Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğin size kadınım diyebilmesi için hangi şartlar gereklidir??
Erkeğin "kadınım" kelimesini kullanmasını sevmesi gerekir.
Bazı erkekler aşkım,bebeğim demeyi tercih ediyor.![]()
Sadece kelime olarak değil,öyle hissetmesi öyle görebilmesi için nasıl bir kadın olmak ya da ne yapmak gerekir?
garip gelebilir size bunun için bile konu açtığınıza göre,ben bu "kadınım"kelimesine pek sinir olurum,
tamam erkeğin sevdiği,aşık olduğu kişi anlamına gelebilir ama tamamen sahiplenme bencilce bir durum sezerim bu kelimede,
onun yerine başka sıfatları terich ederim ,
yani bir erkek illa bunu demeli mi? desemi iyi demese mi iyi tamamen göreceli ama siz dedirtmek istiyorsanız onu bilemem sevgisinden emin olun yeter .
merhaba,
Benim demek istediğim,sevgilim,canım,aşkım gibi kelimeler yerine geçen herhangi bir sözcükten bahsetmiyorum.Derdim kendi benliğinde işte bu demesi için nasıl olmak gerekir.Kaldı ki hayatımda bunu dedirtmeye zorlayacağım biri de yok.Evet belki dediğin gibi içinde sahiplenme gizli bu kelimenin ama hangimiz sahiplenilmek istemeyiz ki?
bana kadınım demesı tuhafıma kaçar ama ''hatun'' demesı hatunum demesı tuhaf gelmıo bana başlarda yadırgadım ama hatun daha ıyı 'kadınım' dan :26:
aslında çok özel bir konu ama paylaşmak istiyorum bende.nişanlım aramızda hiç birşey geçmediği halde bana 'kadınım'der.çünkü beni çok benimsiyor.aşırı biri de değildir ya da düşünüldüğü gibi cinselliğide çağrıştırmadı bizde hiç ki bu zaman kadar birbirimize mesafeli oduk o ölçüyü koruduk öte yandan seviyoruz.bi kere sormuştum kadınım kelimesi sende ne çağrıştırıyor diye bana söylediği__'sana bakıyorum ve ne kadar güzel bir bayana sahip olucam diye düşünüyorum dedi ve sana bakıyorum zeki anlayışlı güçlü birini görüyorum bu güzel hatun benim mi diyorum dedi..bunun gibi şeyler söylemişti.halbuki çok güzel işeyde değilim he yani senin benim gibi derler ya öyle.
Kimsenin bana kalkıp "kadınım" demesini istemem...
Bende birine "erkeğim" falan gibi absürd laflar demem...
Çok arabesk laflar geliyor bunlar bana...
Sevmiyorum bu tarz üslupları.![]()