• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

görüşelim dedi sadece . ben geliyorum demedi . birde trip atıyor şimdi .
yüzde yüz suçsuzum bu konuda . uğraşmak istemezse kolay kızlara gider onu tutan yok ki .
bana değer vermeyen adamla işim olmaz .

senin bu yaptığının kolay kızılkla alakası yok, empatini geliştirmemişsin, saçma sapan bir konuda özgüven bilmem ne davranışları yapıyorsun, senin bu tavrın bu olaya göre çok saçma, yanlış olayda yanlış hareket yapıyorsun

Sürekli küsen bi adamla hayat geçmez. Kaç kurtul. Ne kadar erken o kadar iyi.

Sanki sizde, kadın erkek rolleri değişmiş.

Ki bunu kadın olsaydı bile yerden sonra çekilmezdi.

Not: İlk mesaj dışında bir mesaj okumadan cevapladım.

ya sen daha 3 hafta önce "evlenmicem yea evli arkadaşım baskı yapıyo öf" diye konu açmamış mıydın???

şu evlilik mevsusu kapanabilir mi ?
bazen hiç düşünmüyorum evet bu tip insanlar yüzünden .
hayatıma soktuğum adamla gelecek düşünmem niye bazılarını geriyor anlamadım .akılları sıra beni evlilik budalası bir kadın olarak gösterecekler .

ne diyorsun sen ya ?ne üç haftası ?
konuyu anlamamışsın .

Konuyu çok iyi anladım. Çok şükür beyin hepimizde olduğu kadarı bende de var beni yarı yolda bırakmadı bugüne kadar ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...okmasindan-biktim-evlilik-istemiyorum.849379/

Üstteki konu senin ve tarihi de 19.08.2015. Bugün 08.09.2015.

O 3 haftası arkadaşım.

Hani bu erkek arkadaşınla "evlenmeyi düşünüyormuşsun" ama küsmesi pek hoşuna gitmemiş ya.. Plan falan yapmışsınız.

Ama ben yurt dışına gidecek olsama
Sevgilim bana işim var dönünce buluşuruz dese bende bozulurum
Diğer küstüğü sebepler ne bilmem de bu sebep mantıklı gibi
7/24 mü işi var yurt dışına da gideceğim belli beni salladı resmen derim

Ooo tripli erkek mi? Yol aliyim ben bi dal...
bende yol alıcam ilişkimin en kayifli anlarını zehir etti .
sıktı zaten uyarmıştım geçen yine yaptı bir kere daha yaparsan beni kaybedersin diye .
ortada birşey yok alınıyor hemen kıskançlığıda var .

Konuyu çok iyi anladım. Çok şükür beyin hepimizde olduğu kadarı bende de var beni yarı yolda bırakmadı bugüne kadar :KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...okmasindan-biktim-evlilik-istemiyorum.849379/

Üstteki konu senin ve tarihi de 19.08.2015. Bugün 08.09.2015.

O 3 haftası arkadaşım.

Hani bu erkek arkadaşınla "evlenmeyi düşünüyormuşsun" ama küsmesi pek hoşuna gitmemiş ya.. Plan falan yapmışsınız.
evet üç haftada karar verdik oalamaz mı ?
yeni bir ilişkim var dedim . yarın evleniyorum demedim . evliliğie neden taktın okadar anlamadım . SANANE . pardon ben evlensem sanane evlenmesem sanane . şöle hafiyecilik yapanlara kıl oluyorum bu forumda .

Kusenle omur gecmez Babam hep kuserdi...
Fakat adam yurt disina gidiyomus.Olmesi kalmasi var insan 1 dk bile olsa gorurdu bence

şu evlilik mevsusu kapanabilir mi ?
bazen hiç düşünmüyorum evet bu tip insanlar yüzünden .
hayatıma soktuğum adamla gelecek düşünmem niye bazılarını geriyor anlamadım .akılları sıra beni evlilik budalası bir kadın olarak gösterecekler .

