- 28 Ekim 2020
- 114
- 161
- 18
- Konu Sahibi cikolumuffin
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence şunu da ekleyin ‘aldatılıp boşamaktansa devam etmek çok daha zor, her telefon açılmadığında acaba dememeyi başarabilecek misin?’Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bunu nasıl diyebilirim ki..
Sey demeye karar verdim, "affetmek istiyorsan terapiye gidin bence, bosanmak istiyorsan da her surecte yanında olurum. Karar senin nasıl mutlu olacaksan öyle yap, ben her kosulda senin yanında olacağım" böyle diyeyim diyorum..
Eğer ısıtıp ısıtıp iliskilerinin ortasına koymayacak gerçekten üstüne cizgi cekip yola devam edecekse ne âlâ.Hala adama duygulari yoğun.Ama şüphe duyup kendini yitip bitirecek sürekli acabayla yaşayacak ve eşine nasilsa affetti bir daha affeder yolunu verecekse hayatına yeni bir sayfa açmasını tavsiye ederim.Merhaba hanımlar, öncelikle iyi geceler.
26 yaşındayım ve şu zamana kadar kimseye ilişkiler ile ilgili tavsiye vermeyi tercih etmedim. Bana hep riskli geldi biraz.
Fakat ilk kez bir arkadaşım benden fikir istedi. Şöyle ki, 18 yaşından beri tanıdığım, çok sevdiğim, can dostum var. Kendisi de evli, bir çocuğu ve bir köpeği var. Arkadaşım aldatıldığını öğrendi. Kafasının karışık olduğunu söyledi. Aslında eşinin çok merhametli ve iyi yürekli biri olduğunu söyledi. Kaç yıldır birlikteyiz, kavgalar ettik ama saygısını hiç bozmadı falan dedi. Dünya çok kötüymüş, boşandıktan sonra şiddete uğrama, merhametsiz biriyle birlikte olma ihtimalleri kendini korkutuyormus bu yüzden evliliğini devam ettirmeyi düşünüyor. Benim çocuğum, evcil hayvanım var onları da düşünmeliyim dedi. Benden fikir istiyor. Yani ne denir bu durumda bana yol gösterir misiniz? Ben sadece, eğer affetmeye karar verdiysen Bir uzman eşliğinde süreci daha kolay aşarsınız diyebildim. Siz neler derdiniz kız kardeşiniz gibi sevdiğiniz dostunuz sizden fikir isteseydi?
Evet eşine gerçekten çok aşık, duyguları yoğun bence de hala. Hatta oğlu da babasına cok benzedigi icin hep deriz arkadaslarla, " x'in babasına benzeyeceği kesindi, ne kadar aşık olduğunu biliyoruz senin vs".Eğer ısıtıp ısıtıp iliskilerinin ortasına koymayacak gerçekten üstüne cizgi cekip yola devam edecekse ne âlâ.Hala adama duygulari yoğun.Ama şüphe duyup kendini yitip bitirecek sürekli acabayla yaşayacak ve eşine nasilsa affetti bir daha affeder yolunu verecekse hayatına yeni bir sayfa açmasını tavsiye ederim.
Merhametli bir adam karısını çocuğunu evliliğini düşünüp başka kadınla aldatıyor...Merhaba hanımlar, öncelikle iyi geceler.
26 yaşındayım ve şu zamana kadar kimseye ilişkiler ile ilgili tavsiye vermeyi tercih etmedim. Bana hep riskli geldi biraz.
