• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

ağlıyorum şu an gel gör
ay çok komik ya mezun olduğun okuldan banane . mezun olmakla kalsaydı o iş .tanınmamak istiyorsan vardır bir derdin demek ki
beni herkes tanıyor burda .gizlenicek birşeyim yok . yazdığım açık ortada . yarın evlenicem deemedim . böyle bir adamla ömür geçer mi demek istedim o yüzden evlenilir mi dedim .
ay çok ağladım şu an moralimi bozdun niye yaptın bunu ?bende senin gibi netten atanları çok gördüm buranın yarısı senin gibilerle dolu .

Git evlenirsen evlen ama burda kavga çıkarma amaçlı konu açma madem! Forum trollüğü senin yaptığın başka bir şey değil ki. Lisede vardı böyle bi tip. Ne ezik der geçerdim. Kendini kanıtlama çabaları "ama ben manken gibiyim, evlenmek istemiyorum ay evlenenler ne ezik, ben zorum ben işte bilmem ne" en ufak eleştiride "sanane".

Benim de işimden "sanane" o zaman. İş güçten muhabbet açmasaydın okul muhabbetni açmazdım sevmem de zaten. Git kendini o çok küsen sevgiline kanıtla.

yeni bir ilişkim var . erkek arkadaşım sürekli çocuk gbi küsüyor bana . şu an yurt dışında bir msj atmıyor bende atmıyorum . sürekli benim ilgilenmemi istiyor . küsmesinin nedeni onunla buluşmamam . gitmeden önce buluşmak istedi bende dönünce buluşuruz işlerim yoğun dedim küstü .çocuk gibi ki ben durumlara sinir olurum .kız gibi sen beni sevmiyorsun istemiyorsun diyor neden sevmeyeyim diyorum ikna olmuyor .geriyor beni .bir yandan bırakmak istemiyorum ama şansını çok zorluyor . eminim ki benden adım bekliyor ama yapmayacağım . akrep burcu zaten hep kendi istediği olsun istiyor . beni tavlamak için bir sürü şebeklik yaptı .sempatimi kazandı . ama sonra değişik bir yüzünü gördüm .bu erkekle ömür geçmez değil mi ?

Size yapılması gereken yorum belki yapılmıştır diye sayfalarca okudum, yapılmamış, ben yapayım: Bu benmerkezcilik, bencillikle siz daha çok kaybedersiniz. Sana ne çok çirkin bir ifade burada sarf etmişsiniz, aynı zamanda saygı konusunda da eksiklikleriniz olduğunu görüyorum. "Kız/Karı gibi ağlamak" çok iğrenç bir ifade, bunu kullanan/onaylayan hemcinslerim adına utanıyorum. Konuyla ilgili birkaç şey söyleyecek olursam; adam yurtdışına girmeden sizi görmek istemiş, sonra görüşelim demişsiniz şimdi de sürpriz yapsaydı diyorsunuz. Tribin alasını siz atıyorsunuz, sürpriz yapmadığı için. Kendinizle ilgili çok fazla beklenti içindesiniz, sizi hayatının merkezine koysun istiyorsunuz, tamamen sizin peşinizden koşulduğu bir ilişki yaratmak istiyorsunuz ki bu sağlıklı bir ilişki tarzı değil, adam da bunun farkına varmış tepkisini gösteriyor. Madem odak noktanız o değil sürpriz yapıp yapmamasına da takılmayın, madem bitip bitmemesi umrunuzda değil bitirin ilişkinizi. Umrunuzda değilse neden buraya konu açıyorsunuz? Ben ilişkinizin bitmesini temenni ediyorum birlikte olduğunuz kişi adına, daha olgun ve ne istediğini bilen, saygılı, değer veren biriyle karşılaşır bu sayede. Ki adam da bunu anlamış görünüyor. Siz de bu benmerkezcilik, "umrumda değil" havalarıyla yalnızlığınızla baş başa kalırsınız, eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsanız bu yönlerinizi değiştirmeniz şart. Unutmayın, bir ilişkinin sağlıklı olması demek erkeğin kadının peşinden koşması demek değil, siz de kısıtlı zamanınıza rağmen buluşarak büyük bir fedakarlık yapmış olmuyorsunuz.

kibledim nsıl hala konuma yazıyor bu arkadaş hayret birşey . amacı polemik .cevap verince beni banlıyorsunuz . konu açamıyorum bu tipler yüzünden . şimdi hak ettiği sıfatları teker teker sıralayacağım buna

