Bir Erkegin inadini kirmak...

bende bir aslanla uğraşıyorumkiiiiiiiiiii allahımmm sen sabır yarabbim :)
adama sen inatçısın diyorum hayır ben inatçı değilim diyo al kendin gör işte herşeyi inat muhalefet herif

Bende başak burcuyum, yükselenim yengeç :)) Kolaylıkla durumunu yorumlayabilirim. Aslında oğlak idealdir çünkü yengeç senin horoskopunda 1. evde ve karşıt ev 7. ev evlilik evidir ve senin 7.ev burcun oğlak. Bunun anlamı evlilik olarak oğlak burcu ya da haritasında oğlak ağırlığı olan ve o burcun özellikleri olan kişiyi çekeceksindir. İstediğin evlilikte karşı cinste aradığın özellikler oğlaktır. Şu anda pluto 7. evine giriyor. Ve eş konusunda sana bir takım fırsatlar yenilikler verebilir. İdeal çiftir denir evet oğlak başak birlikteliği ama şu var ilişkilerde tek faktör güneş burçları değil. Senin haritana göre evet o uygun biri derim ama onun haritasında nasıl bir şeyler var bilemem. Mars ve venüslerde etkili tabi. Şunu diyeyim oğlak burcu mantıklıdır akıllıdır hesaplıdır lider özelliğine sahiptir. Oğlak bir terazi, bir balık gibi duygusal ve romantik olmaz. Duygusunu sana anlatmasını bekleme oğlaklarda eğer haritada aksi bir durum yoksa asla söylemezler. Bazen tam don juan tipler vardır ilanı aşklar yapar vs ama karşısındakini cok deger vermiyordur. Oğlak iç dünyasında saklar duygularını açığa çıktığında incinmekten korkar. O yüzden senin yaklaşman ve direk konuşman gerek. Eğer seni seviyorsa ve yüreğindeki kişi sensen buna karşılık verecektir. İlişkide sana sevgisini sözler değil belki senin hayatını güvenceye alarak ihtiyaclarını karşılayarak sağlayacakttır. Birde onun güvenini asla kaybetmemeye çalış ve artı nazlanmak vs diğer burçlarda etkili olabilir ama oğlak asla:) O yüzden hareketlerin direk olsun çok rahat yüreğindeki aşka rağmen cizgiyi cekebilir. Yaklaşım tarzın direk olsun:) Cilve naz vs sökmüyor yani..

bide benim 7. evdekine bakar mısın

benim ki boga burcu! ayni inatlikda bir kizdiysa yandimm!! düsündügü neyse odur kendimi affetirmek zor oluyo bazen ve bu beni cok yoruyo..

bende koc burcuyumm

coook tesekkürler... bu kadar detayli bicimde ele almissin cok sagol, beni pek cok acidan aydinlattin :) bu yorumdan sonra kesin olarak bir adim atmaya karar verdim uygun bir zamanda :) onu sacma bir sebebten ötürü kaybetmeyi göze alamiyorum zaten... bakalim ne olacak

oglak burcu? unut o zaman.. eski sevgilim oglak burcuydu. kavga ettik. ayrildik. o gece msj atti sinirli oldugum icin tersledim geri cevirdim. son msj i "seni unutmami istiyorsan unuturum! bunu mu istiyorsun?" dedi. evet yazdim. yazmaz olaydim. bitti gitti. bi daha da hiiiiiiiiiiccc... bende gururluyum bende hic aramadim. 3 ay oluyor..

oglak erkegi cidden cok cok coooooooooookk inatci

burç falan meselesi değil bence. bu erkeklerin hepsi inatçı dediğim dedik. hayır onlar bunu beceriyorda biz neden yapamıyoruz asıl takıldığım nokta bu. onlar gibi duygusuz umursamaz olmanın yolu nedir merak ediyorum.

kadının kendine hükmetmesini yediremiyor, sen de hükmetme adama.

aynen! bunun bi caresini bulursan bana da soyle! onlar nasil boyle birden vaz gecip bu kadar kararli kalabiliyorlar? hayret ya :O

oğlak mı ah oğlaklar ahhhh dilim değil her bi yerim yandı vallahi
benim sevgilim de oğlak ve çok çok çok inat şu an bana kızgın ve ben kolay kolay geçeceğini hiç sanmıyorum
ben aslanım ama o oğlak beni mahvetti kuruyasıca inadınnnn

Off.. tamda dertli olduğum konu. Eşim de ben de oğlak burcuyuz. bununla ne kadar ilgili bilemiyorum ama inatlaşmak konusunda üstümüze yok. Genelde kazanan ben olurdum, dile getirir o da hiçbirşeyden çekmedim senin inadından çektiğim kadar der.. 2 gündür kavgalıyız, aynı evde 2 yabancı, dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşunca fln mecburen yalandan gülümsüyoruz, eve dönünce tek kelime konuşmuyoruz..
Oysa ben kendime göre o kadar haklıyım ki, ama o bunu anlamak istemiyor...
Ama konuşmayacağım, o gelene kadar, görsün bakalım inat nasıl oluyormuş...
Yani senin de işin zor arkadaşım, burç murç hikaye belki ama karakter bu kolay değişmiyor.
Tatlı dil her zaman işe yarar, yeterki inadını kırıp bunu yapabilesin...

Son düzenleme:
oglaklar meger ne inatlarmis... herkeste ayni sorun oldguna göre :)
ben kücükte olsa bir adim attim ama beyefendi icin yeterli gelmedi sanrim hala ses seda yok :)
güldügüme bakmayin sinir oluyorum aslinda bir yandanda hala duygularimi noktalayamiyorum...
en azindan buraya yazip icimi dökmüs olmak belki rahatlatir

kizlar nihayet bekledigim mesaji aldim bu aksam ve mutluyum :) evet kücükte olsa bir adim atmak ise yariyor... yorumlariniz icin tesekkürler hepinize :)

Bi adım atamayan ben kaldım desenize... yapamıyorum işte, of !
Dün o bir adım attı ama yiğitliğe... sürdürmemek için sallamadım karşılık vermedim.

yaşasın kötülük

Bi adım atamayan ben kaldım desenize... yapamıyorum işte, of !
Dün o bir adım attı ama yiğitliğe... sürdürmemek için sallamadım karşılık vermedim.

yaşasın kötülük

ben bu kadar kati olamiyorum iste malesef ona karsi en azindan :) ilk etapta öfkeyle doluyken yumusamam diyordum ama sonradan baktimki olmuyor kendiliginden cözülecegi yok yumusadigimi belli etmke zorunda kaldim...

tomvejerry sana katilyorum oglaklarin genel özelliklerinden sanirim buda :)

nefret ediyorum ya inatçı erkekten benim sevgilimde çok inatçı bide vurdumduymaz,çok iyi yumuşak zamanlarında güzelce yanaşıyorum bak aşkım şunları şunları yapman beni çok kırıyor die konuşuyorum dinliyo beni sonra farkında deilim tamam bi daha yapmam dio ama ertesi gün aynıııı yani hiç deiştiremedim defalarca aynı konuyu konştuk ama yokd eişmio sinirden bogulmazsam iyidir...

bende inat kırılmaz die düsünüyodm amaaa bir arkadasımız nişanlandıı.. cocuk ailesine yalan söyleyip 5 tası bile kılı kırk yardı aldı yaniii. kendi ailesi cıldırdıı ama kız her istedigini yaptırıoo.. annesi büyü yaptı ogluma bu caroline diomuss parola şu öperim koklarım her istedigimi yaptırırımm. herkesin içinde gönül rahatlıgıyla söylemiş kız bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…