Çünkü; "yeni ilişki" "evlilik planıyoruz" "küsüyor :((((" hepsi bir konunun içinde. Küsüyorsa ve bundan hoşlanmıyorsan neden evlilik düşündün? Evlilik düşün tabi güzel şey; ama neden en ufak kötü huyunda "meeeeh benene ya" diyosun? Kimse mükemmel değil sen ve ben de buna dahiliz. Evliliğin budalalğı olmaz istenebilecek bişey kimse de kimseyi evlenmek istiyor diye küçük görmez aşağılamaz da. Ama sende nedense bi "evlilik istemiyorum ama plan yapıyorum o beni çok sevsin kulum olsun kölem olsun aramayayım sormayayaım sonra geleyim KKda konu açayım ortalık şenlensin" anlayışı var.

evet üç haftada karar verdik oalamaz mı ?
yeni bir ilişkim var dedim . yarın evleniyorum demedim . evliliğie neden taktın okadar anlamadım . SANANE . pardon ben evlensem sanane evlenmesem sanane . şöle hafiyecilik yapanlara kıl oluyorum bu forumda .

Özel yaşamını burada paylaşıp yorum isteme o zaman.

buluşmaya vaktim yoktu çünkü . sabah geliyorum işe akşam çıkıyorum . bir tek hafta sonlarım müsait .kendi gelseymiş iş çıkışıma bir iki saat görüp gitseymiş madem bu kadar önemli . ben pek taviz vermiyorum ilişkilerimde oda buna alışkın değil sanırım .
Aferin.oylesi gerekiyosa oyle yap

Çünkü; "yeni ilişki" "evlilik planıyoruz" "küsüyor :KK43:(((" hepsi bir konunun içinde. Küsüyorsa ve bundan hoşlanmıyorsan neden evlilik düşündün? Evlilik düşün tabi güzel şey; ama neden en ufak kötü huyunda "meeeeh benene ya" diyosun? Kimse mükemmel değil sen ve ben de buna dahiliz. Evliliğin budalalğı olmaz istenebilecek bişey kimse de kimseyi evlenmek istiyor diye küçük görmez aşağılamaz da. Ama sende nedense bi "evlilik istemiyorum ama plan yapıyorum o beni çok sevsin kulum olsun kölem olsun aramayayım sormayayaım sonra geleyim KKda konu açayım ortalık şenlensin" anlayışı var.
hehe öyle tek derdim şu dünyada kk zaten işim gücüm yok ev hanımıyım senin gibi .
aslında haklısın senin gibilerle konuşmam çok saçma . ama işte benim gibi kültürlü mantıklı arkadaşlarda var burda .
kime ne ya o zaman istemiyordum bu adamla istiyorum belki . kulum olsun istiyorum sanane .

hehe öyle tek derdim şu dünyada kk zaten işim gücüm yok ev hanımıyım senin gibi .
aslında haklısın senin gibilerle konuşmam çok saçma . ama işte benim gibi kültürlü mantıklı arkadaşlarda var burda .
kime ne ya o zaman istemiyordum bu adamla istiyorum belki . kulum olsun istiyorum sanane .

Sen her yorum yapana "SÖNÖNÖ" diyeceksen burada özel yaşamını paylaşmamalısın.
Tanınmamak adına mesleğimi yazmadım mezun olduğum okulu duysan hüngür hüngür ağlarsın kıskançlığından memure hanım. Çok gördük senin gibileri.

Sen her yorum yapana "SÖNÖNÖ" diyeceksen burada özel yaşamını paylaşmamalısın.
Tanınmamak adına mesleğimi yazmadım mezun olduğum okulu duysan hüngür hüngür ağlarsın kıskançlığından memure hanım. Çok gördük senin gibileri.
ağlıyorum şu an gel gör
ay çok komik ya mezun olduğun okuldan banane . mezun olmakla kalsaydı o iş .tanınmamak istiyorsan vardır bir derdin demek ki
beni herkes tanıyor burda .gizlenicek birşeyim yok . yazdığım açık ortada . yarın evlenicem deemedim . böyle bir adamla ömür geçer mi demek istedim o yüzden evlenilir mi dedim .
ay çok ağladım şu an moralimi bozdun niye yaptın bunu ?bende senin gibi netten atanları çok gördüm buranın yarısı senin gibilerle dolu .

Back
X