Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğin niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarsınız?
şimdiye kadar bütün erkek arkd neredeyse evlilik üzerine konuştuk,plan yaptık ama olmadı.bu arada sakın şaşırmayın yaşımda 36.hiç evlenmedim.ama sevgi arsızı olduğumdan herkesin ağzından çıkan e harfiyle dahi planlar yaptım,inandım.
neyse size son hikayemi anlatmak istiyorum.Birisiyle tanıştım. maalesef benden 6 yaş küçük ve başka bir şehirde.3 kere nişanlanmış hepside sadece 1 kız yüzünden.ve biz ilk olarak konuşmaya başladığımızda sanki benim düşündüklerimi o seslendiriyordu.öyle geldi. bende hep derim uzaktan bile kimi sevsem,beğensem gider başkasıyla evlenir diye. bu çocukta aynı şeyleri söyledi bana,benim düşüncelerimin farkında olmadan.
henüz yüzyüzede tanışmadık.bugün şakayla karışık evlilikten bahsetti.kız arkadaşım bana çok kızdı nutella seninle herkes ilkgünden evlilik muhabbeti yapıyor nasıl beceriyorsun diye.bende hayali bile beni mutlu ediyor dedim.
bu çocuk yaşı benden küçük olmasına rağmen evlilikten korkmuyor,aksıne birisini istediğini söylüyor.annesinede diyormuş beni evlendirin diye.
bugünkü aramızda geçen evlilik muhabbetinden sonra kız arkd fırça yiyince dedim ki bu kadar şaka yeter ilkönce bir tanıyalım birbirimiz gerisi kendiliğinden gelir dedim.herseferinde inanmak istiyorum.hani birisi dese gel ilkönce evlenelim sonra flört etmeye başlarız diye kabul edicem.
bu çocukta hani diyor evlenmek ve çocuk istemesem kızlardan komple uzak durucam.çünkü o bahsettiğim kızı çok sevmiş ve de psikolojik tedavi görmüş.yoruldum artık diyor,kimseyi takmıyorum diyor.yani bütün bu söylemlerinde kendimi buluyorum.yalnızlıktan kendimi kaptırmakta istemiyorum.
şimdi size sormak istediğim bu çocuğun niyetinin ciddi olup olmadığını nasıl anlarım???
ya da hakkımda ciddi düşünmesi için ne yapmam gerekir???
bende konuşma açısından rahat bir insanım ve de yalnız yaşıyorum bütün bunlarıda o biliyor.bundan sonrası için ne yapmam gerekir??
artık bir yanlışı daha kaldıracak gücüm yok.
çok çok dikkatli adımlar atmalısın canım,yüzyüze görüşmeden nasıl birisi olduğunu anlayamazsın daha.ilk görüşmeleriniz de hep dışarda,güvenli ortamlarda olmalı.yaş olayı zaten çok büyük sorun değil de, yüzyüze buluşmaya başladığınızda onun hal ve hareketlerini tekrar değerlendir falan,sonra duruma göre akışına bırakırsın.
ancak nisan ortası gibi görüşücez büyük ihtimalle.dün dışardaydım onada haber vermedim hani fazla yüz vermiyim diye.evede geç geldim.nerdeydin niye söylemedin.nerde olduğunu ben fbtan öğreniyorum dedi.hani hoşumada gitti bu hesap soran tavırları ama sonra evimde küçük bir tadilat yaptırıcam ne gereği var dedi nasılsa buraya geleceksin.offff allahım hergün dua ediyorum hayırlısın ver allahım diye
Anlayamazsınız ..belli olmaz çünkü,hele ki yeni tanıştığı bir kıza erkekler en iyi haliyle,sizin istediğiniz gibi görünmeye çalışırlar..belli ki hala o kızı seviyor,siz bunu kaldırabilecek misiniz ileri de ya da unutturabielcek kadar çok etkilendiniz mi birbirinizden..
