tatlım sizin gibi kızlar yüzünden bu erkekler havalarda . seven erkek gelir görüşür süpriz yapar .gelicem dedi de gelme mi dedik .Kusura bakma ama dusuncelerin cok sacma bir an once ayril kurtar adami senin egoist benliginden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sizin gibi kızlar yüzünden bu erkekler havalarda . seven erkek gelir görüşür süpriz yapar .gelicem dedi de gelme mi dedik .Kusura bakma ama dusuncelerin cok sacma bir an once ayril kurtar adami senin egoist benliginden![]()
zaten bu erkekler alışmış cidden armut pis ağzıma düş .gelseydi gelme mi dedik ona . benle çıkmak için neler yaptı çıktık şimdide böyle yapıyor . demek ki içten pazarlıklı . beni tavlayıncaya kadar şirin gözüktü .Öyle deme ben sevgi canı takdir ettim, biz kosuyoruz peşinden de ne oluyor. KKonu sahibi En iyisini yapıyor.
tatlım sizin gibi kızlar yüzünden bu erkekler havalarda . seven erkek gelir görüşür süpriz yapar .gelicem dedi de gelme mi dedik .
Ahhh canimmm bizim gibi kizlar yuzunden havalarda olan erkekleri yeryuzune indiren sizler iyiki varsiniz siz olmasaniz biz napardiktatlım sizin gibi kızlar yüzünden bu erkekler havalarda . seven erkek gelir görüşür süpriz yapar .gelicem dedi de gelme mi dedik .
beni dünkü çocuk sandında o bakımdan dedim .Tamam da gerilmenize gerek yok yorumumu yapıyorum ben. Çok krktm hsnü sni kandrcklr dye çk krktm![]()
tatlım sizin gibi kızlar yüzünden bu erkekler havalarda . seven erkek gelir görüşür süpriz yapar .gelicem dedi de gelme mi dedik .
bulurum bulmam doğrusu bu .İyi canım sen öyle adamı bulunca haber verirsin burdan
ağlayacak olsam peşinden ayrılmam .gördüğün gibi burdayım .eğer bir ilişkide kız peşinden koşuyorsa at o ilişkiyi . bak sen çok fedakarlık yapıyorsun da ne oluyor canım benim fal sayfasından tanıyorum seni demek ki öylede olmuyor .Ahhh canimmm bizim gibi kizlar yuzunden havalarda olan erkekleri yeryuzune indiren sizler iyiki varsiniz siz olmasaniz biz napardikasil sizin gibi tripci kizlar yuzunden erkekler kizlara guvenmiyo ugrasmak istemiyo o adam sana tepigi vurunca aglarsin buralarda conemmm
![]()
zaten bu erkekler alışmış cidden armut pis ağzıma düş .gelseydi gelme mi dedik ona . benle çıkmak için neler yaptı çıktık şimdide böyle yapıyor . demek ki içten pazarlıklı . beni tavlayıncaya kadar şirin gözüktü .
beni dünkü çocuk sandında o bakımdan dedim .
bulurum bulmam doğrusu bu .
sanki mal mülk istedim adamdan .
süpriz yapsın istedim çok mu
görüşelim dedi sadece . ben geliyorum demedi . birde trip atıyor şimdi .Görüşelim demiş görüşmemişsin bunun üstüne sürpriz bekliyorsan adamın sana kök söktürmesi çok normal tatlım.
ben daha öncede aşık oldum yine ben bıraktım . çokda acı çektim pisşman mıyım asla değilim . çünkü bu şekilde yapamam ben . fedakarlık yapılcak tabi buna hazırım ama karışıklı olucak . o görüşemediğine değil dediği olmadığı için kızmıştır . gerçek yüzünü görmüş oldum en baştan . gerçekten üzülen insan böyle küsmez .birde benden bekliyor .gelseydi o zaman süpriz yapsaydı ay allahaşkına çok mu şey istedim .konuya yazanlar öyle yorumlar yapıyor ki adamdan ev araba istedi,m sanki .Hep boyleler, boş ver hiç trip çekme. Tamam görüşmedi n üzüldü anlatsın insan gibi. Sen beni sevmiyorsun deyip konuşmamak ne böyle. Aynen ya yola gelsin, ya da alismadan çek git. Ben aşık oldum da böyle bir mal adam çekiyorum sen yapma
baştan söyleyecekti ben geliyorum çıkışa diye . buluşalım diyor biliyor hafta içi görüşemeyeceğimi daha önce anlattım . o istediği olsun istiyor .Yani sen sırf sürpriz yapsın diye mi görüşmeyelim dedin? Yurt dışına gidecek olan o, sürpriz yapması gereken bence sensin. Kendini onun yerine koy bi. Sen olsan geldikten sonra görüşelim diyen birine sürpriz yapar mısın? Empati zor değil. Kendi yapmayacağınız şeyleri başkasından da istemeyin. Ayrıca sizi dünkü çocuk sanmadım ama bu tripleri dünkü çocuklar bile yapmıyor.
ben daha öncede aşık oldum yine ben bıraktım . çokda acı çektim pisşman mıyım asla değilim . çünkü bu şekilde yapamam ben . fedakarlık yapılcak tabi buna hazırım ama karışıklı olucak . o görüşemediğine değil dediği olmadığı için kızmıştır . gerçek yüzünü görmüş oldum en baştan . gerçekten üzülen insan böyle küsmez .birde benden bekliyor .gelseydi o zaman süpriz yapsaydı ay allahaşkına çok mu şey istedim .konuya yazanlar öyle yorumlar yapıyor ki adamdan ev araba istedi,m sanki .
canım yalnız epeydır takıp edememişsin ben yeni bi ilişkiye baslayalı ve falları bırakalı cok olduağlayacak olsam peşinden ayrılmam .gördüğün gibi burdayım .eğer bir ilişkide kız peşinden koşuyorsa at o ilişkiyi . bak sen çok fedakarlık yapıyorsun da ne oluyor canım benim fal sayfasından tanıyorum seni demek ki öylede olmuyor .
aslında ben buluşmak istemesine birşey demiyorum . ama biliyor durumu . hadi diyelim çok göresi geldi o zaman ben geliyorum desin .niye demiyor ?zaten daha öncede saçma sebeplerden dolayı trip attı . hiç gelemem valla keyfi bilir .Kendi sevgiliniz en iyi siz tanırsınız basta sordugunuz sorunun cevabını aslında sizde biliyorsunuz fakat bulusmak istemeyip sonra sürpriz beklemek saçma geldi bana.
iyi aferin canım .canım yalnız epeydır takıp edememişsin ben yeni bi ilişkiye baslayalı ve falları bırakalı cok oldu![]()