Fakat ilk kez bir arkadaşım benden fikir istedi. Şöyle ki, 18 yaşından beri tanıdığım, çok sevdiğim, can dostum var. Kendisi de evli, bir çocuğu ve bir köpeği var. Arkadaşım aldatıldığını öğrendi. Kafasının karışık olduğunu söyledi. Aslında eşinin çok merhametli ve iyi yürekli biri olduğunu söyledi. Kaç yıldır birlikteyiz, kavgalar ettik ama saygısını hiç bozmadı falan dedi. Dünya çok kötüymüş, boşandıktan sonra şiddete uğrama, merhametsiz biriyle birlikte olma ihtimalleri kendini korkutuyormus bu yüzden evliliğini devam ettirmeyi düşünüyor. Benim çocuğum, evcil hayvanım var onları da düşünmeliyim dedi. Benden fikir istiyor. Yani ne denir bu durumda bana yol gösterir misiniz? Ben sadece, eğer affetmeye karar verdiysen Bir uzman eşliğinde süreci daha kolay aşarsınız diyebildim. Siz neler derdiniz kız kardeşiniz gibi sevdiğiniz dostunuz sizden fikir isteseydi?
Aldatılıp sonrada merhametli demesi çok absürd nedense.Merhaba hanımlar, öncelikle iyi geceler.
Aldatan insanın merhametinden ne olur ki..?? O eşine ve evdeki çocuğuna merhamet edip sadık kalmamış.. Şimdi bu arkadaşınız hangi merhametten bahsediyor.. Mide bulandırıcı pislik adamın tekiymiş işte..ama tabi bu benim fikrim.. Allah hiçbirimizin başına vermesin çok öok zor ve asla kabul edilir birşey değil bu benim için..Merhaba hanımlar, öncelikle iyi geceler.
Bu kadar rahat itiraf ettiğine göre adam, biliyormuş affedileceğini. Mesela ben şu an aldatılıyorsam haberim olmaz. Eşimde karşıma gelip '' Ben seni aldattım. '' diyecek döt yok. Ki eşim arkadaşınızın eşi kadar yumuşak huylu değil. Pişman olduğunu hissettim demiş biraz ilginç bu. Yani kesin birşey yok. Umarım bir daha başına gelmez böyle birşey. Emin de değilim ama.. Çok naif birine benziyor arkadaşınız. Bu dünya onu üzer.İş güç derken ancak konuşabildik arkadaşımla. Kendisi de çalışıyor bu arada, maddi olarak da bağımsız yani. Buradaki merhametli adam aldatır mı cevaplarından sonra ben de kendisine "merhamet derken ne demek istiyorsun" diye sordum. Arkadaşım da, "bir kez bile öfke anında elini bile kaldırmamıstır, bana bagırmaz, olayları uzatmaz, it kopuk tehlikeli biri değil yani, sakin, sevecen, babacan birisi. Kendimi yanında yıllardır hep güvende hissetmişimdir" dedi. Dünya çok kötü, bir daha böyle hissedebileceğim, güvenebileceğim kimi bulabilirim bilmiyorum dedi. Çocuğum, köpeğim var, çok iyi bir baba, baskasıyla birlikte olsam nasıl guvenicem iyi biri olduğuna cocuguma, köpeğime karsı falan da dedi. Pişman olduğunu da hissetmiş, çünkü adam kendi itiraf etmiş, o itiraf etmese ben asla bilemezdim dedi arkadaşım. tek seferlik biseymis detayına çok girmedi, ben de sormadım tabii ama ben pisman oldugunu hissettim zaten tek seferlikti dedi. Ben yıllardır her günümü onunla geçiriyorum, her şeyim oldu nasıl silip atarım bilmiyorum. Biz yıllardır üç beş günden fazla ayrı kalmadık falan dedi.
Sonuç olarak affedecekmiş. Terapi almaya karar verdi. Kitaplar falan alıcam, eşimle de her şeyi konusucam, tekrarı olmamasını sağlayacağım, her seyini bilicem, gerekirse bunaltıcam ama her seyini bilicem falan dedi. Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim, bana da pek bir konusma fırsatı vermedi zaten sanırım ihtiyacı olan şey içini dökmekti.
Asil bu soru icin oneri beklemek cok riskli olur. Burada bu soruya kimse cevap veremez. Sadece arkadasiniz cevabini verebilir. Ne istedigi onemli. Cok merhametli ve aldatmasini sineye cekebiliyorum diyorsa gerisi onemli degil.Merhaba hanımlar, öncelikle iyi geceler.