anlayamazsınnn mümkünatı yok... o kendiliğinden değişir.. evlenmek aklında yokken aniden nişan yapmış düğün günü sayıyor bulursun kendini.. yaşın benden büyük.. ama erkekleri çok iyi tanıyorum. hayatıma 2 kişi girdi 2.siyle temmuzda düğünüm var. çok kişiyle arkadaşlık yapmadım ama erkekleri çok iyi izlerim hareketlerini analiz ederim kafamda.. onlar bir kızla tanıstıklarında asla direk evlencem demez.. önce birkaç hareketin huyun tipin hoşuna gider sana yanaşır.. sevgili olursunuz.. sana başka türlü yaklaşmaya başlar... sen öyle birşey asla yapmam der ve bunu davranıslarınlada desteklersen sen evlenilecek kız olursun... evlenmeye niyeti yoksa zaten sen hayır dediğinde birakır cünkü gününü gün etmek ister hala...
her şekilde o kızı unutacak biliyorum bunu.çünkü hepimiz büyük aşklar yaşadık kimden eser kaldı ki.bir yandanda o kadar korkuyorum ki hiç girmiyim diyorum bu işlere.böyle yalnızım ama mutluyum
evlilik her bayanın hayalidir ama birbirinizi tam tanımadan onunla evlilik üzerine planlar yapmayın derim.aksi bir durum olursa üzülen taraf siz olursunuz çünkü.bu arada birbirinize uzak olmanız birbirinizi tanıma aşamasında sıkıntı olabilir bence.şöyle ki her an yanında olamayan birisini tanımaya çalışıyorsunuz ve gelecek kurabilir miyim gibisinden bir anlam da yüklüyorsunuz bu ne kadar sağlıklı ve mümkün olur?
canım daha adamı görmeden nasıl evlilikle ilgili birşeyler düşünüyorsun anlamadım seni.nerde tanıştın ayrıca .anladığım kadarıyla telde konuşuyorsun sadece .telde konuşarak ciddi olmasını nasıl beklersin anlamadım .şimdi önce görüşün bi sonra bakarsınız zaten etklenecekmisniz birbirinizden yoksa etkilenmeyecek misiniz çok önemli bu .bide yaş farkı sorun olabilir .keşke yaşına daha uygun birinle tanışsan çünkü erkekler evlenirken kendisinden daha genç kadınları tercih ediyor .sonra üzülme diye söylüyorum ben biz kızlar hemen kapılıyoruz malum bende birşey yaşamıştım geçmişte kötü günlerdi .allah kimseye yaşatmasın .
şimdiye kadar bütün erkek arkd neredeyse evlilik üzerine konuştuk,plan yaptık ama olmadı.bu arada sakın şaşırmayın yaşımda 36.hiç evlenmedim.ama sevgi arsızı olduğumdan herkesin ağzından çıkan e harfiyle dahi planlar yaptım,inandım.
neyse size son hikayemi anlatmak istiyorum.Birisiyle tanıştım. maalesef benden 6 yaş küçük ve başka bir şehirde.3 kere nişanlanmış hepside sadece 1 kız yüzünden.ve biz ilk olarak konuşmaya başladığımızda sanki benim düşündüklerimi o seslendiriyordu.öyle geldi. bende hep derim uzaktan bile kimi sevsem,beğensem gider başkasıyla evlenir diye. bu çocukta aynı şeyleri söyledi bana,benim düşüncelerimin farkında olmadan.
henüz yüzyüzede tanışmadık.bugün şakayla karışık evlilikten bahsetti.kız arkadaşım bana çok kızdı nutella seninle herkes ilkgünden evlilik muhabbeti yapıyor nasıl beceriyorsun diye.bende hayali bile beni mutlu ediyor dedim.
bu çocuk yaşı benden küçük olmasına rağmen evlilikten korkmuyor,aksıne birisini istediğini söylüyor.annesinede diyormuş beni evlendirin diye.
bugünkü aramızda geçen evlilik muhabbetinden sonra kız arkd fırça yiyince dedim ki bu kadar şaka yeter ilkönce bir tanıyalım birbirimiz gerisi kendiliğinden gelir dedim.herseferinde inanmak istiyorum.hani birisi dese gel ilkönce evlenelim sonra flört etmeye başlarız diye kabul edicem.
bu çocukta hani diyor evlenmek ve çocuk istemesem kızlardan komple uzak durucam.çünkü o bahsettiğim kızı çok sevmiş ve de psikolojik tedavi görmüş.yoruldum artık diyor,kimseyi takmıyorum diyor.yani bütün bu söylemlerinde kendimi buluyorum.yalnızlıktan kendimi kaptırmakta istemiyorum.