Saygı ve terbiye sınırlarını aştığın için ben de seni kibledim bakalım.. İlkim sen oldun :) Kişilere "bu" diye hitap etmemen gerektiğini halen öğrenememişsin. Daha fazla cevap vermemek gerekiyor aslında. Bu arada polemik aratma amaçlı cevaplar atan da sensin. Ama neyse. Cidden anladım ben problemini senin. İyi bak kendine.:KK54:

Size yapılması gereken yorum belki yapılmıştır diye sayfalarca okudum, yapılmamış, ben yapayım: Bu benmerkezcilik, bencillikle siz daha çok kaybedersiniz. Sana ne çok çirkin bir ifade burada sarf etmişsiniz, aynı zamanda saygı konusunda da eksiklikleriniz olduğunu görüyorum. "Kız/Karı gibi ağlamak" çok iğrenç bir ifade, bunu kullanan/onaylayan hemcinslerim adına utanıyorum. Konuyla ilgili birkaç şey söyleyecek olursam; adam yurtdışına girmeden sizi görmek istemiş, sonra görüşelim demişsiniz şimdi de sürpriz yapsaydı diyorsunuz. Tribin alasını siz atıyorsunuz, sürpriz yapmadığı için. Kendinizle ilgili çok fazla beklenti içindesiniz, sizi hayatının merkezine koysun istiyorsunuz, tamamen sizin peşinizden koşulduğu bir ilişki yaratmak istiyorsunuz ki bu sağlıklı bir ilişki tarzı değil, adam da bunun farkına varmış tepkisini gösteriyor. Madem odak noktanız o değil sürpriz yapıp yapmamasına da takılmayın, madem bitip bitmemesi umrunuzda değil bitirin ilişkinizi. Umrunuzda değilse neden buraya konu açıyorsunuz? Ben ilişkinizin bitmesini temenni ediyorum birlikte olduğunuz kişi adına, daha olgun ve ne istediğini bilen, saygılı, değer veren biriyle karşılaşır bu sayede. Ki adam da bunu anlamış görünüyor. Siz de bu benmerkezcilik, "umrumda değil" havalarıyla yalnızlığınızla baş başa kalırsınız, eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsanız bu yönlerinizi değiştirmeniz şart. Unutmayın, bir ilişkinin sağlıklı olması demek erkeğin kadının peşinden koşması demek değil, siz de kısıtlı zamanınıza rağmen buluşarak büyük bir fedakarlık yapmış olmuyorsunuz.
bana saygı göstermeyen saçma sapan yorumlar yapan alır cevabını .
bana saygıdan bahsetmek için beni tanımanız gerekli.
ayrıca ben ona değer veriyorum o yüzden bu konuyu açtım ama aynı değeri görmezsem o zaman bitiririm dedim ki şu an onu yapıyor . egoist bir insan değilim .tabiki ben hayatının merkezi olucam ben onun sevglisiyim aynı şekilde oda benim hayatımın merkezi olucak . sizin temennileriniz beni ilgilendirmiyor .

Saygı ve terbiye sınırlarını aştığın için ben de seni kibledim bakalım.. İlkim sen oldun :) Kişilere "bu" diye hitap etmemen gerektiğini halen öğrenememişsin. Daha fazla cevap vermemek gerekiyor aslında. Bu arada polemik aratma amaçlı cevaplar atan da sensin. Ama neyse. Cidden anladım ben problemini senin. İyi bak kendine.:KK54:
yani kovuyorum hala gitmiyor yapıştı bana

Akrep erkeğinden uzak dur.Valla ben akrep kadınıyım hiç çekilmiyoruz yahu :)

Ben sevgilinizi hakli buldum bu konuda acikcasi. Daha iliskiniz yeni, her gun bulusmankz icin can atmaniz lazim, aksam is.cikisi bi yerde.bi kahve de mi icemediniz, ben siz o kadar hoslanmamissiniz, beni istemiyorsun diye dusunmekte hakli. Uslubu nasil cocuk gibi mi bilmiyorum ama burda mevzu kusen erkek degil bence.

işte bunlar hep östrojen fazlalığı. basıyorlar gıdalara hormonu erkekler bi' şekil oluyor sonra.
küserse küssün aldırmayın. aldırmadığınızı görünce vazgeçer diye umuyorum.
zaten şimdi kadın erkek erkek kadın oldu .
kadınlar erkek gibi erkek peşinde erkeklerde kadın gibi naz yapıyor .

Akrep erkekleri hep böyle ya malesef. Aklin varsa kaç kurtul derimm azıcık ilgi gördükten sonra değişen erkekler hiç tekin değiller

Kızlar lütfen ters yorumlar yapmayın apla kızar ve mahalle kavgasına dönüşür konu uyarayım dedim ;)
Konu sahibi yapana değil yaptırana bak derler bazen bildinmi ;)

Back
X