bende snrlenmeye basldm artık haliyle kavga oluyor..
yardımcı olun bunu neden yapıyor sizce???
bundan sonra bişi daha anlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…