şimdi size sormak istediğim bu çocuğun niyetinin ciddi olup olmadığını nasıl anlarım???
bende konuşma açısından rahat bir insanım ve de yalnız yaşıyorum bütün bunlarıda o biliyor.bundan sonrası için ne yapmam gerekir??
kusura bakma cnim ama yasin da buyuk ama aklinla dusun evde kalirim mantigiyla degil. karsinda birini cok sevmis her nedense onla evlenememis 3 kes nisan bozmus biri var ki daha yuz yuze konusmamissiniz adam evlilik diyor... yani kocaman kadinsin bence azicik dusunsen kendin cevabini bulabilirsin. sevmeyecek ama beni evlendirin diyecek birini cok sevmis unutamamis falan.. sokakta mi kaldin boyle dengesiz konusmalari olan biriyle heleki bunun yuzunden psikolojik tedavi bile gormus biriyle evlenicem diye hayal kurucaksin?
he sanal arkadasliksa zaman geciriyosan (gerci o bile kotu de..) neyse de kaptirma kendini.. reel hayatta reel insanlarla tanis konus problemli olmayan senin zayifligindan zaaflarindan faydalanmayacak olan..
Seni cok iyi anliyorum ben de 35 yasindayim ve hic evlenmedim. Bizim donem biraz farkliydi. Biz biraz saf kalmisiz. Ne dense inaniyoruz, inanmasakta inanmak istiyoruz. Sana tavsiyede bulunabilirim. Gorusme diyebilirim ama sen nasil hissedersen yine oyle yaparsin. Acele etme. Sahip cikar gibi yapiyorlar. Niyetinin ne oldugunu ancak gorustukten sonra anlayabilirsin. O zamana kadar fazla kendini kaptirma. Soylediklerine de sakin inanma cunku cok guzel yalan soyluyorlar. Yasini takma 6 yas kucuk olmasi sorun degil. Sen kendine baktiktan sonra, karakteri de bozuk degilse baskasina bakmayacaktir.
her şekilde o kızı unutacak biliyorum bunu.çünkü hepimiz büyük aşklar yaşadık kimden eser kaldı ki.bir yandanda o kadar korkuyorum ki hiç girmiyim diyorum bu işlere.böyle yalnızım ama mutluyum
arkadaşım bence sizin değişik bilmediğiniz yani atıyorum başka bi iş uğraş bulursanız kendinizi ispatlar ve geçmişi geleceği düşünmeden her anınızı kaliteli değerlendiriseniz tek başınız güçlü olursunuz benim haddim değil ama sizin derdiniz kendinizle sevgi filan değil inş bana kızmazsınız
Güzel şeyler söylemek isterdim ama anlattığınız kişi bana hiç güven vermedi. Daha görmeden evlilikten söz etmesi, 3 kez nişan olayı vs. Evet herşey unutuluyor ama bence o kişi eski sevdiğini unutmamış. Bir süre daha da unutmaz. Bence problemli insanlardan uzak durun derim. Çok iyi niyetli olduğunuz yazdıklarınızdan o kadar anlaşılıyor ki yine üzülün istemem...
valla abla ben 24 yaşındayım ama şunu söyleyebilirim Allahın gücüne gitmesinde yalnızlık güzel şey yaşın kaç olursa olsun kendi hayatına sahip çıkmak,arkadaşlık yapabileceğin kız olsun erkek olsun titizlikle seçmek bunlar çok önemli ve insanlarla veya en yakının dahi olsa bişeylerimi paylaşırdım eskiden ii ya da kötü/ en güzeli resmiyet ablacım
arkadaşalr hepinizie verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.galiba ben böyle salak olduğum sürece gönül derdim hiç bitmeyecek.bu bahsettiğim arkadaş kendisine kız arkadaş bulmuş bile.hey allahım iyiki kendimi kaptırmadım.içimde kocaman bir sevgiye açlık var nasıl geçecek bilmiyorum.buaralar yine başka bişi için hatta birisi için kafam karışık.neyse.hepinize çok teşekkür ederim yeniden.herkesin gönlünden geçenlerin gerçek olması dileğiyle