• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

yeni bir ilişkim var . erkek arkadaşım sürekli çocuk gbi küsüyor bana . şu an yurt dışında bir msj atmıyor bende atmıyorum . sürekli benim ilgilenmemi istiyor . küsmesinin nedeni onunla buluşmamam . gitmeden önce buluşmak istedi bende dönünce buluşuruz işlerim yoğun dedim küstü .çocuk gibi ki ben durumlara sinir olurum .kız gibi sen beni sevmiyorsun istemiyorsun diyor neden sevmeyeyim diyorum ikna olmuyor .geriyor beni .bir yandan bırakmak istemiyorum ama şansını çok zorluyor . eminim ki benden adım bekliyor ama yapmayacağım . akrep burcu zaten hep kendi istediği olsun istiyor . beni tavlamak için bir sürü şebeklik yaptı .sempatimi kazandı . ama sonra değişik bir yüzünü gördüm .bu erkekle ömür geçmez değil mi ?

siz bence dünden vazgeçmişsiniz.
benim sevdiğim adam yurtdışına gidecek ben onu görmeden göndereceğim. yok daha neler! dönünce buluşuruz işlerim yoğun diyeceğim öyle mi? herhalde 2 elimin kanda olması, hastalık, ölüm falan olması lazım.

hal böyle olunca erkek arkadaşınızın küsmesini falan düşünmeye gerek yok.

siz ömrü bırakın yıl bile sürdürmezsiniz.

Akrep erkekleri hep böyle ya malesef. Aklin varsa kaç kurtul derimm azıcık ilgi gördükten sonra değişen erkekler hiç tekin değiller
aynen genelde erkek böyle zaten . yüz bulunca şımarıyorlar .

siz bence dünden vazgeçmişsiniz.
benim sevdiğim adam yurtdışına gidecek ben onu görmeden göndereceğim. yok daha neler! dönünce buluşuruz işlerim yoğun diyeceğim öyle mi? herhalde 2 elimin kanda olması, hastalık, ölüm falan olması lazım.

hal böyle olunca erkek arkadaşınızın küsmesini falan düşünmeye gerek yok.

siz ömrü bırakın yıl bile sürdürmezsiniz.
iyide o çok sık gidiyor bende çok sık gidiyorum yurt dışına .iki günlük iş için bile gidiyoruz . yani kırk yılda bir gitmiyor ki

hehe öyle tek derdim şu dünyada kk zaten işim gücüm yok ev hanımıyım senin gibi .
aslında haklısın senin gibilerle konuşmam çok saçma . ama işte benim gibi kültürlü mantıklı arkadaşlarda var burda .
kime ne ya o zaman istemiyordum bu adamla istiyorum belki . kulum olsun istiyorum sanane .

İşte konu sahibi başlamış gene pis ev hanımları kültürsüzler yorum yapmayın lütfen kovuyorum sizi burası benim babamın çiftliği çünkü :KK14:

Trip atan kız olsun erkek olsun çekilmiyor bu net bişey.

yeni bir ilişkim var . erkek arkadaşım sürekli çocuk gbi küsüyor bana . şu an yurt dışında bir msj atmıyor bende atmıyorum . sürekli benim ilgilenmemi istiyor . küsmesinin nedeni onunla buluşmamam . gitmeden önce buluşmak istedi bende dönünce buluşuruz işlerim yoğun dedim küstü .çocuk gibi ki ben durumlara sinir olurum .kız gibi sen beni sevmiyorsun istemiyorsun diyor neden sevmeyeyim diyorum ikna olmuyor .geriyor beni .bir yandan bırakmak istemiyorum ama şansını çok zorluyor . eminim ki benden adım bekliyor ama yapmayacağım . akrep burcu zaten hep kendi istediği olsun istiyor . beni tavlamak için bir sürü şebeklik yaptı .sempatimi kazandı . ama sonra değişik bir yüzünü gördüm .bu erkekle ömür geçmez değil mi ?

Erkeğin küseni de bir garip oluyor....

aynı annem.
annem haksız da olsa küser ve ilk adımı hep bizden bekler.
ben haklı nedenle küsersem, küstüm diye küser, yine ilk adımı benden bekler.
o hep küser, ben annedir der barışırım.
ana oğul olmayın :)

ağlıyorum şu an gel gör
ay çok komik ya mezun olduğun okuldan banane . mezun olmakla kalsaydı o iş .tanınmamak istiyorsan vardır bir derdin demek ki
beni herkes tanıyor burda .gizlenicek birşeyim yok . yazdığım açık ortada . yarın evlenicem deemedim . böyle bir adamla ömür geçer mi demek istedim o yüzden evlenilir mi dedim .
ay çok ağladım şu an moralimi bozdun niye yaptın bunu ?bende senin gibi netten atanları çok gördüm buranın yarısı senin gibilerle dolu .
yine de ev hanımlarını aşağılar tarzda konuşmamalısın.
her çalışan kadın evlenince -eğer hizmetli dolu bir evde yaşamıyorsa- evinin hanımı oluyor. iş hayatında çalışmasa da ev hanımları da evde çalışıyor sonuçta.

Yurtdisina gitmeden sizi gormek istemis ne guzel.
Surekli kusmesi sizi bunaltiyorsa acik acik konusun.

Hmm pardon :KK70: siz de gururlu olun

Valla ben yeterince gururluyum da bu konuda gururumu incitecek bir şey yok ki. Kimsenin kimseyi kovamayacağı bir yerdeyiz. Yani bazı provoakatif karakterli biereylere takılıp triplere girmemek gerek hemen. Önemsermiş gibi. Kimin kovulduğu belli zira;)

arkadaşlar bu arada güncelleme yapıyorum biz barıştık devam ediyoruz . hayırlısı olsun artık . kasmamaya karar verdim .

Back
X