Bir Erkeğin Sizde Hangi Özelliği Hayranlık Uyandırır...

Sevdiğimde en çok neyi seviyorum

Sevgisini göstermekden hiç çekinmemesi
Benimle ilgilenmesi için mekanın,yerin,kişilerin hiç fark etmemesi
Mutlu olduğumu görmek için ne istersem yapması (Adada o sıcakta kocaman bir papatya buketi yapması gibi)
Çok fazla anlayışlı ve sabırlı olması
Gözlerimin içine baktığında ve yanımda olduğunda bana ne kadar kırılmış olursa olsun dayanamaması
Birazcık tartışsak barışmak için anında adım atması

O kadar çok varki sevdiğime sahip olduğum için çok şanslı hatunum ben yahu
:asigim::asigim:

aman nazar değmesinn canım :1rolleyes:

Özgüveni...
Zekası...
Mizah anlayışı...
Kültürü, konuşma tarzı, şutarafagitti ses tonu, ismi, duruşu, yürüyüşü, bakışı. :asigim:

(Çok özledim sevdalımı uleyn!)
sempatiksalakcinni

Saygısı,değer vermesi,kibarlığı,cesaretii onun yanında kesnlikle kendimi ok güvende hissetmem bile yeter hayranlık duymam için.

ay çoook duygulandrdın beni yaa ( erkek geçerken elimi daha sıkı tutması bunu fark etmen çok güzel bişey ve bence sevgisinin kanıtı başka bişeye gerek yok :)

Ben en çok espirili erkeklere bayılırım bide kaslı hafif göbişli olcak yayıla yayıla oturcak

efendiliği olgunluğu,bana ve kendine güveni,3 gün çıkmasan dışarı ''hayatım istersen al arkadaşlarını gez toz,sıkılmışsındır kaç gündür evde'' diyen bir erkekle direk evlenirim :)

karın kasları :asigim: aowwww :asigim:
çok cool bi bakışı olmalı :asigim:
sahiplensin klava:
çok esmer olmasın çokta bembeyaz olmasın
ara sıra değişik şeyler yapsın :asigim:
şakadan anlasın
ilgili olsun bunaltmasın
takiminin fanatik taraftari olsun
kiskancta olsun
gomlek giymesin o yakali olan veya esprili t-shirt lerden giysin

yani kısacası Jasper görünümlü Edward olsun daha ne isterim :asigim: :asigim:
bir ömür geçirrim uleyn :asigim:

Son düzenleme:
prestiji, başarılı olması ve bakışlarıopuyorumnanaktan böyle baksın :roflol::roflol::roflol::jeyyar:

Ne kadar mevki sahibi olursa olsun yanında çalışaanlara içtenlikle yardım etmesi. Ben üst pozisyondayıp diyip diğerlerini küçük görmemesi

benim liste uzun bu anlamda aslında
merhametli,saygılı,beni benimseyip koruyup kollaması,sahip çıkması,temiz olması,kibar olması,bakımlı olması,romantik olması,sözleriyle etkilemeyi bilen,beni benden çok sevmesi hele bunu bilirsem hiç bi şekilde kopamam heralde:asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…