• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin kadını olabilmek...

garip gelebilir size bunun için bile konu açtığınıza göre,ben bu "kadınım"kelimesine pek sinir olurum,
tamam erkeğin sevdiği,aşık olduğu kişi anlamına gelebilir ama tamamen sahiplenme bencilce bir durum sezerim bu kelimede,
onun yerine başka sıfatları terich ederim ,
yani bir erkek illa bunu demeli mi? desemi iyi demese mi iyi tamamen göreceli ama siz dedirtmek istiyorsanız onu bilemem sevgisinden emin olun yeter .

garip gelebilir size bunun için bile konu açtığınıza göre,ben bu "kadınım"kelimesine pek sinir olurum,
tamam erkeğin sevdiği,aşık olduğu kişi anlamına gelebilir ama tamamen sahiplenme bencilce bir durum sezerim bu kelimede,
onun yerine başka sıfatları terich ederim ,
yani bir erkek illa bunu demeli mi? desemi iyi demese mi iyi tamamen göreceli ama siz dedirtmek istiyorsanız onu bilemem sevgisinden emin olun yeter .

merhaba,

Benim demek istediğim,sevgilim,canım,aşkım gibi kelimeler yerine geçen herhangi bir sözcükten bahsetmiyorum.Derdim kendi benliğinde işte bu demesi için nasıl olmak gerekir.Kaldı ki hayatımda bunu dedirtmeye zorlayacağım biri de yok.:63:Evet belki dediğin gibi içinde sahiplenme gizli bu kelimenin ama hangimiz sahiplenilmek istemeyiz ki?

merhaba,

Benim demek istediğim,sevgilim,canım,aşkım gibi kelimeler yerine geçen herhangi bir sözcükten bahsetmiyorum.Derdim kendi benliğinde işte bu demesi için nasıl olmak gerekir.Kaldı ki hayatımda bunu dedirtmeye zorlayacağım biri de yok.:63:Evet belki dediğin gibi içinde sahiplenme gizli bu kelimenin ama hangimiz sahiplenilmek istemeyiz ki?

yaaa inan ki kelimelerle olmuyor sahiplenme duygusu. Ama bu "kadınım" kelimesi oldukça ilginç olmuş:66: ne bileyim biraz cinsellik çağrıştırıyor , sanki cinsellik ihtiyacı karşılayan kişi gibi. İçinde kadınım kelimesi geçen örnek diyalog:
kadın: filmde cinsel içerikli sahne çıkınca niye bana bakıyorsun?
erkek: kadınımsın da ondan :66:

erkek: çok güzel bir kızsın bence(gündüz: )

çok hoş bir kadınsın (gece)

gerçekten sevmesi gereklı bence

bana kadınım demesı tuhafıma kaçar ama ''hatun'' demesı hatunum demesı tuhaf gelmıo bana başlarda yadırgadım ama hatun daha ıyı 'kadınım' dan :26:

aslında çok özel bir konu ama paylaşmak istiyorum bende.nişanlım aramızda hiç birşey geçmediği halde bana 'kadınım'der.çünkü beni çok benimsiyor.aşırı biri de değildir ya da düşünüldüğü gibi cinselliğide çağrıştırmadı bizde hiç ki bu zaman kadar birbirimize mesafeli oduk o ölçüyü koruduk öte yandan seviyoruz.bi kere sormuştum kadınım kelimesi sende ne çağrıştırıyor diye bana söylediği__'sana bakıyorum ve ne kadar güzel bir bayana sahip olucam diye düşünüyorum dedi ve sana bakıyorum zeki anlayışlı güçlü birini görüyorum bu güzel hatun benim mi diyorum dedi..bunun gibi şeyler söylemişti.halbuki çok güzel işeyde değilim he yani senin benim gibi derler ya öyle.

bu kelımeye cok eskıden ben de ımrenırdım .eskıden bu kelımenın bır anlamı vardı cunku .erkek sadece evlenecegı kısıye kadınım dıye hıtap ederdı .ama sımdı kadınım kelımesı herkezın dılınde .gırgırına bıle,hatunum, hatun, kadınım dıye hıtap edılmeye baslanıldı .sımdı kız kıza bıle kadınım hatunum dıye hıtap edıyor:1: kısacası bu kelımenın artık bı ozel anlam ıfade ettıgını dusunmuyorum .

Son düzenleme:
Bir erkeğin bir kadına "kadınım" diye hitap etmesi ne anlamda kullandığına bağlıdır. Bazı erkekler cinsel anlamda kullanır, bazısı da sahiplendiği, benimsediği insana öyle hitap eder. 2'sinden birinin olması gerek "kadınım" kelimesinin sarfedilmesi için bence... Bana kalırsa çok anlamlı ve hoş bir kelime ama maalesef günümüzde kötüye çekilmek muzdaripliğine uğramuş kelimelerden biri...

"kadınım" kelimesinden acayip irite oluyorum ben. hatun kelimesi bana da çok hoş ve sempatik geliyor. "hatun", "hatunum" :9:

aslında çok özel bir konu ama paylaşmak istiyorum bende.nişanlım aramızda hiç birşey geçmediği halde bana 'kadınım'der.çünkü beni çok benimsiyor.aşırı biri de değildir ya da düşünüldüğü gibi cinselliğide çağrıştırmadı bizde hiç ki bu zaman kadar birbirimize mesafeli oduk o ölçüyü koruduk öte yandan seviyoruz.bi kere sormuştum kadınım kelimesi sende ne çağrıştırıyor diye bana söylediği__'sana bakıyorum ve ne kadar güzel bir bayana sahip olucam diye düşünüyorum dedi ve sana bakıyorum zeki anlayışlı güçlü birini görüyorum bu güzel hatun benim mi diyorum dedi..bunun gibi şeyler söylemişti.halbuki çok güzel işeyde değilim he yani senin benim gibi derler ya öyle.

İşte tam da bu sanırım mesele.Aranızda birşey geçmemesine rağmen sahiplenmek karşındakini.Hiçbir art niyet olmadan.Ben de bu kelime de hiç cinsel çağrışım hissetmiyorum .Teşekkürler

yanina bana kadinligimi hissettiriyorsa
huzur,guven,güc vs.........
zaten ben onun kaddiniyimdir. söze hacet yok

Kimsenin bana kalkıp "kadınım" demesini istemem...

Bende birine "erkeğim" falan gibi absürd laflar demem...

Çok arabesk laflar geliyor bunlar bana...

Sevmiyorum bu tarz üslupları.:68:

bana sevdiğim adam kadınım diyebilir sahiplenme kelimesi hoş ve bi erkek sahiplenmeli bencede sevdiğini hem kadınlarda erkeğim demez mi? ben derim çok da kendimin gibi hissediyorum öyle diyince :16:
nasıl olura gelince gerçekten seviyosa zaten kadını olursun namusu gibi görür ve kadını olursun yani

Kimsenin bana kalkıp "kadınım" demesini istemem...

Bende birine "erkeğim" falan gibi absürd laflar demem...

Çok arabesk laflar geliyor bunlar bana...

Sevmiyorum bu tarz üslupları.:68:

oo sen arabesklik görmemişin
''yiğidinin göğüs kıllarını işaret parmağıyla saat yönündeçevirirken aynı anda ahu tuba bakışı atmak''diye birşey var bu hayatta:31:

Back
X